Přejít na výpis diskuzí
PlayStation 4 bude o 100 Euro levnější než Xbox One
11.6.2013 | Petr Poláček
162 příspěvků
-
"blbsi" no, ale stejně jako ty ses přepsal já se přehléd .)
-
Samozrejme to zalezi jenom od vyvojare. U next-gen je ale velky rozdil oproti starym generacim. Obe konzole maji stejnou architekturu, jenom PS4 ma jednoduse vic hrubeho vykonu a vic prostredku. Muzu se mylit, ale cekam, ze nekdy a nekde to poznat bude.
-
hledě na to, že na pc se pirátí jedna radost...
-
To je ale něco jiného - u OnLive běží celá hra na vzdáleném serveru a ty jen stahuješ hotovou hru - kdežto když hra poběží na Xboxu tak si nějak neumím představit jak by část výpočtů běžela někde v USA...
-
Však napsal cenu v Eurách mistře blbsu *6*
-
*5*
-
eur
-
nj, on ten symbol eura je od dolaru k nerozeznani :)
-
pravda s win7 to vyjde dnes na 13, ale sony jeste dnes nevysla a na konci roku za tech 10 ho ani nebudes muset stavet koupis ho uz i postavene nehlede na to ze koupi 10ti her mas pul ceny zpatky
-
Asi těžko to může stát 399 dolaru u nás.
Edit: sorry znak jsem přehlédl ale, minimálně marže obchodu to zvedne ještě stejně jako u xboxu. -
Tak na ofico CZ strankach playstation je také za 399€ - http://cz.playstation.com/ps4/
pokud ta cena bude u nás konečná, tak neváhám a při zahájení kupuji abych je i podpořil, protože ta cena je za něco takového parádní *4* .. je tam i více fotek celé konzole ze všech stran ... -
to už naozaj záleží od herného vývojára... ak totiž bude hra na všetky platformy alebo na obe konzoly tak to môže byť dosť jedno... nemám na mysli prepady FPS tie môžu byť trochu citelnejšie u jednej z konzol ale ak by si chcel graficky porovnať hry tak nepoznáš rozdiel... tak ako pri ps3 a xbox360 keď sa porovnávalo tak to nemalo žiadny význam... tá istá hra na oboch systémoch vyzerala rovnako rozdiel bol akurát v externých filtroch kde jeden systém mohol využiť blur druhý zasa "hmlu" bol viac tmavší atď... v podstate ten vývoj hry bol vidieť aj na vývojárskych denníkoch... kde chlapík mal zapnuté dve obrazovky s napojeným systémom ktorý na oboch obrazovkách kopíroval všetko čo programátor spravil (rovnako aj pre x aj pre ps)... načo by dávali prídavnú hodnotu na jednu z tých konzol?
-
Tohle video jsem viděl nějak ráno a neskutečně jsem se u toho nasmál :D, pustil jsem si to asi 7x za sebou a prostě líp to Sony natočit fakt nemohla *1*, doufám že si v Microsoftu trhaj vlasy *1*
-
Ty uz radsi prestan, experte... Pokud po srovnani informaci ktery po vcerejsku/dnesku vime nejsi schopnej poznat ze PS4 ma jasne vyhodu, tak ti nepomuzou ani moje provokativni prispevky
-
Není až tak pravda, Cloud Computing využívá plně funkční služba On Live, kde si i na 10 Mbps připojení zahraji.
-
Cloud nic dopočítávat nebude, to je nesmysl. Navíc i kdyby dopočítával - jak to souvisí s RAM? Jak chceš jako "dopočítat zbytek RAM"? To nedáván smysl.
Hlavní výhodou RAM u PS4 navíc není, že jí bude o 2GB víc na hry, ale především typ. Zatímco Xbone používá DDR3, PS4 používá GDDR5, která má podstatně vyšší bandwidth. -
Ja si ho uziju, pac bude pribalenej k PS, blbe:D. A tyhle ovladace se nekupujou jak housky na krame. Ten muj, co sem dostal k PS3, mam furt, tak tu nebrec:))) A to stejny bylo s poruchovosti. Shitbox 360 mel pri prodeji 50% a PS 3 asi 3%;)
-
tak chápu, že neumíš počítat, protože rozdílz 100e a 1800 kč je každýmu jasnej to za A , a za B pokud chci PS4 tak za ní zaplatím co bude třeba (a pokud na to někdo nemá, jeho problém) ...peace *5*
-
Za 10k ovšem PC výkonnější, než je PS4, rozhodně nepostavíš.
-
Cloud computing marketingová berlička MS. Není realistický, aby pomocí cloud computingu byl reálně zvýšen herní výkon konzole. Internetové připojení je pořád o několik řádů pomalejší, než by bylo nutno, aby bylo možno cloud computing využít k výpočtům herní grafiky, fyziky nebo AI v reaálném čase.