Přejít na výpis diskuzí
PlayStation 4 bude o 100 Euro levnější než Xbox One
11.6.2013 | Petr Poláček
162 příspěvků
-
Monoblok .... konečně ....
-
No, ještě se může pokakat samotná funkčnost konzole. Ale konference se jim hodně povedla. A představený směr, jakým se bude PS4 vydávat, taky vypadá velmi slibně. O tom žádná.
-
Ne, protože poslední dobré Final Fantasy byla desítka.
-
Takze sony nic nepo*ralo ? Huh to sa mi ani nechce verit.
Tož umri majrkosofte. -
Byl jsem rozhodnutý už od oznámení. Žádný překvapení, že japonci strčí američany do kapsy. Japonci mají čest. Kdyby vytvořili něco podobnýho, jako Xbox One, tak šéf projektu spáchá rituální seppuku...
-
Právě že ne, vzbudil jsem se sám a už nemohl usnout.
PS: Kdybych ti řekl že se mi celou noc zdálo o GTA 5 tak budu asi fakt za mag*ra co? -
Plejkoboys zombies skandujou a voslavujou.
http://www.gurujoe.sk/2013/06/e3-2013-sony.html -
O fous lepší design než x1, ale i tak to mohlo bejt o něco lepší *4*
-
ty si kvůli tomu vstával? :D proboha...
-
Po ps2 a ps3 sem teda čekal lepší design, tohle je snad horší jak xbox.
-
mel taky ještě někdo orgaasm při sledovani final fantasy?
-
Bože, ve 3:00 jsem nevstával, ale probudil jsem se před zazvoněním budíku a hned šel na internet. TODLE je krása, PS4 vypadá luxusně. Kašlete na HALO a kupte si skutečnou konzoly nové generace protože 4 je víc než 1
-
souhlasim pouzivam k pc a proste je to naj co mc za poslední roky dokazal. inak sony powa !!
-
Teď ještě někdo udělejte xbox ovladač pro ps4 a hned kupuju.
-
Hezčí, levnější, z bazarovkama a bez nutnosti internetu. Jsem hrdý že patřím do komunity ps3 a ještě raději budu členem ps4. Děkuji SONY :-)
-
Budu si to muset pustit jeste jednou abych to vubec vsechno vstrebal. Nejlepe udelane predstaveni nove konzole, ktere jsem videl... teda moc jich zatim nebylo, ale kdyz to srovnam s tou konferenci ve stanu co mel Xbox one.....
-
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=kWSIFh8ICaA
-
mno tu show co udelal mc se sony neda vůbec srovnávat ,sony to valcuje jen keby bylo viice druhu barev konzole při launchi bila atd. no a ten psn plus odpustim ak bude vyhodny jako na ps3.
a diky redakci zeto vydrzela -
Zacina nadvlada SONY a to zaslouzene;)
-
Strašně mi připomíná PS2 = časy kdy sony vládlo konzolím, asi to nebude náhoda.