Přejít na výpis diskuzí
PlayStation 4 bude o 100 Euro levnější než Xbox One
11.6.2013 | Petr Poláček
162 příspěvků
-
Takze Sony nakonec vyda drazsi konzoli, hmm, to se dalo cekat. *1*
-
Máš pravdu, už to vidím, my bad *3*
-
To je spíš člověk kterej dá na místní vygumovaný fanboys. Osobně nebudu určitě kupovat ani jednu ale kdybych kupoval tak by to byla otázka priorit. Mám obě současný konzole a bez netu sem je nikdy nezapnul a hru z bazaru nikdy nekoupil ani neprodal tudíš tenhle problém má pro mě mnohem nižší prioritu než to že na ps4 mě žadná hra nezaujala narozdil od titanu a below.
-
klid plati se za premium stejne jako u ps3 nepanikarte..
-
To je pravda. Ale záleží taky, jak bude u X1 využit v budoucnu ten jejich cloud-computing.
No uvidí se až časem... -
A to konkretne jak? Proste vlozim BD s PS3 hrou do konzole, ono to pozna ze je to PS3 hra a spusti se mi to pres gaikai auomaticky, nebo se za to bude muset jeste neco doplacet?
-
*vyssi propady fps ofc
-
Divim se ze tady nikdo z vas nezminuje pro me dulezitou vyhodu PS4. Tim myslim silnejsi HW. Ze zacatku asi moc velky rozdil nebude. Ale casem si myslim, kdyz hry budou zdimat HW na maximum, tak mensi propady fps, nizsi rozliseni u her nebo horsi detaily se budou casteji vyskytovat u XOne.
-
Jenže já nikde nepsal o tom že konzole nemá mít více funkcí a má sloužit pouze na hraní, to si jen Darius vymýšlí.
-
Tohle je mocny jako svine:D.
-
Napsáno být mohlo, ale pravda to není. Multiplayer na PS4 bude ve formě PS Plus.
-
U televize toto tvrzení neplatí mnoho lidí se dívá i na design....
-
Ale tomu snad ani sám nevěříš...trochu si ty Japonce idealizuješ...pro jedny dělám a ty rozhodně nepáchají sebevraždy za každý chybný krok (a že jich dělají..ale co je z JPN je svaté)..
-
To jsem přesně chtěl slyšet...
-
A chytneš tam tak maximalně ČT1 a ČT2 *1*
-
ale datum je tam 25.unora, tak ze se to mozna do letosni e3 zmenilo
-
Nebude, uz bylo mezitim 10x ruzne napsano, ze za standardni MP tak jak jej chapeme u PS3 se nic platit nebude.
-
Souhlasim. PS4 je o 10 kroku dale, nicmene si myslim, ze pomer mezi prodanymi konzolemi se nejak vyrazneji nezmeni. Mozna bude mit Sony mirnou prevahu, ale nic drastickeho neocekavam.
-
Jak už tady někdo psal jde i o princip... !!!
-
Na co probuh settop box. Kazda televize vyrobena v poslednich par letech ma alespon DVB-T a DVB-C, ty lepsi i DVB-S1/S2. A samozrejme ze umeji prepinat mezi hrou a tv, vetsina dokonce umi oboji zobrazit soucasne.