Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Stejne nevydrzi, za 6 let si na tom nepustis hry co pujdou na PS4...
  • Hlavne ja si muzu v dobe vydani PS4 koupit stroj, kterej bude co se tyce HW na stejne urovni a vydrzi me stejne a jeste na nem muzu delat spoustu dalsich cinnosti. A vzhledem ke dvoum monitorum (ktere jsou opravdu sunty uz nekolik let nebo pomalu desitek let) se muzu venovat nekolika cinnostem najednou. A ano muzu jit i na televizi a ano muzu si k tomu i koupit controler a ano muzu si upravit detaily podle toho, aby i novejsi hry zvladali. A diky ruznym vychytavkam si ho jakkoliv vylepsit.
    Jinak mozna o tom lidi nevi :) ale PS3, XBOX a jine konzole jsou proste jen pocitace s Hardwarem. Jsem zvedav zda tu bude nejaky hate. Nic proti konzolim jinak :)
  • souhlasim.. jedno ale nechapu proc si lidi mysli, ze kdyz si koupis ted nejake PC za tech 20 tisic ze ho musis menit aby jsi si dalsi hry zahral. Dyt i konzole starnou a to ze vam na stejnou konzoli davaji horsi tituly s horsi grafikou a na PC je to hezci neznamena ze potrebujete lepsi komp. Porad muzete snizovat detaily. To je prave to, ze PC je moznost variability. U konzoli musite porad pracovat s tim co vam daji a to vcetne nastaveni kvality grafiky.
  • Veskoslav
    http://www.classicshell.net

A takto vypadá start:
    http://2i.cz/3bdef2d80b
  • To neni pravda, PS3 dokáže přehrát CD i DVD, ale z předchozích PlayStationů dokže spustit jen z prvního, druhý uměla jen stará tlustá (FAT) 60 gb verze.
  • conflig
    tak metro se mi vzhledově líbí a možná až tam budou nějaké užitečné aplikace tak to bude zajímavé ale v tuto chvíli je to zbytečnost.

ale stím přepínaní uživatelů je to hodně zvláštní.. pokud používáš start (doporučuji od stardock ) tak nic neřešíš ale pokud máš nezměněné win 8 tak můžeš najet myší do pravého horního rohu najedeš na ikonu nastavení a tam můžeš zvolit vypnout, režim spánku nebo restartovat, alekdyž chceš přepnout uživatele musíš najet do metra.. LOL
  • Veskoslav
    Tak já mám přímo start z WIN7 a tam mám přepnout uživatele, ale občas to přepínám přes metro kvli efektu:)

No jako "stejné". WIN8 jsou pro mě WIN7 z vylepšenými funkcemi, zbytečnou ztrátou START (dá se dohrát) a hezkým, leč na stolním pc nepraktickým rozhraním METREM.
  • Veskoslav
    Jede naprosto normálně, tedy to co mám zakoupené na Steamu, jede i GTA III i GTA II.
  • Veskoslav
    Dá, ale nevidím v tom důvod:)
  • conflig
    Tak třeba mi nefunguje GTA san andreas... ty prej jedou až z patchem
  • Veskoslav
    Všechno, co funguje na WIN7, funguje na WIN8. Jede mi tu stařičtí Starcraft, původní edice BG II, AoE II atd.:)
  • conflig
    Tak já sem si tam start dal zpátky, ale pokud chceš například přepnout uživatele nebo jen něco vyhledat tak musíš najet na "metro"

a to že je to to samé co Win 7 bych tak uplně netvrdil. třeba start systému je opravdu hodně rychlí, vestavěný antivirový systém (security essential) který se my teda zdá zbytečný protože za dva roky používaní mi nenašel ani jeden virus *1* a ESET my našel virus každou chvíli
  • Veskoslav
    Nevím, ale pc z roku 2008, tedy Dual Core 2,18 taktované na 2,34 GHz, 4 GB RAM+ Radeon HD 5600 z roku 2010 a všechno jelo na nejvyšší detaily, ale při snímkování 45 fps a v rozlišení, o kterém si konzole můžou jenom nechat zdát. Nejnovější hry jedou už na low či medium, ale tím to končí. Tudíž argument docela zcestný. Navíc pochybuji, že můj pracovní či teď stolní pc konzole nějak moc porazí, spíše doženou.
  • Keyz
    Já četl,že některé hry co jdou spustit na WIN 7 nejdou na WIN 8.
    Většinou to byli starší hry.
    Rozdílů asi bude tedy více krom vzhledu.
  • conflig
    Ale tak PS2 byla spětně kompatibilní s PS1 u PS3 byl jediný problém v tom, že má pouze Blu-ray mechaniku proto tam ta kompatibilita není. Takže si myslím, že je velká šance, že PS4 bude umět i PS3 pokud teda nějak výrazně nepřekopou architekturu
  • Nevíte zda-li se dá metro ovládat Xbox ovladačem?
  • Veskoslav
    Nevím, jak si to představujete, ale to METRO tam skutečně ani nemusíš vůbec vidět:) Odstranit nejde, ale po nahrání "pluginu" start mám klasické WIN7, akorát jsou to WIN8, dlaždice občas používám, když něco přepínám a nemůžu to najít.
  • Taky tak nejak pochybuju, ale stejne. Netusim jak to bylo s PS3, ale pri startu konzole nemuze byt zrovna dostatek titulu, takze PS3 hry by davaly smysl, ale fakt nevim..
  • Veskoslav
    Jsou to WIN7, co mají navíc METRO. Nic víc.
  • ringmancz
    je to Sony, takže pochybuju, že bude plně podporovaná

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit