Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • náhodou polnočné predaje majú svoje čaro. Ale potom ako som zažil polnočný predaj Wowka v Brlohu už to nemusím. Postupne som pozoroval ako sa asi k 10 stojacim predomnou pridávajú ich kamaráti, a potom zase kamaráti kamarátov, až ich tam do polnoci bolo pomaly 50. Hostesky, ktoré tam mali rozdávať energy drinky, rovno zaparkovali pri najväčšej skupine a celý náklad tam vyložili. No a potom nejaký pako tesne predomnou vzal poslednu collector edition. :(
    Ale ked je predaj lepšie zorganizovaný tak je to celkom fajn, ako napr tu - žiadne predbiehanie , predavači tipogratulujú a ideš spokojne domov
    www.youtube.com/watch?v=qgUoLDTLPR0
    • v takových prípadech je treba se ozvat a rict jim at se nepredbihaji
      • no to jim asi rict muzes ale nevim jesitl to bude mit efekt. To asi leda resit s poradateli daneho prodeje.
  • Johny, přesně jak jsem myslel, kde máš bluray mech. kde máš ovladač za 1500? vidíš a hned jsi za 18000 a pořád jsi pod výkonem ps4 *1*
    • A to tam chyba este OS, aj ked teoreticky moze pouzit linux zadarmo. Kazdopadne ten stroj bude ale vediet daleko viac ako PS4 a bude mat spatnu kompatibilitu. Ukaz mi jednu PS4 , ktora prehra starsie hry ;-) Porovnavat treba porovnatelne, a kazdy ma ine preferencie...tesit sa z toho, ze dotovany HW je lacny a na druhej strane platit za online a predrazene hry je minimalne divne.
    • Jak muze byt s i5 a 7850 pod vykonem ps4? Kouzlo co se jmenuje fanbojuv vlhky sen? *15* A jak pise nekromant, na ps4 tu mechaniku kupovat musis, na pc muzes.
    • nekromant33
      já si teď stavět počítač tak bych docela i přemejšlel nad tím, jestli tam tu mechaniku vůbec chci
  • Jack1947
    "Za svůj výkon si statečný čekatel odnesl nejenom PS4, ale návdavkem dostal od Sony 50 palcovou televizi a odvoz limuzínou domů. Nejvíc jsem mu záviděl ten odvoz, samozřejmě ;)"

Limuzina zni slibne, 50" tv jako fakt... *8* Teeda ne ze bych ji mel kam dat, to ne ale zni to slibne.
    *3*
    • Miserius
      Nemáš zeď? Se přidělá na zeď a hotovo... HDMI prcneš ze strany
      • Jack1947
        Ja vim... jen to nemam moc rad Co kdyby spadla, nevim jak novejsi LEdky ale u LCdcek se pak muzou roztect krystalky a o zarivce nemluve.
        • Miserius
          Spadla? To se přidělá že bys to ani nestrhnul...
          • Jack1947
            Nevim , ja to nezkousel ... jsem radsi pro klasicke zpusoby, navic treba uhel by taky nebyl uplne nej.
            • Jack1947
              V poho, ja ji mam na stolku... a tam drzi dobrych par let.

Navic diskuze byla o tom kdybych "mel a to nemam. Pak bych to "mozna" zvazil. Dik za radu. *3*
            • Vterinovym lepidlem ji prilepis na to tata, zkus to.
  • Vsechny jsou u nas dostupne samozrejme. Co neni jako retail lze koupit online na PSN.
  • To je tak trááápne tieto vaše flamy na Tiscali... Ale tak prečo sa nezapojiť :D

Ja mám momentálne PC za 1300€, pričom túto sumu mi práca na ňom zarobí za niečo vyše mesiaca. A nie že by som sa nejak pretrhol. Plus na ňom hrám všetky hry, ktoré ma zaujímajú.

Trumfnite toto s nejakou konzolou *5*
    • Ovšem, že hraješ jen to, co tě zajímá. Vsadím se, že jsi nikdy nehrál ty lepší konzolové exklusivky a pravděpodobně jimi okonce zaslepeně opovrhuješ. Já mám herní pc (takže ani nezkoušej mě označovat za konzolového fanboye) a šel jsem i do konzolí pro exkuzivky. Většinu z mých oblíbených her můžu hrát jen na konzolích. PC má miliony ndie a malo-produkčních exklusivních "her", ale ty nejlepší exklusivní nářezy jsou na konzole. Gears of War, Uncharted, Infamous, Heavy Rain, Beyond: Two Souls, God of War, Forza, Grand Turismo, Red Dead Redemption a mnoho dalších jsou důvod mít konzole. Ignorante.
    • pc za 2000€ který mi koupil táta, k tomu ps4
    • V domacnosti mam 5 pocitacu, z toho jeden herni desktop plus dva tablety. I presto mam konzole, protoze rada skvelych her je jen na nich a protoze hrat na konzoli me bavi vic nez na PC. Muzu si vybrat kde budu hrat a smeju se omezenym troubum, kteri se chteji trumfovat tim, ze maji pc nebo klonzoli :-).
    • ucho
      no já si loni pořídil PS3 kvůli exkluzivním hrám. dohrál jsem na to i nějaký hry, kde šlo o konverzi z PS2. hry hraju, protože mě je baví hrát a cena té konzole byla směšná, když si to přepočtu na hodiny zábavy. ještě bych podotknul, že graficky mi dostačuje u her i PS3. tedy hrám jako Uncharted nemůžu nic vytknout. samozřejmě tam jsou jisté hardwarové limity, ale nic, co by mi kazilo hru. prostě tohle mi na hraní stačí. no a teď je tu PS4, která je na tom oproti PS3 výkonově několikanásobně lépe... takže to mi přijde jako dostatečný bonus a víc nepotřebuju. a že jsou jiné herní počítače výkonnější? a co... počítač mám taky, hraju na něm taky, ale spoustu her si zahraju rád u televize. opravdu nepotřebuju nic trumfovat, důležitý je, že mě to hraní baví a o tom to je... každý má holt jiné priority a trochu mi uniká, proč se tady vyrojuje tolik bojovníků proti konzolím, kteří mají potřebu si dokázat, kdo dál dočůrá...
    • k práci vlastní PC nepotřebuju a na novou konzoli si vydělám ani ne za 14 dní a cca 6-7 let nebudu muset vydělávat na novou.

TRUMF :-)
      • To ze budes 7 let hrat na zastaravajicim zeleze a vyvoj kolem pujde dopredu je trumf? *5*
        • Ano, to ze si nekdo na 7 let starem zeleze muze zahrat GTA5, GT5, RDR, MGS5, Dragon's Dogma a dalsi pecky je pro nekoho zasadni vyhoda, aby mu investice do konzole stala za to.
          • Ok, takze hry su zadarmo. Dobre , existuje velmi jednoduchy test ako si to overis. Proste si PS+ ked ti vyprsi predplatne (divne nevola sa to zadarmne) a hraj svoje hry, ktore si si kupil za 0. Ked ti to pojde , tak potom boli 'zadarmo.
            Ale mam pre teba novinku, nie len, ze neboli zadarmo, ono si si ich ani len nekupil ale iba dostal moznost hrat pocas predplateneho clenstva.
            • Ale ved prave ja tvrdim, ze nedostavas nic zdarma a je to prenajom. Ty tvrdis opak, ze mas nieco zdarma.
            • Nebud naivni, neni to pro me zadna novinka. Zacinam v tem mysleni videt posun. Uz jsi opustil myslenku neprimych nakladu. Ted se snazis opirat o trvalost naroku. To ses ovsem dopustil dalsi chyby. Pokud mi v pujcovne aut pujci zdarma auto na omezenou dobu, treba tyden, znamena to, ze mi ho vlastne zdarma nepujcili, protoze to neni na porad? Nikoliv. Ani to neni spravny argument. Je to docela proste, ze to nechapes je smutne, na tvem miste bych nebyl tak vysmesnyl
          • Skoda ze v low detailech a za 50% ceny navic mam PC co to zvladne na full a hromadu jinych veci. Skvely pomer cena/(ne)vykon. *3*
            • Problem je, ze v snahe obhajovat neobhajitelne sa zamotavas stale do vacsich absurdit. Samozrejme, ze su priame aj nepriame naklady. Ty uz ides do absurnej roviny , ked prehlasujes nesuvisiace naklady za nepriame. Ten Fallout mam zdarma pretoze som priamo v subislosti s nim nevynalozil ziadne dodatocne naklady na ziadnu sluzbu, ktora je s tym spojena, ziadna cast z tych tebou spominanych nakladov nesla gog ani jej nikto, komu platim ja nezaplatil za to aby mi tento benefit dala. To je zdarma.
