Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Aaa kaspar "Ps3 prodala vice her" a editar prispevku po tom co zjistil, ze si nabeh taky dorazil *1* To je dobre, tyhle ovce Sony potrebuje.
  • tak to je dobry chtel bych videt ksichty manageru MS kdyz to videli *1* *1*
  • to je argument. ovladač v ceně jedné hry. Jen si ten svůj Dualshock užij.
  • Miserius
    Ovladac bude spolu k PS4 a ten muj co jsem dostal k PS3 by vydrzel i atomovej vybuch...to co tu placas uz jsou recicky z zoufalstvi... Priznej si to, po tyhle E3 Xbox NEMA sanci
  • x_ander
    Přesně tak. X1 bude konzole spíš pro americkou rodinu, PS4 spíš pro hráče. Přece jen co se herního hlediska týká, má X1 jen pár zajímavých exkluzivit a tím to hasne. Ve všem ostatním je pro hráče lepší PS4 (víc exluzivit, lepší hardware, neomezení bazarovek, DRM-free atd.) Což ale neznamená, že si Microsoft má hodit mašli. Právě těma casual funkcema (včetně Kinectu), které PS4 nenabízí, zaboduje především v USA.

Což je vlastně ve výsledku docela fajn. Každá konzole si jde trošku jinou cestou a zákazník si vybere, co mu víc vyhovuje.
  • Minuskari, vite ze Ps4 nebude podporovat Dualshock 3? A ze novy ovladac bude stat 60 Euro? Takze u nas tak 1800kc. *15*
  • Každého věc. Mně přijdou tyto tendence omezování svobod relativně nebezpečné. Peníze sem, peníze tam.
  • ma to bejt formou cloudu, hru nebudes vubec s diskem davat do PS4. bude to za naky poplatek vyreseny online. proste spustis/stahnes hru pres net do PS4 a jede to.
  • God-of-War
    Tak PS 4 ma hlavne lepsi RAMky, kde 7 GB pujde na hry a zbytek bude dopocitavat Cloud( kdyz bude potreba). U Xboxu de jen 5 GB na hry.. Grafickej chip je samozrejme taky silnejsi:)
  • Sony wins, flawless victory, fatality.
  • To je mi jasne. Akorat jsem chtel poukazat na podle me celkem dulezitou vec, ktera se bude tykat titulu vyvijenych pro obe konzole. A take na fakt, ze microsoft setril tam, kde to BFU nepozna. Dale omezuje bazarovy prodej a k tomu to chce prodavat za vic penez... O tom ze pulka veci, ktere MS demonstroval na prvni prezentaci, nebudou nikde jinde nez v US fungovat, se nema smysl ani bavit.
  • Miserius
    O 100 euro min, zadne omezovani bazarovek, zadna nutnost pripojeni,vykonejsi hw...ps+ si platim stejne...No, Sony uz ted vyhrála *1* (pokud si nejakej !hrac! koupi Xbox One, neni normalni)
    https://www.youtube.com/watch?v=kWSIFh8ICaA
    Ted prosakujou dalsi informace jako zadnej region lock atd...No proste vylozene konzole pro hráče, ne pro peněženky kravaťáků...
  • Což považuji za úplně poslední hřebíček do rakvičky Xbox (VHS) one. Při vší úctě k mému x360 (:*) říkám never :) Nabídka Sony je pro mě mnohem zajímavěší.
  • nejvic jako vse v CR to da rozum
  • celoush
    Takhle přemýšlí možná leda tak ajťáci (což je pravda u nás velké procento hráčů) *3*
  • tak jeste jedna generace konzoli a hardcore hraci uz budou jen na PC konzole only for casual!
  • tak jesli ti jde o silnejsi HW tak se "nextgen"konzolim vyhni obloukem a porid uz dnes mnohem vykonejsi PC *3*
  • takze jedna vypada jak VHS a druha jako Beta obe z 80tek *1*
  • Tilwaen
    Jak tak koukám na komentáře výše, nemůžu se ubránit dojmu, že pojem nadsázka je některým lidem zkrátka cizí *2*
  • Zatimco na XBOXu u nas chytnete DVB-T i z USA? Nebo co tim chcete rict?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit