Přejít na výpis diskuzí
PlayStation 4 odstartoval v ČR, na půlnoční prodej přišlo 350 lidí
13.12.2013 | Petr Poláček
442 příspěvků
-
Cože? 350 lidí na půlnoční prodej? Tady je vidět jaká jsme banánová republika. Já mám doma topinkovač už asi 15 let...
-
Crybabies porad placou? *15*
-
-
Ne, já se ti směju.....a v celku je mi tě potom líto :-D
-
-
Tak ps4 vychází z amd 7870 a je dost upravená takže nějaké parametry má stejné jak titan některé i vyšší a také má několik koprocesorů který se starají o zvuk, o kompresi dat, o video atd. takže pochybuji že ti 15000 bude stačit, jen cpu a gpu a seš na 11-12000, ramky, hdd,bluray mech. zakl. deska, zdroj,skřín,ovladač *7*
-
-
Neblbni.. zdejsi PC hraci tomu rozumi mnohem vic nez ty a neni mozny, aby PS4 byla tak moc vykonna... Opravdu se tu moc bavim. *1* Jeden vetsi blb, nez druhej a samozrejme mas pravdu;-)
-
-
Taky uz ji mam doma, spolu s Killzonem a nemuzu si stezovat. Opravdu hodne ticha, rychle instalace a i PS Store slape jak hodinky. Doporucuju zahrat jeste Resogun... hodne navykova pecka. *14*
-
-
Taky už je doma. Ale jelikož trčím v práci, dojde na ní až zítra. Bude to zahoření, jak má být *1*
-
-
Bych snad ani nemohl dospat *3*
-
-
-
je videt, ze lidi maj prachy... zdanit jim to... jsou to prece prachaci *1*
-
Božínku jak těkdo může být tak tupý a stát někde na tu krabici celou noc, když jich za pár měsíců budou plný obchody a budou muset lidi přemlouvat, aby si to koupili? A ještě když na tom zatím ani není skoro co hrát... Tyhle lidi fakt nechápu...
-
-
A já zas nechápu ty lidi, co mají pocit, že jejich názor na svět je jediný správný. Naopak ty ses projevil jako pěkný tupec, jelikož odsuzuješ lidi, které vůbec neznáš jen proto, že si chtěli udělat radost, ale tady se zase projevuje ta zdejší příšerná komunita. Mě by zajímalo, jestli to všechno píše jeden člověk nebo je tu tolik zoufalců
-
-
Tak tak, je to tupec protoze nechape nekoho, kdo cekal do pulnoci na predrazenej komecni kus lowend hw, na kterej stoji jedna hra o pulku vic jak na daleko lepsi PC. *15* Enjoy
-
Už ses vykecal? Sám jsi tupec když tyhle tupce co tam stáli obhajuješ. Kupovat tuto konzoli v tuto dobu jsou vyhozené peníze a ani na ní zatím není co hrát... Stejné hry si můžeš zahrát levněji na stávající generaci nebo na PC.
-
-
A zase ten omezený pohled. To je snad jejich věc, že si to chtějí koupit první den a ne čekat 3/4 roku, navíc cena nebude klesat už tak je dost nízká. Já se nestačím divit, jací chudáci tu diskutují. Kde je problém, že jste tak zakoplexovaní?
-
-
Nepíšeš ty blitky spíš ty?
-
-
Viš v čem je ten vtip, že já nikdy neměl konzoli, jsem pc-hráč, ale jsem otevřený všem novým věcem a vidím v ps4 i pozitiva a zvažuji koupi.
-
Ve skutecnosti se zadne libovolne drahe pc nevyrovna konzoli ve vsech ohledech, takze konzole je nenahraditelna. A ja se bavim, jak tihle pc zavistivci nemohou unest fantasticky uspech PS4 a uziraji se tim v kazde diskusi pod clankem o konzolich.
-
Nemusis byt butthurt, nejsi jedina ovce co se zadarmo bije za sony. *6* *1*
-
Jediný lowend je v tvojí hlavě. Ano! Bavím se o tvém mozku - to je pravý a nefalšovaný lowend *3*
-
Proc, protoze jsi neschopny precist vysledky benchmarku? *5* Ps4 je lowend a ani fanbojuv plac na tom nic nezmeni.
-
Bože ty jseš ale kus pííče, víš o tom? Takže jak to je? Si panic? Retardovaný? Šikanovaný? Tlustý? Máš malý péro? Jsi teplej a bojiš se to přiznat?
