Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Monoblok .... konečně ....
  • MrSanta
    No, ještě se může pokakat samotná funkčnost konzole. Ale konference se jim hodně povedla. A představený směr, jakým se bude PS4 vydávat, taky vypadá velmi slibně. O tom žádná.
  • Ne, protože poslední dobré Final Fantasy byla desítka.
  • promitac
    Takze sony nic nepo*ralo ? Huh to sa mi ani nechce verit.
    Tož umri majrkosofte.
  • Whoossain
    Byl jsem rozhodnutý už od oznámení. Žádný překvapení, že japonci strčí američany do kapsy. Japonci mají čest. Kdyby vytvořili něco podobnýho, jako Xbox One, tak šéf projektu spáchá rituální seppuku...
  • TheGGG
    Právě že ne, vzbudil jsem se sám a už nemohl usnout.
    PS: Kdybych ti řekl že se mi celou noc zdálo o GTA 5 tak budu asi fakt za mag*ra co?
  • Plejkoboys zombies skandujou a voslavujou.

http://www.gurujoe.sk/2013/06/e3-2013-sony.html
  • KeanuX
    O fous lepší design než x1, ale i tak to mohlo bejt o něco lepší *4*
  • FeebeEWN
    ty si kvůli tomu vstával? :D proboha...
  • Po ps2 a ps3 sem teda čekal lepší design, tohle je snad horší jak xbox.
  • mel taky ještě někdo orgaasm při sledovani final fantasy?
  • TheGGG
    Bože, ve 3:00 jsem nevstával, ale probudil jsem se před zazvoněním budíku a hned šel na internet. TODLE je krása, PS4 vypadá luxusně. Kašlete na HALO a kupte si skutečnou konzoly nové generace protože 4 je víc než 1
  • souhlasim pouzivam k pc a proste je to naj co mc za poslední roky dokazal. inak sony powa !!
  • Teď ještě někdo udělejte xbox ovladač pro ps4 a hned kupuju.
  • Hezčí, levnější, z bazarovkama a bez nutnosti internetu. Jsem hrdý že patřím do komunity ps3 a ještě raději budu členem ps4. Děkuji SONY :-)
  • mdkGT
    Budu si to muset pustit jeste jednou abych to vubec vsechno vstrebal. Nejlepe udelane predstaveni nove konzole, ktere jsem videl... teda moc jich zatim nebylo, ale kdyz to srovnam s tou konferenci ve stanu co mel Xbox one.....
  • http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=kWSIFh8ICaA
  • mno tu show co udelal mc se sony neda vůbec srovnávat ,sony to valcuje jen keby bylo viice druhu barev konzole při launchi bila atd. no a ten psn plus odpustim ak bude vyhodny jako na ps3.
    a diky redakci zeto vydrzela
  • God-of-War
    Zacina nadvlada SONY a to zaslouzene;)
  • Strašně mi připomíná PS2 = časy kdy sony vládlo konzolím, asi to nebude náhoda.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit