Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • v těch diskusích o PS4 mi celkem jedno uniká. To, že se tu v podstatě nic neprobírá jsem si už zvyknul. Spíš nechápu jedno, proč když se tu najde hrstka idiotů, kteří melou pořád to stejný dokola jak je PC lepší a konzole k ničemu se tu najdou i ti druzí, kteří pořád takovým idiotům odpovídají? *7* zvlášť když to jsou pořád jedni a ti stejní tupci, kteří v každé diskusi napíšou naprosto to stejný *1* to, že jim odpovídáte a snažíte se vyvrátít něco co oni stejně vědí jim rozum nezvýšíte, neodpovídat a nechat je vyrůst, bože jak ty děcka dneska tráví čas to je k neuvěření *1* Nic teď se budou bavit dospělí a mohlo by se konečně začít probírat kdo tu konzoli má a jak je spokojen, docela mě zajímají zkušenosti uživatelů *5*
    • Vidlevkrku
      Svatá pravda. :-) A proto, zákaz lidem 18- chodit na diskuze. *15*
      • Problém je, že i oni panáčkové 18+ jsou občas slušný gumy.
        • to je sice pravda, ono mnohdy věk nehraje roli a často se v životě setkávám s tím, že dospělí jsou mnohdy horší jak děcka. Spíš, ale komunita jako taková ve hrách, nebo obecně v tomto odvětví hodně ztrácí na tom, co já si z mládí pamatuju. Nebyl problém u vietcongu, CoD1 apod. najít přátelé, s mnohými si píšeme mnoho let a množí se přestěhovali do zahraničí a stále si píšem. Mnoho lidí s těch dob znám i osobně a když jsem zmínil vietcong pamatuju si jak se lidé často místo hraní bavili, vymýšleli kraviny a tak nějak se neřešilo, že místo bitvy děláme kecáme a děláme kraviny několik hodin. Možná je to tím, že takové hry už nejsou, možná tím, že dříve nebyly servery plné spíše "spratků" na, které rodiče nemají čas a nekontrolují je. Často vzpomínám na časy, kdy herní komunita obecně a multiplayerové hry byly zábavou, hodně dlouho jsem žádnou hru již ani multiplayer nehrál a nějak mi to nechybí, snad to změní The Division
    • dneska sem se posral
      • to seš lepší než já, trpím již druhý den zácpou
  • Ahoj, potřebuji poradit brácha chtěl k Vánocům nějakou konzoli, tak jsem mu koupil tady tu PS4. Chtěl bych se zeptat jestli byste mi neporadili jaké hry k tomu mám koupit, je mu 11 let nechci žádné stupidní střílečky spíš nějaké závody nebo hopsačky nebo prostě něco vhodného jeho věku díky.
    • Muzes si vybrat z her flower, trine 2, lego marvel super heroes, sound shapes a mozna resogun, fifa nebo nba. Jeste je pro deti knack, ale nema moc priznive recenze. Nektere z tech her jsou k dispozici jen digitalne.
    • Myslím, že jsi udělal dobře, že jsi koupil novou generaci, ona se ta nabídka brzy rozroste. A v jeho věku je myslím lepší, že bude mít aktuální a ne 7 let starý hardware. Zatím je ze závodních her ty NFS: Rivals. Jinak nevím, nejsem konzolista.
      • Jack1947
        Naopak kdyby vzal PS3/X360 za tu cenu a trochhu priplatit tak obe... Chybu by neudelal nevime jestli ale hosik uz tyto konzole nema, chtel Next gen... inu pak neni v CR zatim jine volby. *3*
    • hmm, v jedenacti sem se pral s falloutem 2 diablem 2 quakem 3, co mi dal starsi kamos.kdyby mi prinesl knack a jiny detsky blbiny, hlavne ne stupidni strilecky a mlaticky atd., nvm jestli bych vubec dneska hral hry.
    • Mart9
      Určitě mu kup FIFU a NHL, jestli ho baví sport, tak na těchto dvou sériích vyroste.
    • mužes to jit vymenit, vzit xbox a koupit mu nový zoo tycon
      • Jack1947
        EE stacil by Knack... preci jenom co si budeme povidat dnesni generace je trochu jinde a vyrusta, vyspelejsi rychleji dal bych mu ten Killzone a BF atp... proc by mel hrat hry kterych neni beztak moc.
        Vzpomenme na nase zacatky... a hry ja jsem se tesil na Vice city a to mi tehdy bylo 13... je pravda ze jsem nejprve chtel GTAIII. ale kdyz jsem uvidel VC vedel jsem ze to musim mit.
        ( no co no, Launch PS4 a me se vybavila nostalgicka vzpominka na PS2).

Kazdopadne zavodnima hrama to taky nemuzes zkazit, je to na tobe.
    • Hele ono je to možná dobře, že na to není tolik her nemusí u toho prosedět mládí :) Jinak jsem se samozřejmě koukal do obchodů na nějaké hry, chci mu koupit Fifu a nějakej ten basket a teď jsem objevil i ty závody Need for speed na tom asi není co zkazit že? Chci se zeptat na hry Knack, Lego.. a Angry birds Star Wars co si o nich myslíte jsou dobré? Jo a ti ptáci to snad neni ta samá verze jako si občas zahraji na mobilu ne ? Když to stojí 900Kč? Jinak si myslím, že mu nějaké 3-4 hry stačí než za nějakej ten půl rok vyjdou další, taky to zrovna není nejlevnější.. Díky
      • Nevím no, ty hry jako Knack nebo angry birds za ty peníze bych to nekupoval. Fifu, NBA 2K14, Need for Speed: Rivals nebo Injustice: Gods Among Us - to je skvěla bojovka viceméně bez krve a když budete mít dva dualshocky můžete zahrát proti sobě.
    • Jinak bych teda si radil fifu, nfs možná injustice jestli se u nás prodává.
    • Tvůj brácha má prima bráchu *3*
    • Ze závodních Need fo Speed Rivals - to je asi tak všechno...

Fakt nechápu proč pro 11-letého kluka kupuješ konzoli na které ještě ani není pořádná nabídka, když na PlayStation 3 máš her pro jeho věkovou kategorii kvanta...
      • Vrook
        Protože prostě nesleduje herní průmysl? Nekupuje to pro sebe, o hry se třeba absolutně nezajímá a prostě se mluví o PS4, tak ho koupil mladšímu bráchovi. Jsou i lidi, co hry prostě vůbec nehrajou a nezajímá je, co za tituly vychází a co na jaký platformy... to tě nenapadlo?
        • Já když o něčem něco nevím, tak se zeptám kamarádů/spolupracovníků apod - to tě nenapadlo? Jen hlupák (nebo pracháč kterýmu je to jedno) kupuje zajíce v pytli...

Např mě před 14 dny jeden spolupracovník oslovil, protože o mě věděl že o tom něco málo vím a pomohl jsem mu s volbou konzole a her pro jeho (kupodivu stejně starého) syna.
          Objasnil jsem mu rozdíly mezi Kinectem a move (chlapec totiž viděl v TV reklamu) a hned to bylo o něčem jiném, když tak nějak ty základy pochopil.
          Pak stačila ještě komunikace přes maily (zaslal jsem nějaké trailery, provnání cen, výhody/nevýhody) a nakonec to dopadlo tak že si tu konzoli užije jak syn tak i otec :)

Není ostuda když člověk něco nezná a jde se poradit za někým jiným...
          • jaja na to je cinsky prislovi lepsi byt 5min blbcem kdyz se zeptas nez jim zustat do konce zivota... Nicmene treba tohle PS4 neni tenhle pripad. Akorat bude muset malej borec chvili pockat ja myslim ze hry zacnou vydavat velmi rychle.
          • Vrook
            Ježiši tak mě by třeba taky nenapadlo, kdybych vo tom věděl úplný kulatý, že když vychází ňáká krabice na který se hrajou hry, že se na to ty hry nebudou dát sehnat (přestože to imho neni zas tak úplná pravda). A sice už ho koupil, ale co teď udělal bylo, že se zeptal. Očividně jsi naprosto neschopnej se koukat na problém z jinýho úhlu.
            • Netvrďte mi, že mu nebudou stačit nějaké ty 2-3 hry než vyjdou za nějaký čas další. Kdybych mu koupil ps3 tak bych stejně šáhl po Fifě, basketu a nějakých závodech, tak o co jde? Koupil jsem mu to na dalších pár let hraní tak snad nějaký ten pátek vydrží.. Hele je mu 11 pustí si tam jednu hru a je na půl roku z toho nadšenej *4*
            • Vždyť o nic nejde, klídek... *4*
            • Možná je moje chyba že nejdřív myslím a až potom jednám a očekávám to i od ostatních - tak se teda omlouvám no.
        • No tak nesleduje tak teď má prostě smůlu no... Měl to sledovat než to koupil.
          • Vrook
            Jako to nám všem dochází, já jen reagoval na to, že to ten jebák nademnou nechápe.. Tak mu to vysvětluju, né?
    • Dobrá otázka ale to ses měl zeptat, než si to koupil. Ono na to zatím skoro nic není víš... Měl si počkat a nebo raději koupit stávající generaci...
  • Slušné tahovky vymírají i na konzolích ... takže nemám rozhodně zatím důvod jít do nextgenu ani šaškovat v triku jako první tajtrlík v řadě .
  • ringmancz
    čí jsou ty fotky? že se dívám na eurogejmr a tam jsou taky, akorát s jejich logem
  • Soudě dle místní diskuze v té frontě opravdu musel stát výkvět naší země. *1*
    • copak? nedostala se na tebe řada? *4*
  • Čekal bych, že je pod úroveň redaktora herního webu, dělat si srandu z děcek, co žijí nějakým svým stylem a hudbou. Myslím, že drtivá většina národa ví spíše kdo je to B. Cristovao, než P. Poláček. A jen tak bokem budu citowat wikipedii:
    "Jako celebrita nebo osobnost je označován člověk, který ve společnosti dosáhl vysokého uznání, ohlasu nebo povědomí. Obecně vzato je celebritou ten, kdo strhává pozornost médií. Měřítkem přitom nemusejí být jeho zásluhy, ale toliko zájem veřejnosti se o těchto lidech více dozvědět."
    Takže "obecně vzato" tím, že na sebe B.C. "strhl pozornost" foťáku pana Poláčka z něj dotyčný sám celebritu udělal a jeho koment pod fotkou tudíž nedává smysl. Nejsem fanda B.C. ani nikoho jiného, takže si nechte blbé kecy, hodnotím to objektivně. U děcek z diskuze se takové řeči dají chápat, ale u redaktora bych očekával dospělejší chování. Jinak je mi to samozřejmě všecko ukradené, takže si pište co chcete stejně jako já *3*
    • Tohle je web o hrách, nějaké celebrity (mimo herní) nám jsou tak nějak u prdel...a to že zná BC víc lidí? Myslíš ty puboše? Bravo, selebrita nefalšovaná :p *1*
      • Hlavně že si ten d...l vzal kšiltovku se svym jménem aby ho všichni poznali, to už něco taky dokazuje.
        • A není to třeba je ho vlastní kšiltofka, kterou vytvořit s nějakou firmou a je to jako obchodní značka co? to vás asi nenapadlo že?
          • Toho sem si ale byl od začátku vědom, že si to tam nejspíš nenašil sám doma a že to je součástí jeho jak tvrdíte ¨vlastní obchodní značky¨, mě to jenom prostě přijde divný a nepřestává mě udivovat kam jsou někteří jedinci schopni zajít ve snaze se co nejvíce zviditelnít a pořádně si namasírovat vlastní ego (nemluvě o snaze zarobit keš na vlastním merchandisingu, který přeci každý správný fanoušek bennyho crista musí mít - selebrita se stává chodící reklmou na sebe sama). O jeho hudbě nemluvě, tahle tvorba mě absolutně míjí, ale ať si každý poslouchá co chce.
            • Já od něho nikdy nic neslyšel a doufám, že ani nikdy nic neuslyšim, ale každý se nějak musí živit a kdybych dostal prachy, že si nechám na kšilt napsat svoje jméno, tak to klidně udělám.
          • Myslíš si, že Emporio Armani je pojmenovaný podle majitelova psa?
            • Tak todle je ústřel
    • Zajimavé, že lide co napíší pravdu a dokonce to podloží i argumenty skončí hluboko v mínuse, naopak některé výlevy jsou zde v plusu.
      • Neřeš. Píšu sem už celkem nějakej čas a většinou semnou lidi souhlasí. Někdy ovšem ne, což je taky vpořádku, protože neexistuje člověk, co by se shodl ve všem se všemi.

A hvězdičko,
        zkus si najít někde ve slovníku co to slovo znamená, to co je na wiki tomu odpovídá. V podstatě je to jakýkoliv známý člověk hlavně v oblasti zábavy, nebo sportu. To že ho část lidí uznává je fakt, čímž podstatu celebrity naplňuje. O Justinu Bieberovi půlka netu píše jako o teploušovi a holčičce, taky má fanoušky a to je taky fakt. Znají je i ti co je nesnáší, nebo jim nějakým způsobem vadí, takže mají potřebu na něj reagovat - i to je součástí významu celebrita.
        • nekromant33
          Mě je třeba Cristovao úplně u prd*le, vím odkud se vzal, a taky ho nepokládám za nikoho, kdo by stál za zmínku. Ale to, že to je takhle v článku explicitně řečeno, za správný nepokládám.
          • ucho
            náhodou já to jméno slyšel poprvý v životě, viděl jsem ho poprvý v životě, takže ta poznámka byla dělaná vyloženě pro mě :)
        • Já moc dobře vim co je celebrita
          Jde o to, že na tomdle soukromém a "uvolněném" plátku, který se rozhodně nehonosí nějakou přehnanou korektností ale spíše vyznává uvolněnější styl napadáš redaktora za to, že si dovolil vyjádřit svůj názor na tydle pochybný rychlokvašky z reality show, jedno jediný konstatování stačilo aby si se ve spravedlivém boji za čest celebrit rozohnil, možná proto, že dneska je "celebrita" kde kdo chápe todle slovo dost lidí obzvláště Pejorativně
          • Rýpe se tu do redaktorů kvůli číslu nad recenzí, což je subjektivní. Ale objektivní reakce na jejich ne moc profesionální projev je terčem kritiky.
            Redaktor střelil od boku populistický popisek, protože je dnes v módě odsuzovat ostatní, tyhle lidi obzvlášť.
            Ale když to tak vemeš, tak B.C. je taky asi herní fanda a hráč a proto stál ve frontě jako ostatní. Přes net bys nevěděl o koho jde a dobře by sis s ním zahrál a pokecal a pak bys viděl tuhle jeho fotku a plivl bys na něj ? Jde spíš o princip.
            • souhlasim ))
            • Ale tak to vůbec nebylo myšleno. Každý to vnímáme jinak, tak se pojďme shodnout na tom, že se neshodneme *3* Je to prkotina.
            • Je to prosté a ty se hněváš kvuli tomu, že někdo jako ovce nesupluje blesk, aha a n@vu a netituluje tydle (pse)udoumělce jako celebrity, proti Benovi osobně nic nemám a kdyby na to přišlo tak bych neměl problém si s ním zahrát, ale je holý fakt, že pro mě titul celebrita nebo umělec taky nesplňuje (i když jsem zmiňoval, že tendle "titul" vnímám spíš pejorativně)...pokud by to nedokázal akceptovat tak by jsme si holt nezahráli...
            • redaktor hodil od boku svůj názor jako reakci na to, že tam měli být nějaké celebrity...tak tam asi žádní lidé kteří pro něj splňují podmínku "celebrita" nebyli...
          • *možná proto, že je dneska "celebrita" kde kdo, tak to dost lidí chápe obzvláště pejorativně*
      • "Podloží to pravdou"? To myslíš tu citaci o "celebritách" z wikipedie, tý volně editovatelný wikipedie? Citaci z wikipedie o definici celebrity? Pokládáš za pravdu? Děláš si ze mě pr*e*?
        • *argumenty
    • Sony sa iba riadilo heslom "aki hraci, take celebrity". Pokojne mohli byt fotky tychto osobnosti pod napisom na tricku namiesto toho loga.
    • Bože to sou kecy
  • Keyz
    Fronta *1*

Jako reklama dobrý ale prostě fronta.... Jako ze starých filmů.
  • Konzole vladnou a tato nova generace bude jeste dominantnejsi nez ta stara.
    Diky tomu se budou na konzole vyvojari soustredit jeste mohutneji a to i ti, kteri do ted byli zamereni vice na PC platformu.Tenhle rekordni start dava jasne najevo, co bude urcovat deni v hernim prumyslu v nasledujicich letech.
    • To je sice pravda, nepopieram. Ved napokon vyvoj hier na konzoly je ovela jednoduchsi, nez na PC. Staci to raz zbuchat, zoptimalizovat a pod. a nasledne uz to funguje v podstate na kazdej jednej konzole rovnako. Len skoda, ze mi to az prilis zavana totalitou. T.j. vsetci pouzivaju jedno a to iste zariadenie, ktore im sprostrekovava jednu a tu istu zabavu.
      Podla mna, v tomto konzoloidne hry a cela scena nikdy nedobehne PC. Ked uz kvoli nicomu inemu, tak napr. faktu, ze napr. z hladiska grafiky a celkoveho vykonu budu PC vzdy vpred pred konzolami. Tym padom prinesu zaroven i napr. detailnejsie textury a dalsie humornosti, na ktore skratka konzoly stacit nebudu. Ale to je detail. Faktom je, ze Xbox aj PS si proste mrte svojich fanusikov najdu. Avsak nejake nasledne vymieranie PCckarov rozhodne neocakavam... *5*
      • Jack1947
        Pravda, kde by se pak vyvijeli bez pcckaru hry na konzoli... na konzoli asi tezko. *3*
    • Jack1947
      Tak snad, konecne se poradne pochlapy a hry dostanou nejakou vetsi uroven. *3*
      • Ty by ses mel hlavne spis pochlapit a naucit se cesky...az pak bys mel vubec hrat nejaky hry.
        • Draken69CZ
          Ty máš dneska rejpavou co, pokud někoho chceš poučovat o češtině tak začni používat interpunkční znaménka *3*
          • Jack1947
            Jo je to "Rejpak" obecni *15* .
            • Umlatili jste me skreti, vzdavam to. Jen jsem rejpal...
          • Ja ho nepoucuju, jen mu doporucuju co by mel udelat, aby nepusobil jako zalud.
  • BookerDeWitt
    A jéje. Zamindrákovaní jedinci tu budou mít zas napilno a diskuze bude (opět) probíhat až do pozdních, ranních hodin...
  • PC za 21000 litru a ani se nezahraji MGS. Opravdu skvěla investice do budoucna. Nevím, kdo je tu odborník, ale ty to nebudeš. 7850 má problémy i ve Full hd :DDDDDDDDDD
    • GlaDOS
      Mám 7850 a hraji ve full hd většinu her na nejvyšší nastavení. Ty opravdu náročné tituly jako Metro LL běží okolo 30 fps, drtivá vetšina ostatních her na 60 a více. Investice do budoucna to je, když ho člověk používá i na ne zrovna nenáročnou práci.
      • Jack1947
        ARMA3... na max ze, tomu moc neverim tedy. *7*
        • Ver si cemu chces, ale Armu ta grafika da s prehledem. Sice jsem se sam ted 7850tky zbavil a vymenil ji za GTX770, ale pro trosku min narocnyho hrace nez jsem ja, je ta karta vic nez ok :)
    • PC za 21000 litru rozjede cokoliv. A v diamantove skrini bude navic vkusnym doplnkem hracova zamku.
    • PC za 21 litru jsi vymyslel ty, ja psal o i5 za 16. Takze netusim proc svou neschopnost sestavit pc hazes na ostatni. A urcite, 7850 ma problemy ve full hd, kdyz v Crysis 3 ma na full detaily 30 fps a v BF4 jeste o neco vic. Co ma tvoje PS4? Oh wait! PS4 tohle na full detaily vubec nerozjede. *15*
      • Já mám třeba jak PC, tak i konzole a takové Crysis bych nehrál ani kdyby mi za to někdo platil :D A kvalita grafiky je fakt to poslední co mě při hře zajímá a je to typickej příklad právě Crysis - hra je nádherná, ale je zároveň tak pitomá že mě jakýkoliv čas s ní strávený dodnes mrzí...

Ono ti zarytí PCčkáři si ze zarytejma konzolistama nemají co vyčítat, ale faktem je že velký exkluzivní AAA tituly jsou hlavně výsada PlayStationu - graficky už teď neoslňují, ale hrají se výborně :)

Stačí se podívat do minulosti - většina PC her byly konzolový porty a hry exkluzivně na PC se na konzole většinou dřív nebo později dostanou (Diablo 3 např) a i když ne tak to nikoho moc netrápí. Za to když na konzole vyjde nějaká vynikající hra (např. Dark Souls) tak PCčkáři hned sepisují petice, že je chtějí mít taky - proč to teda dělají když mají tak krásné hry, které jim konzolisté závidí? :)
        Já mám spíš pocit že si zarytí PCčkáři musí ty svoje komplexy z nedostatku kvalitních her vyléčit žehráním nad grafikou...

Prostě se přestaňte hádat - když otevřete oči, tak zjistíte, že se potřebujete navzájem :)
        • Crysis je koridorova konzumni hra, v tom souhlasim, volil jsem ho jenom pro priklad, protoze na nejvyssi nastaveni je jednou z nejnarocensich her. A kdyz rozjedes docela obstojne ty nejnarocnejsi, je jasny ze ty ostatni jedou v pohode.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit