Přejít na výpis diskuzí
PlayStation 4 bude o 100 Euro levnější než Xbox One
11.6.2013 | Petr Poláček
162 příspěvků
-
MS má prakticky neomezené zdroje a proto si může dovolit tyto kroky. My hráči se tomu musíme postavit, protože představa že MS ovládne trh je děsivá a je to takový malý fašismus. Samozřejmě máte pravdu v tom, že MS cílí na US zákazníky, ale věřím, že ani tam si nezískají dominaci.
-
Plynule přepínaní mezi hrou a TV má každý setboxu? Některé ty funkce jsou opravdu zajímavé a já opravdu nevidím krom připojení k internetu nic čím by mě Xbox omezoval. U bazarovek jasně řekly že to bude na vydavateli, platit musím taky i tak a pak mi tu zůstávají jen přídavné hodnoty co nabízí Xbox. Rozčilujete se tu že Xbox je obří hnusná krabice, to že díky němu ale další krabici můžete úplně odstranit vám je jedno. Jak říkám, jako lidi na novinkách, vidíte jen to co chcete vidět
-
Náhodou, v tomto má pravdu. XBone koncept "všehochuti" se ještě časem může ukázat jako revoluční - úplně stejně jako se smartphony, s jejichž nástupem se ozývalo ze všech stran "mobil mám na volání a psaní SMS, na co bych tam měl tunu jiných, zbytečných funkcí?". Jestli se to opravdu osvědčí a MS se vydal správným směrem, ukáže pouze čas.
NICMÉNĚ. Osobně bych si asi za současné situace nekoupila konzoli, která mě bude omezovat v hraní. Kardinální masochismus. -
"Stop panicking, basic online play will remain free, it will be other cloud-based servcies that may be part of a premium service."
tohle sem nasel primo na us sony forum, takze mozna za obycejne online hrani ani penize chtit nebudou. tim by se umazala jedina nevyhoda noveho pska. predem ale rikam nemusi to byt zarucene na 100% ale vypada to tak.
http://community.us.playstation.com/t5/PlayStation-General/Playstation-4-free-online-multiplayer-plea/td-p/39640517 -
Vzhledem k tomu, že Ti to bude pravděpodobně ležet celou dobu někde v obýváku na očích, nesouhlasím.
-
Že Sony zválcovalo Microsoft na E3 je celkem zřejmé, ale kdo tvrdí, že "Microsoft skončil" atp., ten neví, o čem mluví. Předně Microsoft dobře ví, na co Američani slyší a proto Xbox One prezentuje jako domácí multimediální centrum. Protože v Evropě nebude skoro nic z toho, co nabízí, dostupné, tak nás to nemusí trápit, ale je nutné si uvědomit, že třeba už jen to, že MS má výhradní práva na všechno kolem NFL (samozřejmě včetně živých zápasů) pro Xbox One, mu v US hodně pomůže. Druhá věc je nový kinect - pro hardcore hráče je to kravina, ale hardcore hráči netvoří zdaleka většinu zákazníků - spousta lidí to bude kupovat kvůli hraním s dětmi a troufnu si tvrdit, že po fiasku s tou předchozí verzí se objeví i pár zajímavých "normálních" her. To ostatní - nutné připojování k netu, nemožnost půjčovat hry a koneckonců i cena - jsou věci, které MS s největší pravděpodobností bude muset výhledově změnit, ale imho ho to zas tak bolet nebude. Takže podle mě má v tuhle chvíli PS přes MS celkem značný náskok, ale MS bych rozhodně nepovažoval za vyřízený :)
-
Ty tu budeš za magora i když to neřekneš *1*
-
Tak toto ma dostalo http://www.youtube.com/watch?v=kWSIFh8ICaA
-
Jen s tím Multiplayerem to trochu "vymňoukly" *10*. Ale alespoň že v tom PS Plus člověk dostane i nějakou přidanou hodnotu navíc, už se za dobu provozu v instant game collection mihlo dost zajímavých kousků které jsem do herní knihovny chtěl, tak si je pak alespoň sosnu, když to bez toho nepůjde. Zajímalo by mne ale, jestli to o placeném multiplayeru bude platit pouze přímo pro hraní online her (matchmaking atp) nebo jestli bude nutné mít placené PS Plus třeba i pro online funkce ve hře (typu Scoreboard u jinak SP her atp.), ale tipuju že asi pro jakékoliv online funkce *13*.
-
Pet dolaru je naprosto smesna castka a navic, budou nejaky hry zdarma, jako to je na ps 3..tak se prober.
-
Vidíte, mně zase daleko lépe vyhovuje ten klasický playstationácký :), neumím si představit hrát s analogama křížem, to nééé, to je dobré tak na FPS hry.
-
ale budes mit k tomu instant game colection coz mi přijde fer za 5$ měsicne
-
Neee *1*
-
Že to Sony nad Microsoftem vyhrálo na plné čáře je zajisté fakt, ale tenhle příspěvek je naprosto zromantizovanej, idealistickej, patetickej a naivní žvást. *7*
-
co se ušetří na konzoli člověk zaplatí za PS+, ale pokud bude stát stejně jako teď a budou tam stejně kvalitní hry, tak je to OK
-
OMG PS4 Bude mít taky už placení za moznos abych mohl hrat online hru ? No to snad ne...
-
Jo rikaly ze to pojede v 2014 pres Gaikai
-
kolik bude stat u nas ?
-
Ten kdo pujde dobrovolně k Microsoftu je duševní otrok nebo masochista.
-
No nejen o princip, značná část konzolových her co máme doma byla koupená na aukru jako použité, takže asi tak.