              Ty platis priamo suvisiacu sluzbu, ktorej prenajom hier je jej hlavnou devizou (samozrejme ak neratam povinne vypalne za online) , platis to rovnakej firme a je to priamy naklad nutny aby si tu moznost hrat mal. Naozaj netreba silou mocou obhajovat nezmysly, bud vobec nerozumies ekonomike alebo netusis za co vlastne platis.
            • Nejsou xpatne otazky, jen odpovedi. Kdyz si budu chtit zahrat Resogun, nebudu platit nic, jako clen PS+ sluzby ho mam zadarmo. Priklad s Falloutem je paradni. Kdybyto bylo jak rikas ty, tak neni zadarmo. Kdyby sis nekoupil pc a neplatil za internet, nemohl by sis ho stahnout. To ze ma cenovku nula neni rozhodujici, podstatne je, ze musis za neco platit, abys ho mohl mit. Tedy dle tebe neni zadarmo. A ani ty houby v lese nejsou zadarmo, musel jsi se do toho lesa nejak dopravit a to te stalo energii, nemluvim ani o investici naucit se je rozeznavat. To vsechno v konecnem dusledku melo nejake naklady. Jenze takhke se s terminem zdarma nezachazi, uvazuji se u nej jen prime naklady, nikoliv neprime. Proto vsechny tri dily Falloutu na GOGu i Resogun v IGC jsou zdarma. Prime naklady maji nulove. Je to vyjadreno nejen cenovkou, ale napr. i pravnimi dusledky, jako je treba zaruka. A jestli to nechapes, je to tvuj problem a zaslepenost.
            • Ty len kladies zle otazky. Resogun stoji 12,78 libry. Ak ho chces hrat bud si zaplatis 12,78 libry alebo si zaplatis nejakych tych 10$ za mesacne clenstvo PS+, kde ho mas moznost ho hrat pocas 1 mesiaca. Iste si si vsimol , ze obe moznosti vyzaduju platenie. Takze nie su zadarmo. To ze ti PSN Store to stiahnutie umoznuje cez ich GUI a da ti tam akoze cenovku 0 neznamena vobec nic, stale to zostane len predplatena moznost hrat PS+ hry za obmedzene obdobie pocas platenia vypalneho.
              Len pred par dnami napr. na GOG bolo nieco co bolo skutocne zadarmo. Fallout giveaway....nestalo to ani cent a je to navzdy...to je zadarmo.
            • To z toho nevyplyva. Nezaplatis dane, zavrou tedo vezeni. Z toho vyplyva, ze musis platit, abys mohl chodit ven nebo psat tady do diskuze. Ergo to neni zadarmo. Teda podle tebe. Ostatni sem zadarmo pisi i kdyz musi platit dane nebotreba za internet. Ostatne, podle tve logiky ani free hry nejsou zdarma, musis si koupit pocitac, abys je mohl hrat, nekoupis, nemas a nehrajes. Pripad je uzavren od te doby, kdy pres veskerou snahu nejsi schopen rict, kolik stoji Resogun zdarma a kolik usetrim, kdyz ho nekoupim. Dutohleve nazyvej sveho otce, ktery te spatne vychoval.
            • Nezaplatis predplatny, nemas hry zdarma. Z toho vyplyva, ze platis za ty hry. Pripad uzavren dutohlave.
            • To by bylo pravda, kdybys tam tech pul mega nechal i kdybys v zadnem aute neodjel. Porad to nechapes :-). Ty hry zdarma jsou v obchode s nulovou cenou a muzes se rozhodnout, zda je koupis nebo ne. Uz jsi zjistil, kolik stoji Resogun a kolik usetrim, kdyz ho nekoupim?