-
Na novinkach frajer tvrdil, ze se to vyrovna PC za 50k. Takze se dohodnete. Jenom nevim jak se ten tvuj jaguar vyrovna kompu za 20k, kdyz ma 1/4 vykon 5 let stare i7 a za 20k mam komp s i5-4xxx, ktera je jeste lepsi. Holt nesmis kupovat za 20 tisic nejaky fx-4000 v electroworldu. *15*
-
lowend, který se vyrovná pc i za 20tisíc a nemusíš do něho příštích 6 let vrazit ani jednu ramku. ano velice moudré. Chápe to ten tvůj kurevskyy malý a zaostalý mozeček?
-
Ano, jsem naruseny nerdik, protoze ty hajis cloveka co stal pred obchodem do pulnoci, aby mohl odevzdat svych 10k za kus lowendu. *15* Zdrave a moudre.
-
Ne. blitky tu vypouštíš ty a Wallet Warrior, beztak jeden člověk= nějaký narušený pc-nerdík .)
-
-
Jistě že je to jejich věc, a moje věc je zase že si o nich mohu myslet co chci ne? Jsou to jejich peníze tak ať si je za to vyhodí...
-
-
Normalka, to je klasicky cechackovsky pokrytectvi. Ja si muzu delat a rikat co chci, ale beda, kdyz to udela nekdo jiny. *3*
-
-
-
-
-
Myslím (vidíš Cocra) že ten pocit exkluzivity za to stojí
-
-
:D pocit exkluzivity. A to CZ za nickem ti dava pocit ceho ? Naprosty demence ?
-
-
Z tvojí reakce je vidět, že nevíš co to slovo znamená. Nechápu co by mi CZ mělo jako dávat a je to součástí nicku, co ti dáva x a 9?
-
-
Spatny ne, mozna ze nekdy to ale neni od veci... tedy ne ze bych s tim X9 anonymem souhlasil to vubec ne.
-
Videl jsi nekdy nejakyho anglana, co by si dal za nick UK ? Nebo nemce s DE ? Frantika s FR ? Nevidel, protoze jenom cesi jsou tak trapni.
-
-
Kdo nema CZ, neni cech!
-
Bohuzel to nezustalo jen u wowu, ale samozrejme se to pak preneslo vsude. Mluvim z vlastni zkusenosti. 95% borcu s CZ ve jmene znamenalo ze : 1) neumeji ani slovo anglicky 2) jsou natvrdli 3) vzdycky vsechno poserou 4) musis jim vsechno zvlast vysvetlovat 5 ) nikdy nepriznaji chybu.
-
LOL, já wowko nehraju, a že tam ňáký děcka z CZ dělaj bordel za to já fakt nemůžu, nevím proč by to mělo automaticky znamenat že se budu bavit jen s čechama? Každej na to máme svůj názor jen mi příjde přehnaný na každýho kdo to má v nicku výjíždět a automaticky ho brát za omezenýho nebo jak si to napsal "gumo vygumovaná" :D pobavilo
-
To, ze je to bezny jeste neznamena, ze to neni demence. Je to skoro to samy, jako si nalepit na celo "jsem omezenej cech a budu se bavit jen s cechama". Kvuli takovym dementum se na me cizinci ve wowu divali skrz prsty, kdyz jsem rekl, ze jsem z CR.
-
Ok, mě by zajímalo jestli kdyby ses zeptal toho anglána nebo němce nebo frantíka na to jestli vědí co to vůbec to CZ ve spojení v mém nicku je. Ještě by mě zajímalo když hraješ hru a tam si můžeš vybrat zemi ze které jsi tak tam máš vybráno co když je to podle tebe tak hrozně "špatný" dávat najevo odkud jsi?
-
lidé to dělají zcela běžně, hlavně ti, co svůj nick používají i v mezinárodních kruzích, je to prostě součást nicku...
-
-
-
-
Pocit čeho? Exkluzivity? Spíš snad pocit hlouposti že musíš mít za každou cenu novou věc i když je zatím úplně zbytečná...
-
-
co natom nechapes.ze chcu hrat dnes a nechcu cakat "par" mesiacov?
-
-
Já nechápu proč čekat pár měsíců. Když to sem dovezli, tak co je za problém dostat sem více kusů. Jinde to koupit nejde?
To je fakt jak banány a další zboží za komunismu. -
-
Je to ucinne, jak jinak nahnat nejvice lidi do obchodu ? Sice E-shop atp... nejucinnejsi je ze kdyz je jen malo kusu ... Hodit kost psum a divat se kolik se o ni porve... to je trochu o psychice ne. *3*
-
Proč? Protože je to momentálně předražený a nejsou na to ani žádný hry...
-
-
celkově je na ps4 20 her takže tu nelži.
-
-
No vidíš, z tebe byla výborná paní učitelka .) Jdi do toho moje milá opičko.
-
Jo teď jsi mi to nandal a neumíš ani česky. Jmenuje se píše jmenuje a ne menuje ty trotle...
-
Ne nesouhlasím. Ty jsi omezená opice *3* a řekl bych ta s holým zadkem, jak se jen menuje? pavián. Ano to na tebe sedí. Jsi pavián po lobotomii.
-
Omezená opice jsi ty magore...
-
U nás jich je v prodeji 11 což není špatné na novou konzoli, zbytek určitě není problém si z někama objednat v době internetu. Chováš je jako omezená opice *3*
-
Tady u nás? A kde? Já vím asi tak o pěti. Tak nelži ty...
-
-
-
-
-
-
já si myslím,že nejlepší platforma na hraní je Wii U! 1.revoluční ovládání které se velká část snaží okopírovat. 2.Přehledné portfolio her 3.Reggie
-
-
Btw. otázkou je k čemu vám všechny ty AMD 300000 jsou když si nemůžete zahrát Super Maria
-
-
Coze? :D :D :D
-
-
Jako svým způsobem má i pravdu...
Když se vrátím do historie, tak PSP vs DS u mě jednoznačně vyhrálo Nintendo. PSP se svým lepším výkonem troskotalo na hrách, kterých jsem zkoušel hromadu ale teď si vzpomenu tak na 5. Nintendo sice nemělo takový ten efekt ,,teď budou spolužáci koukat jaký výkon nosím v kapse", ale hry mě bavily a dodnes DS vozím na dovolenou, kde si ho půjčuje i manželka.
Stejně tak Vita vs 3DS, stejně tak Wii vs Xbox/PS...jsem asi už ve věku, kdy si nepotřebuju s někým poměřovat výkon, ale chci aby mě hry bavily a ideálně mi nabídly čirou a aspoň trochu originální zábavu, kterou můžu kdykoliv přerušit a vrátit se k ní třeba za měsíc na pár minut. -
-
Presne tak, vysoky vykon neni nutny ani pro uspech platformy ani pro tvorbu skvelych her.
-
-
Ano, ja troluju. Rekl pan "zaplatil jsem a mam to zadarmo". Jestli sis nevsiml, nejsem ten kdo breci na foru jak jeho lowzole je vykonnejsi jak pc za 20 tisic, nevymyslim si "jine dulezite parametry jako velikost krabice" a neobhajuju si koupi lowendu blabolama. A nesnazim se svuj nazor utvrzovat naklikavanim, pane konzoleboji. *15*
-
Muzes tohle trvrzeni dolozit, nebo jen sve dojmy vydavas za fakta? Pouc me nejak verohodne, jak si na tom stoji potravinarsky prumysl a co mu generuje nejvetsi zisky.
Smejdovni potraviny se prodavaji kvuli nizke cene, kvuli nicemu jinemu. Mel by sis tedy ujasnit, jestli jsou konzole pro socky a nebo jsou vlastne desne drahe, zda se mi, ze v tom nemas jasno. O konzolovych hrach vime, ze jsou drazsi, a presto je hraci vetsinove preferuji, tudiz srovnani s nejlevnejsimi potravinami neni na miste.
Co se tyce diskuse obecne, na vsechno se da rict, ze te to nezajima, to neni zadny argument. Kdyz te konzole a konzolove hry nezajimaji, proc neustale trolujes pod vsemi konzolovymi clanky a snazis se vuci nim vymezovat? Ja myslim, ze lzes a naopak te to zajima hodne. Rekl bych dokonce, ze se jedna o patologickou nenavist :-). -
Prodej parku bez masa, syru co nejsou syry, zmrazenyho peciva a jinych blafu je na tom v cr ekonomicky nejlepe. Znamena to ze me to ma zajimat? Ne, diky. Absolutne nezajima. *3*
-
Pohled do historie ukazuje, ze naopak a i ted, nejvykonnejsi pc platforma je na tom komercne nejhure.
-
Ale je to dobrý předpoklad.
-
-
-
-
-
-
Hmm kvuli pocitaci stat 15h frontu.Hmm tomu rikam pocin roku mel by vyhrat jeste nejakou cenu
-
350 tisíc vyjeb**ů a prej že svět není totálně v prde**