Přejít na výpis diskuzí
PlayStation 4 odstartoval v ČR, na půlnoční prodej přišlo 350 lidí
13.12.2013 | Petr Poláček
442 příspěvků
-
Nejsou xpatne otazky, jen odpovedi. Kdyz si budu chtit zahrat Resogun, nebudu platit nic, jako clen PS+ sluzby ho mam zadarmo. Priklad s Falloutem je paradni. Kdybyto bylo jak rikas ty, tak neni zadarmo. Kdyby sis nekoupil pc a neplatil za internet, nemohl by sis ho stahnout. To ze ma cenovku nula neni rozhodujici, podstatne je, ze musis za neco platit, abys ho mohl mit. Tedy dle tebe neni zadarmo. A ani ty houby v lese nejsou zadarmo, musel jsi se do toho lesa nejak dopravit a to te stalo energii, nemluvim ani o investici naucit se je rozeznavat. To vsechno v konecnem dusledku melo nejake naklady. Jenze takhke se s terminem zdarma nezachazi, uvazuji se u nej jen prime naklady, nikoliv neprime. Proto vsechny tri dily Falloutu na GOGu i Resogun v IGC jsou zdarma. Prime naklady maji nulove. Je to vyjadreno nejen cenovkou, ale napr. i pravnimi dusledky, jako je treba zaruka. A jestli to nechapes, je to tvuj problem a zaslepenost.
-
Především apeluji na moderátory diskuze. Zakažte lidem aby tady psali jako anonymové, aby jste je mohli za debilní kecy okamžitě zabanovat, pak tady píšou dementní děcka a spamujou tady diskuze a normální lidi sem raději ani nepíšou....
-
Panebože nikdy mě nepřestane udivovat jací jsou lidi idioti. Wallet Warrior je fakt Pyča s velkým P. Dohaduješ se o výhodách PC a nevýhodách konzolí. Pořiď si obojí a pak budeš objektivně schopen posoudit co je lepší. Celý život jsem pařil na PC asi 3 roky mám i XBOX a postupem času si ani nepamatuju kdy jsem si na PC něco zahrál. Je mi uplně jedno, že nejsou FULL hd textury a podobně, za ten komfort mi to stojí. Zkus si například zahrát Diablo 3 na PC a na Konzoli a hned uvidíš ten markantní rozdíl. Takže dokud budeš jen další omezenec zalez zpátky do díry a neotravuj !!!! *16*
-
Soudě dle místní diskuze v té frontě opravdu musel stát výkvět naší země. *1*
-
Havl.Brod - 16.12. a jeden kus stale skladem...;-)
-
Nekonečný WAR mezi PC a konzolemi mě to tak baví :D a to mám obě platformy :) NP zahrát si CS:go , Dotu 2 a pak si otevřit pivčo a dat si na gauči GTA 5 toto je nádhera :) *3* vždyt jde o to hrát a bavit se u toho a je jedno na jakém stroji ne GL&HF *14* a taky každy si nemuže dovolit PC za 20- 30k tak ho vyjde líp si koupit Xko nebo PSko *5*
-
Ver si cemu chces, ale Armu ta grafika da s prehledem. Sice jsem se sam ted 7850tky zbavil a vymenil ji za GTX770, ale pro trosku min narocnyho hrace nez jsem ja, je ta karta vic nez ok :)
-
To Wallet Warrior: Přestávám věřit, že jsi opravdu tak neuvěřitelnej kr__én. Nikdo není tak blbej, aby odpovídal na něco o čem jsem absolutně nemluvil a cpal mi to jako nějaký argument. Viz to tvoje o cpu a té grafické kartě. Alespoň doufám, že nikdo není tak hloupej. Ty si prostě jen děláš ze všech pr__l předstíráním, že jsi úplný id__t. Okay, když tě to baví. A nehodlám na Tebe už nikdy nijak reagovat, tak se ani nenamáhej nic psát.
-
Jen opravdovy naiva si mysli, ze pc ma neomezeny vykon a funkcnost. K tomuhle uz je potreba opravdu velka davka zaslepenosti.
-
Ty jsi opravdu nemocný a nebo nevíš kudy kam a hraješ si na blázna. Já jsem nic takového nepsal a není to argument. A jestli to psal on, tak o tom nevím. Nejsem jím posedlý jako ty, abych přesně věděl, co kdy kde napsal. Celkově z něj mám dojem příznivý, na rozdíl od tebe. Ale já řeším tebe, tak neodváděj pozornost a neschovávej se za cizí záda. Jsi snad v každé diskuzi o konzolích, vedeš proti ním hate, chováš se hloupě a arogantně a otravuješ lidem život. Co tě k tomu vede? Myslíš si, že tím někoho přesvědčíš, aby zahodil konzoli a hrál na pc? Nebo máš nějaký mindrák a léčíš si ho na uživatelích konzolí? Tvé chování není normální, uvědomuješ si to? Já tu kvůli tobě ze zvědavosti trávím celý večer, ale je to promarněný čas a docela ho lituju. Ty tu přitom takhle marníš čas dnem za dnem. Prosazuješ hraní na pc a přitom sám ani nehraješ, trávíš svůj volný čas tady. Já jsem výhradní konzolista a mě z toho plyne, že hraní na pc je nuda, děláš pc medvědí službu, když dáváš najevo, že tě pc hry tak nudí, že místo hraní trávíš čas tady. Bez urážky, myslím že jsi skutečně zralý na lékařské vyšetření, měl bys vyhledat pomoc.
-
Ted je prozmenu Warrior wallet a uz ne wallet warrior... slabsi schizofrenie ece znat je.
-
Jen bych podotkl, že rychlý vývoj PC co jsme zažili, se blíží k hranic. Neodvažuji se tvrdit, že se bude pořád zrychlovat tak jak tomu bylo doposud. Jistě grafické karty toho ještě ukážou dost. Ale vezmete si procesory, kde na Intel nikdo netlačí, a rozdíl mezi Nehalem a Ivy Bridge je 5 let a nárůst výkon je něco víc jak 50 %. Intel Ivy Bridge vyrábí na 22 nm, chystá 14 nm, a pak nastává problém, 10-7 nm , menší výrobní proces není možný., viz tunelový jev. To tady máme do 2-3 let. Co bude dál je jen ve hvězdách. Takže představa že proste za 7 let budou PC jinde tak jak tomu bylo při uvedení PS3 je taky v otaznících.
-
Tak to sis pekne nas*al na hlavu, byl to totiz jednu dobu Jejdaskuv nejoblibenejsi argument. Takze bez lhat nekam jinam, tragede Jejdasku. *15*
-
A btw, zadnej z konzolebojs zatim nedal jedinej odkaz, citaci, cokoliv co by dokazovalo ty tvrzeni, ze nekomu neco cpu, ze konzole nema omezeny moznosti, ze ta 7850 ma "nektery parametry" *7* jak titan atd.
A pritom staci tak malo, prestat fanbojovat a dat jeden link. *3* -
Odpověděl jsem ti. To není argument a nic takového jsem ti ani nepsal.
-
Je mi ukradeny na cem budes hrat. Nikdy jsem nikomu nic nenutil, jestli mas pocit opaku, neni nic jednodussiho nez mi citovat kde nekomu neco nutim.
Psal jsem ze PC neni omezeny funkcnosti ani vykonem, coz je fakt. A nejaka tvoje subjektivne priznana objektivita je uboha. *3* -
Ale mě je naprosto ukradené, co my na čem jelo. Mě zajímá, co je na čem dostupné. Stejně tak je mi jedno, čí je co "vina". Mě zajímá realita a ta herní realita (a tvrdím to objektivně a s chladnou hlavou, ne jako ty) je taková, že konzole jsou prioritní. Já nebudu vézt osobní válku za pc, když tím nic nezískám a radši si zahraji na tom, co má více nejlepších her.
-
Neodpovedel, ptal jsem se v kterym komentu jsem nekomu vnucoval pc. Zatim nevidim konkretni vetu ve ktere jsem nekomu neco vnucoval. Btw, "az vyrostes, tak pochopis" je opravdu rozumny arugment. *15*
-
A já ti na to odpověděl. Windows je uzavřený os, nastuduj si definici open source. Jejdásek je v pohodě, neuráží a rozumně argumentuje.
-
A zvlastni je, ze popisujes vsechno co dela Jejdasek, ale odkazujes to me. Asi jsi spatne klikl. *15*