Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • eeeee
    Nevyrovna.
  • eeeee
    A prave proto je to nemozne. Zadne pc dnes neni schopno emulovat hardware ps3, takze to nelze ocekavat ani od ps4. Mozna ale vzniknou preklady top ps3 her pro novou architekturu za nizky peniz, ktere se budou prodavat na psn pro nemajitele ps3 a mozna budou zdarma pro ty hrace, kteri dnes nakupuji na psn. Podobne jako si dnes hrac na ps vite zahraje zdarma psp hry, ktere koupil na psn, ale nikoliv ty, ktere si poridil na umd.
  • ja kupoval ps3 za 16500 s 60gb hdd plus 2 ovladace a 2 hry motorstorm a ressistanc fall of man v soan.cz rychnov nad kneznou.podle me to bude vypadat asi taky tak.a xbox 360 s 20gb hdd a hrou gears of war a 1 ovladacem za 12590.pamatuji si to jako by to bylo dnes.
  • Fuj, promin ale jen to vidim a nemam chut to cist *13* *11*
  • to je tvuj sen? mokre sneni ale realita vypada jinak.....To tady zrovna nedavno jeden psal jak si ted poridil PS3 a tesil se na to ze si sedne do gauce vlozi disk a bude hrat... Nakonec pul dne cekal az si konzole stahne patche a nastavoval vytvarel profily a nakonec kdyz vlozil disk s hrou tak zas cekal, az se hra nainstaluje a pak dalsi 3h nez si stahne aktualizaci *1* *1* *1*
  • konzole neni pc.konzole nepotrebuje ani tak pamet ram.bude jiste velka tak 10krat.ale ukonzole je hlavni processor a graficke jadro.potrebuje velkou rychlost cteni.atd atd.je videt ze jste pc ckari a konzlim vubec nerozumite.pojedou v 1080p ponevadz jsou tyto televizory nejrozsirenejsi.to znamena i 3d v 1080p .tech 60fps bych zatim ponechal jako??podle citlivosti ovladace.ram nemusi byt velka ponevadz konzole neni pc aby mela na plose 50 okynek tere musi byt vlastne spusteny.asi vyte jaktomyslim.proto myslim max 4gb/5 a12tiryclostni blueray.to bude stacit.myslim ze od amd tam nic nebude spis ibm.nikdo to nevv.a grafika jak znam sony tak graficke jadro keplera nvidia .nebo firmu co dala emousen enzine graficke jadro do ps2.ale procesor tam bude jisto jiste revolucni na velmy vysokem taktu aby pomohl grafickemu jadru cepler.co se tyce kompatibylity s ps3 ta je 100%.diky prave u obou konzoli pouzivanemu formatu blueray.kompatibylita ps3 vs ps2 byla slozita prave kuli blueray.ponevadz ma dva layzry na dvd a blueray.ale dvd na ps2 bylo trozku odlisne na hry nez na filmy.melo odost vetsi kapacitu.dokonce vetsi nez dnesni dvd na xbox360.proto s tim mel laizer na dvd v blueray mechanice potize se ctenim.at nebo tak ps3 kompatibylita je 100%.
  • Já v tom důvod vidím, jelikož mám počítač mimo jiné napojený na televizi a metro + big picture mod a nepotřebuji žádnou konzoli.
  • Redneck
    400 bucks, to se mi taky zdá nějaký až moc levný, ale nebránil bych se tomu.
    Ale mohli by tu novou generaci ještě na nějakej čas odložit. Sice se těšim na lepší a modernější stroje, ale mam takovejch restů na PC, PS3 i VITĚ až to hezký neni.
    Pořád brečíme nad délkou herní doby současnejch her, ale mě furt roste seznam toho, co si chci zahrát *15*
  • smejki
    "konzole jsou proste jen pocitace s Hardwarem"

můžeš mi tuhle myšlenku rozebrat? Děkuji.
  • neni to technicky nemozne.. mas moznost emulace ale to by vyzadovalo sakra vykon... podporu PS3 tit ale rozhodne neocekavam...
  • tohle bude nejvykonnejší hw na trhu a mozna jeste vykonnejsi
  • Staci min minimalni znalosti co se tyce vyvoje hw... Pokud si za 15 tisic v dobe vydani poridi pocitac, tak za 6 let nebude mit sanci dostat z novych her hratelne fps (mozna tak na ultralow 800*600)
  • eeeee
    A konzole snad mohou za to, ze pc neni dost vydelecne na to, aby utahlo cim dal drazsi vyvoj her?
  • eeeee
    Jakou architekturu bude mit ps3 procesor?
  • eeeee
    Jestli je pravda, ze bude mit x86 architekturu, tak je technicky nemozna.
  • Dik za odpoved (aj kolegovi pod nami). O multiplayer (plateny vs neplateny) som pocul, aj ked kopa ludi si ten xbox center (alebo co to je) vcelku chvalila, aj ked je to platene... Co sa tyka titulov, tak by som si v oboch vedel vybrat :). Blueray u mna nehra moc velku rolu. Takze u mna je to vcelku vyrovnane, aj ked vo vysledku by to PS3 bolo asi lacnejsie (kedze ma ten free multi a ocividne sa nanho nejak ludia nestazuju). Nuz bude to este tazke rozhodovanie :D
  • Veskoslav
    Ale ony brzdí vývoj. PC není tak výdělečně činné, aby se dělaly stále novější a novější hry, kdy by byla potřeba měnit komponenty pc.
  • No já tím pouze reagoval na ty nesmyslné nářky, že konzole brzdí vývoj a že nebýt jich, tak by byla technologie mnohem dál *1*
  • Veskoslav
    Ani nevíš, co v PS4 bude a jak půjde vývoj, ale už víš, že on si to nezahraje. A věšteckou kouli půjčujete nebo i prodáváte?
  • Souhlasim, mam uz 2,5 roku stary HW. Resp. QuadCore 3,4Ghz, 4Gb puvodne, zvednuty na 8GB. Radeon HD tusim tez 5600, ten mohl byt mozna lepsi, ale stale vyhovuje. Vetsinu veci na velky detaily, opravdu vyjimky v soucasnosti snizuji na medium. PC stalo 17000 Kc a to vcetne disku 2TB. A myslim, ze mi minimalne 2 roky jeste vydrzi :) Komunikace pres Mumble, prijemne psani na webu sem.
    Me by treba zajimalo jak by jste sem bez PC prizpivali? Mate doma jeste nejake slabsi PC nebo notebook? Nebo sem pristupujete pouze z prace nebo ze skoly?

Na zaver jsem zvedav jaky HW predstavi, aby se dalo srovnavat, ale uprimne pochybuji, ze predstavi spicku HW a to uz z toho duvodu, ze jim zabira vzdy spousta casu na ladeni. Jinak by mohli konzole pripravovat kazdy rok a udelat si z toho dalsi zlaty dul.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit