Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nejde o půjčování ale o princip
  • Proč hrát Last of Us, když si můžu osahávat své triggery.
  • Prezentovala Sony něco k Vitě?
  • Tak ono vetsina lidi opravdu nepotrebuje, aby herni konzole mela funkce, ktere ma dnes kazda televize a kazdy bluray prehravac.
  • MrSanta
    To je silné tvrzení. Někoho může lákat Kinect, úplně bych nezatracoval ani sílu těch multimediálních funkcí, na které můžou na US trhu slyšet.
    Jediný větší problém by mohl nastat kvůli teoretickému omezení prodeje do bazarů. To, jestli jsem to pochopil správně, bude sice nějakým způsobem ošetřeno MS, ale úplně odstraněné by být nemělo. Já osobně v tom problém nevidím. Hraju na PC a tu už máme omezené bazarovky celkem dlouho. EA má Origin, Ubi má Uplay a spousta ostatních firem používá Steamworks, takže legálně mnoho ojetých her neprodáš.
    Spousta lidí hry sbírá. Konzole jsou navíc dotované a hlavní příjem je z prodeje her, ne samotných konzolí. Minimálně na záčátku cyklu. Z tohoto pohledu ho zákazníci, kteří nakupují pouze bazarovky nezajímají. Jejich peníze za hry stejně neuvidí a to, že si "pár" lidí nový xbox kvůli omezení bazarovek nekoupí ho asi taky nevytrhne.
    Problém "špehování" Kinectem je taky MOŽNÁ pouze bublina. Jestli jsou slova MS o vypnutí pravdivá.
    Hrábnutí si jednou za čas na net mi taky nepřijde jako extra velké omezení.
    Jediné co zůstává je značný rozdíl v ceně. A to ještě může MS v reakci na cenu PS4 změnit.
    Všechno na co se u nového xboxu nadává, se mi z mého pohledu nejeví nijak drastické. O koupi konzole nové generace jsme začal uvažovat před nedávnem. Zatím u mě vede PS4. Výhoda je cena, navíc nevím kam bych doma vrazil ten Kinect.
  • promitac
    V zmysle ze vlozis disk do konzole, nie. Ale mylsim ze povedali ze niektore hry budu dostupne na stiahnute cez net z ich storu (asi zadarmo?), kedze aby to bezalo na 4ke tak to musi byt komplet prerobene, takze v podstate nova hra.
  • Mam doma obe konzole, ale xbox u me vede, uz jen diky masivnejsimu a pohodlnejsimu ovladaci a lepsim triggerum. Rozhodne pujdu i do noveho. Lidi co se rozhoduji kvuli 2 tacum a pujcovani her kamosum, kterou beztak predtim ani nikomu nepujcili nebo ji zpiratili, jsou idioti. co se tyce konferenci, tak Sony vedl jen se stery MI, jinak co do her vedl rozhodne Microsoft.
  • Možná se tady o tom psalo ..nevím, ale bude PS4 kompatibilní s hrami z PS3? Děkuji za odpověď.
  • Těžko diskutovat s někým kdo má problém s chápáním psaného textu. *7*
  • Jako diskuze na novinkách, co je u jednoho vyčítáno u druhého je vychvalováno. V takové diskuzi jsou opravdu mínuska jen pocta která říká že možná nejsi taková ubohá dušička jako ostatní.
  • A mobil mám jen na telefonovaní, to je ale omezené uvažovaní *15*
  • promitac
    tak ms skoncil http://i.imgur.com/ymUneDP.jpg
    http://i.imgur.com/p24hFZb.jpg
    http://i.imgur.com/brmNUN6.gif
  • http://www.progamingshop.sk/speedlink-xeox-pro-analog-gamepad-wireless-black-p-204362.html otazka casu kedy vyjde na ps4
  • Geniální! :D
  • no to je sleva jako brno
  • Tak si ten xbox kup, když s ním budeš šťastný :D, navíc ty jeho extra multimediální funkce nevím zda tu v končinách rozjedes na plno.. ale třeba se pletu.. U mě vyhrává PS4 na plné čáře :).
  • Máme tu žhavého kandidáta na nejvíc mínusů v diskuzi a to naprosto zaslouženě. Asi jsem ze staré školy, ale vždycky jsem si myslel že herní konzole jsou především o hraní a čím méně je člověk při tom omezován tím lépe. Proto bych dal přednost PS4.
  • God-of-War
    Di se zahrabat a nebrec nam tu, ze si to Shitsoft u Tebe podelal:D
  • OMG nejde o to jak to vypadá jen blb by si koupil konzoli podle designu case jak se říká nesuď knihu podle obalu :-)
  • Tady nikdo nenadává že to vypadá jako krabice od bot? Xbox toho taky nabídne mnohem víc a člověk který nechce jen předražený počítač na kterém může jen hrát si koupí Xbox. Tohle si koupí akorát člověk co nemá na chatě internet *15*. Taky jste tu asi přehlédly nově placený internet. To taky dělají abyste se měli líp.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit