Přejít na výpis diskuzí
PlayStation 4 bude asi oznámen na E3 ...nebo dřív
14.1.2013 | Aleš Smutný
127 příspěvků
-
HW v konzoli nerovná se HW v PC. *7* např PS3 má 256MB Ram a vyrovná se to 4GB ram na PC. HW u konzole je navržen speciálně pro hry kdež to u PC musí řešit spoustu specifických operací
-
To metro je dost zásadní když to pak hůře ovládá.Na dotykové obrazovce to beru ale na PC?
I když asi se to dá nějak zrušit jak většina věci.
Stejně nejlépe se pohybuje přes programy jako klasický total commander. -
já bych zas řekl, že multiplatformovky vypadají líp na PS3, ale mají horší framerate. se zbytkem pak souhlasím
-
Vi se neco o zpetne kompatibilite her z PS3?
-
Já jsem zjistil jednu věc, kdo win 8 zkusil tak je sněmi zpokojen. Já sam mám win 8 na NB a byl jsem příjemně překvapen.. teda až na to "metro" to je fakt peklo
-
To jsem asi mesic ignoroval nejakou tu betu, porad mi to nabizelo a ja si rikal ze to je hovadina a najednouz to tu chvalite, tak jeste dnes zkusim :D
-
Presne tak. Obrovska vyhoda blu-ray prehravace. Jeste bych doporucil vyzkouset Dust 514.. *3*
-
Co jsem slyšel a viděl v několika recenzích na YT, tak je prej Win 8 pěkně na püču. Vždyť i sám Gabe Bůček se vyjádřil ve smyslu, že Win 8 je opravdu hroznej operační systém. Just sayin'.
-
Ale prosimte, po celou soucasnou generaci sem si vystacil s jedinou sestavou, aniz bych musel cokoliv menit.
Ty doby, kdy clovek musel kupovat nove zelezo kazdou chvili,aby si zahral nove hry jsou davno pryc. -
PS3 má málo dobrých her ? Žiješ někde jinde než většina hráčů... Znám tolik lidí co brečí nad tím že si nemohou zahrát hry z PS3. Exkluzivky má PS3 náhodou opravdu parádní: Heavy Rain-Beyond, Metal Gear Solid, Motorstorm, Grand Turismo, God of War, Uncharted, Killzone, Resistance, DUST 514, The Last of Us a další... Jako nic proti Xboxu, ale ten se hrami nemůže PS3 vyrovnat. Xbox má pouze: FORZA, HALO, Gears of War ( nepočítám hry na Kinect, které bych stejně nehrál, protože to jsou pro mě blbosti ). Fakt nic ve zlém. Bohužel to tak je... Jinak jsem strašně zvědavý na Design PS4 *3*
-
No Sony se bude nejspis hlavne snazit vyvarovat chyb, kterych se dopustili s vydanim PS3, coz je stalo nejednoho zakaznika ve prospech xboxu.
Predpokladam, ze to tentokrat podcenovat nebudou. -
Colin Sebastian placa blbosti. Obe nove konzole maji HW usity jen pro sebe. Nejsou to klasicke PC.
-
Killzone 3 se Sharpshottrem je fakt boží. Fakt doporučuji.. Váží to asi 2 kila i s ovladači a když s tím hraješ 30 minut - už bolí ruce takže si připadáš jako by si držel opravdový kulomet a je to fakt menší zážitek *3* .
-
---
-
Honiči nad grafikou, připravte svoje peněženky!
Bude nová generace konzolí a zase vám nebudou ty zastaralý konzole brzdit vývoj, takže aby jste si zahráli na PC, budete si muset nakoupit HW za tři bziliony. -
Počítám 2014/2015 a to už budu mít jiné starosti než novou generaci konzolí:) Doma mám XBox, letos jsem si pořídil do "nepracovního" pc i5 s novou grafárnou, po více jak 3 letech konečně využiji i DirectX 11, vyměnil jsem svou lásku XP za WIN 8 a myslím, že už mám na dalších 5-6 let vystaráno. Od nové generace čekám konečně full HD, více jak 30 fps a podobně. Pokud to nepřinesou, tak to bude opravdu tragédie:)
-
Ja som si len toto leto kúpil PS3, a som spokojný...
Lepšie sa mi na tom hrá. Sadneš do kresla a hráš. Nič iné neriešiš...
Určite PS3 nám má ešte čo ponúknuť, či už v oblasti hier, alebo grafiky... -
Kinect a Move jsou věci pro děti, které se u toho určitě vyblbnou, ale já teda nevím, jak bych ve svých 34 letech běhal před televizí, to by mě asi fakt nebavilo a pro mě v tom nevidím nic zajímavého (jediné, kde na mě Move zapůsobil byla Alžbětina videorecenze na Book of Spells:-) ). Např. i na TV mám ovládání gesty a dokonce i nějaké hry s tím spojené, ale že by mě to napadlo někdy použít se říct nedá.
-
Me se nelibilo jak to byla v Paranormal Activity 4 ( *1* ) Nonstop nejaky zareni po pokoji nepotrebuju *2* *2*
-
Uncharted radeji zacni u dvojky (mozna dokonce i lepsi jak trojka)