            • Jojo, ja kdyz si kupoval auto, tak jsem dal pul mega za vstup do obchodu a autem jsem odjel zadarmo. *5* To je super takhle nakupovat.
            • Mylis se. Ja za ty hry zadny rocni poplatek neplatim, mam je v nabidce zadarmo. Stale cekam, rekni mi, kolik stoji Resogun zdarma a kolik usetrim, kdyz ho nekoupim. Je to hrozne jednoducha otazka, odpovedi jsou dve konkretni cisla. Ja rikam, ze je to 0 Kc a 0 Kc. Co ty?
            • Meles piczoviny. Platis rocni poplatek, ten si vydel poctem her a mas cenu za jednu hru za rok. To, ze sis vymyslel ze mas neco zadarmo nikoho nezajima, je to subjektivni blabol. Uz jen fakt, ze tu hru "zadarmo" nedostanes, kdyz si tu sluzbu nezaplatis to dokazuje, a ted se muzes vratit ke svoji supervykonne lowzoli a hrat uzasny exkluzivky, treba gta5 s grafikou san andreas. *15*
            • Jestli nakupujes za nulovou cenu, tak ano. Ale dos o tom pochybuji. Ale porad to nechapes, ja jsem za ty hry neplatil. A opakuji, klidne si muzes jako Mantor spalit prsty a rict mi, kolik me stoji Resogun zdarma a kolik tedy usetrim, kdyz si ho nekoupim. Troufnes si na to? Nebo radsi zustanes na urovni primitivnich kecu?
            • Vzdyt rikam, ze mas pravdu. Vsechno co mam doma mam koupeny stejnym zpusobem. Je to zadarmo. *15* Jinak jsi samozrejme demagog, protoze neverim ze nekdo je tak vylizany a veri, ze dostal neco zadarmo kdyz za to zaplati.. oh wait *15*
            • Presne tak, ty nechapes, ze za tu hru nedavam zadne penize. Ale klidne si muzes jako Mantor spalit prsty a rict mi, kolik me stoji Resogun zdarma a kolik tedy usetrim, kdyz si ho nekoupim.
            • Jasny, my to nechapeme, ze ty odevzdas penize, ale hru dostavas zdarma. Trololol. *15* To mam vlastne doma uplne vsechno zdarma. *5*
            • Ne, tim jsem myslel, ze jsou zdarma. A to ze nechapes, co to znamena, to je tvuj problem. Uz jsem ti to vysvetlil jinde, tak s tim bytecne netroluj.
            • Tym zdarma si myslel, to ze si to mas moznost zahrat kym budes platit prenajom, ze? ;-) Lebo ''dostat' zdarma'' znamena nieco uplne ine ;-)
            • Oprava, RDR a Dragon's Dogma jsem dostal zdarma. AC3 tedy taky, ale o tom nebyla rec.
            • Ale na na 7 let starem zeleze za 6 kKc. A napriklad AC3 jsem dostal zdarma. Tvoje PC ti nikdo nebere, ale pochop, ze vetsina ostatnich lidi ma jine preference a za dulezite povazuje jine veci nez ty.
            • Kdo se baví o gta,já se bavím o dragon dogma
            • Jo, protoze Gta je jedina hra na svete a nic jinyho hrat nemuzu. *7*
            • Lepší low detaily než žádné.nemyslis?
  • Mit konzoli znamena bejt uplnej ko*ot
    • Ty jich evidentne musis mit nepocitane. *16*
    • Miserius
      Kolik jich máš?
    • Tilwaen
      Ty jsi asi hodně bystrý.
  • Havl.Brod - 16.12. a jeden kus stale skladem...;-)
  • 1988
    Chtěl bych se zeptat zda někdo neví jestli vyjde aplikace PlayStation®App na system Android i pro nižší verzi než 4.0 . Určitě bych tu aplikaci chtěl alespoň vyzkoušet, ale se svým starším HTC Desire HD mám pouze android 2.3.5 a tam to není možné. Předem děkuji za případnou odpověď *4*
    • No já tu aplikaci před chvílí zkoušel a můžeš bejt klidnej. O nic nepřicházíš. Není tam nic, bez čeho by se neobešel.
  • Jack1947
    350/ 1 Stastlivec. Hezke to pocty.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit