Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Na světě se občas povede série buzerantů a Wallet mi připadá, jako jejich velitel :-D
    K tomu, že exclusiv. hry z konzolí by na PC nejspíše jely.......no ale nejedou, tak si běž ona*ovat nad fullHD na tvým 14" monitoru a neotravuj lidi, co mají možnost hrát všechno, jak na pc, tak na konz. a nemusejí si léčit svoje malý péro na těchto vláknech. Je tě na světe fakt škoda a mě je líto, že normální lidi musejí žít s takovýma blbcema...
    Já například moc diskuzí nečtu a ani do nich nepřispívám, ale ty musíš mít fakt hov*o, co na práci. *11*
  • Moc hezký jak dostávám mínusy ale nikdo se neodváží složit podobné pc aby se neztrapnil *1*
    • http://imageshack.com/a/img196/6198/ukul.jpg

tady máš odkaz na tu sestavu :) V pohodě herní komp za lehce přes 15 tisíc s lepším procesorem, 2x takovým diskem, nesdílenou ramkou a adekvátní grafikou. O přibližně tisíc navíc už máš grfiky silnější jako ta v PS4. Zahraješ si na tom každou hru v 1080p. Velkou část z nich na plné detaily. Obavy jestli nějakou hru výbec hratelně rozjedeš nejsou rozhodně na místě.

Aby adekvátní počítač jako konzole stál při uvedení jen o cca 4 ticíce více je ubohé. Za 2 roky to bude low end.
      • Jsi dobrej magor . Radsi nez tvoje povedeny herni PC za patnact , jsem si koupil ps4ku i xone . A vis proc ? Nechci nic resit , jen si po praci chci obcas kecnout pred velkou telku a hrat , krceni se pred PC mam za cely den dost .
        • No...nevím. Mám stolní PC, k němu připojené jak klávesnici a myš tak 3 gamepady a hraju na něm z gauče na 47 palcové TV...
          Your argument is invalid dobrej magor. ;)
          • To ze k nemu musis mit pripojenu klavesnici s mysi je v obyvaku fail. Az to pujde bez nich a jak system tak vsechny pc hry bude mozno ovladat gamepadem, pak teprve bude mozno vubec zacit uvazovat o tom, zda pc muze nahradit konzoli. Do te doby se proste tyto platformy miji.
            • Protoze klavesnice s mysi je v obyvaku hodne spatny napad. Nemas prehled, na PC si treba nezahrajes s gamepadem Diablo. A nektere gamepadove hry, jako treba RDR si nezahrajes na PC vubec, protoze se to R nechtelo predelavat na k+m. To ze konzoli nenahradim PC je pravda, ale to take nikdo ani nechce. Jenze to plati i naopak, coz prave par troubu nechape a furt konzolistum nuti PC.
            • Preco by sa mali vsetky PC hry ovladat gamepadom? Vsak to je v niektorych zanroch otrasne a absolutne neefektivne ovladanie. A vsetky hry co na konzolach idu ovladat gamepadom idu aj na PC. Takze konzolu PC nahradi v pohode, konzola PC nie. Chybaju jej zanre aj tituly.
        • Argumenty najvyssej kvality...nechcem sa krcit pred PC , lebo to robim v praci. No tak sa nekrc , kto ti v tom brani? Ale proste PC gaming fakt nie je pre teba, si cielova skupina pre konzoly ;-)
          • 7850 tak to je opravdu výhodná koupě :D ta nestíha už teď a musíš snižovat detaily, za rok to bude křáp. Bedna za 500 je výsměch a kde máš os.. to máš další 3000. čili tě ta tvoje sestava stojí 18000 s mizernou kartu u které už teď musíš snižovat detaily. LOL. PS4 NENÍ MOŽNO KONUNKUROVAT POČÍTAČEM. PS4 NABÍZÍ ZA 10K OBROVSKÉ MNOŽSTVÍ MUZIKY ZA OPRAVDU NÍZKOU CENU. PODOBNÝ POČÍTAČ TĚ VYJDE DVAKRÁT TOLIK A NAVÍC SI TAM NEZAHRAJETE EXLUZIVITY. JÁ MÁM JASNO.
            • Jn killzone jede na ultra low v 720p,co kdybys upgradoval svůj mozek,sice to bude pekelně drale,ale vyplatí se to
            • Konzole neni osobni pocitac. Ze je v nejakem zarizeni procesor s x86 instrukcni sadou jeste neznamena, ze to zarizeni je PC. Schvalne, hod sem svou definici toho, co je to PC. Uz jsem tu videl jedince, ktery za PC vydaval i mainframe, takze lze tezko soudit, co si pod tim vlastne predstavujes ty.

A protoze konzole neni PC, tak (nikoliv zazrakem) skutecne neni tak neefektivni, jako PC.
            • Jj, pc je velmi neefektivni a proto je nova konzole pc. PS4 s nejakym kouzelnym unixem a xbone s widlema co zazracne nezerou vykon jak ty silene prezrany w7 a w8. Proto se ta desktopova 7850 v konzoli vyrovna titanu a pc za 50 tisic. A proto konzole jede v low detailech a stezi dava fhd. *15*
            • Porovnavar pc a konzoli podle papiroveho vykonu je stejne stupidni napad, jako porovnavat rychlost dopravniho prostredku podle vykonu motoru. Kdy to konecne pochopite?

Priklad: PS4 ma 256 MB systemove RAM a bezi na ni AC4 nebo GTA5. Zkuste neco takoveho rozbehat na PC s 256 MB systemove RAM. PC je velmi neefektivni platforma a musi mit hw daleko lepsi, aby zvladalo to same, co konzole. Navic jeho zivotnost je mnohem lepsi. Poridit dnes PC, aby na nem bezelo to same, co na PS4 pobezi za 6 az 7 let by bylo zatracene drahe. Opet, vemte si AC4, jake by muselo byt PC v roce 2006 a kolik by stalo, aby dneska spustilo AC4 alespon v te same technicke kvalite, jako konzole (tedy vlastne v horsi vysledne kvalite)?

A to pomijim, ze spousta her dnes nebezi na XP, takze v podstate nebylo mozne koupit v roce 2006 PC, ktere by melo zivotnost stejnou, jako konzole a nemuselo se do nej znovu investovat.
            • PS4 ignoruje dx a wokna,navíc optimalizace je přímo na ní a ne jak u pc,kde je velka skála,proto grafika v ps4 bude na úrovni 7970 a vvyšších bráno v pc
            • Hlavne ze ps4 ma 7850 takze si dobre protirecis, blbecku. *15*
            • OS mám zadarmo *2* Bedna ti výkon nepřidá. Chce to uvažovat a nevyhazovat peníze zbytečně. Grafika v PS4 má dle oficialní specifikace 1,84 TFLOPS a výkon 7850ky podle výrobce 1.76 TFLOPS. 7850ka má vlastní DDR5 paměť, PS4 má sdílenou DDR5. Kde je ten obrovský výkon PS4? Když je podle tebe 7850ka křáp, PS4 je podle tebe křáp taky.
            • Tilwaen
              Na konzoli si také nezahraješ hry exkluzivní pro PC.
        • Spis bych rekl ze to neumis resit. *15*
  • CarlyleBogy84
    *7*
    • *4* *4* *14* *4* *4*
    • protože kdo to s hraním myslí vážně tak pojede na 3 monitory

:D:D dneska se tu bavim
      • Jen pro zajimavost, vice obrazovek nemusi byt cizi ani konzolim: http://www.youtube.com/watch?v=z_A69Ix96JE
      • pokud hraje primarne simulatory, tak 3 monitory jsou se zazitkem uplne nekde jinde nez jeden, takze proc ne? Nesmite cely svet posuzovat ze sveho omezeneho pohledu *3*
        • A co televize velka jako tri monitory? :D clovek pak nemusi resit aspon ty debilni ramecky *3*
          • Je videt, ze vubec nevite o cem mluvite. Ikdyz budete mit doma 2 metrovou televizi s rozlisenim FHD a vedle toho 3 monitory FHD, tak hold uvidite do sirky vice a je jedno jak ta vase televize bude velika. Je to stejne jako byste mel 1 televizi nebo 3 televize. Holt na 3 zaberete vetsi sirku obrazu, navic ty bocni muzete pootocit a mate tak dojem prostoru apod. Ale chapu, ze konzilista hrajici hopsacky nema sajn o cem je rec *2*
          • Dolud ta televize nebude pruzna a nepujde ohnout, tak to nebude ono :-).
    • 50 grafik, 60 monitoru, 50 tisic dvoujader... cim vic veci tim vic addidas.. cim vic vykonu tim vic ses machr... *14*
      Ty z toho zivota asi moc nemas co? *14* *15*
  • traparna..
  • Taky se těším na svou ps4, ale nekoupím si ji, dokud na ni nebude co hrát :-D ... to znamená až vyjde The Witcher 3, The Division, Watch Dogs a další pecky. Kupovat si ji ted a hrát akorát killzone: tech demo nepovedený knack, nějaké indie a fifu, to bych nikdy neudělal
    • Je to o pristupu a podpore. Jestli na PS4 chces hrat hry, je dobre jeji koupi povzbudit a podporit vyvojare her na PS4. Chapej, kdyby se kazdy hrac choval jako ty a PS4 nekoupil, tak se neproda ani jeden kus a zadna PS4 by tu nebyla.
      • Toto je neuvěřitelně pokřivený názor. Proč? Protože těch mých 10 klacků v jejich prodejích nic neznamená. Můžeš se hádat jak chceš, je to prostě tak. A těch 10 táců nedám, dokud mi oni nedají něco, co budu chtít. A to se stane až budou hry. Já si nekoupím produkt proto, že za rok a půl bude super.
        • Tys to nepochopil. Tady nejde o tve penize, ale penetraci konzole na trhu, ta znamena hodne. Z kratkozrakeho pohledu je sony jedno jestli tech deset klacku das ted nebo az za rok. Ale jestli chces PS4 a sirokou nabidku kvalitnich her na ni, tak neni jedno, jestli se v dobe launche proda 2 miliony konzoli a nebo 2 tisice konzoli, protoze to je jasny signal pro vyvojare. Na nizky zajem dojela Wii U, ktera mela slibne naslapnuto, vsichni ji vyjadrovali podporu a ted se k tomu nehlasi. Podobne problemy ma i Vita. Pokud ti na necem zalazi, tak je rozumne to podporit. Nic vic jsem tim rict nechtel a je na tobe, aby sis zvazil, co stoji za tvou podporu a co ne.
          • Ignoruješ jednu důležitou věc, kterou jsem už napsal, tak ji zopakuji. Z dlouhodobého pohledu sice sony samozřejmě není jedno jestli prodá 2 miliony nebo 2 tisíce. To je absolutně logické. Jenomže já jsem jeden člověk a mluvím za sebe. Výsledek mých akcí je pořád výsledek, který produkuje 1 člověk a to jsem já. A já a mých 10 táců stejně z celkového hlediska nic neovlivním. Je to pořád jenom mých 10 000. A to je celé. Kromě toho o ps4 je zájem a osud wii u a vity ji stejně nepotká.
            • Já ale neovlivním, kdo se jak chová. (Pokud ano, jsou to nejspíš stejně slabší jedinci, pokud se nechají tak snadno ovlivnit něčím názorem). To znamená, že můj přístup je pořád jen můj a ve výsledku nic neovlivní.
            • Nikde nepisu, ze ty jediny to zmenis. Psal, kdyby se tak chovali vsichni. Komentuji tvuj pristup. Nastesti se tak vsichni nechovaji a ty se na tom holt vezes.
      • Ano, tohle je skvely ovcovsky pristup. Nejdriv musim odevzdat prachy a az pak muzu chtit, aby nekdo mozna zacal delat hry. *15* Tebe musi konzumni spolecnosti naprosto milovat.
        • Nikoliv, to je inteligentni pristup, proto to take nechapes.

Nemusis, ale muzes. Je normalni, ze pokud ti na necem zalezi nebo to povazujes za dulezite, tak to podporis, neco pro to udelas i kdyz z toho nemas zadny nebo alespon okamzity benefit. At se jedna o zabavu nebo je to dulezite, at je to podpora nejake hry na kickstarteru, jeji predobjednavka ci koupe nejake premiove edice nebo sbirka na narodni divadlo ci drahy lekrasky pristroj, pomuzes obetem zemetreseni, investujes do pomoci lidem v africe, zasponzorujes mistni detsky pevecky soubor, detsky domov nebo linku duvery, poskytnes prostredky nadejnemu studentovi a tak dale a podobne. Musis byt hodne zakrnely a hodne sobecky, abys to nechapal. Mozna prave to, ze fanousci konzoli jsou ochotni podporit svoji platformu je jeden z duvodu, proc jsou konzole uspesnejsi, nez pc herni platforma.
  • Benny Cristovanoho, toho teplouse cernyho sislavyho aka Mungaleva nemuzu ani cejtit. Kdyby mel mozek, tak si koupi na hrani PC, urcite maj ty jeho negersky rodice dost penez na takovy picoviny :)
    • Tvoje IQ tipuji na úrovní imbecílie/debility
      • Rika nekdo, kdo tvrdil ze PS4 je na urovni pc za 20k. *15*
        • http://www.czc.cz/kosik bez bluray na amd sestave, intel by byl dražší...
        • Já tvrdím, že máš v hlavě naprostý lowend. Někoho tak primitivního jako ty těžko pohledat.
          • Jojo, ale neco, cim bys to podlozil bohuzel jaksi neni. *15* Coz se o hw specs rict neda. Takze je mi lito. *6*
            • A fakt by me zajimalo, cos tam naskladal ze to stoji 21k a povazujes to za srovnatelny s ps4, kdyz i5+7850 vychazi na 16,5. *7*
            • To bys totiz nesmel byt id*ot a dat spravnej link na kosik, tenhle ukazuje to co ma v cache prohlizec ty "pc odborniku". *15*
            • Nauč se číst Ty tupá pýčo Cena celkem bez DPH: 17 154 Kč
              Za tento nákup získáte 3 299 bodů do Bonus klubu.
              Cena celkem s DPH: 20 756 K Ta sestava je skoro za 21000 ty pyčo tupá.
            • Zvlastni, jestli je i5 spatny cpu, co je pak jaguar lol. V tom odkazu mas 16500, nauc se cist. Neni problem mit 1440p monitor a hrat na stredni/vyskoy detaily na nem, ta 7850 to zvladne. Navic opravdu narocnych her je par. Upgrade je potreba vzdycky, to ze je to konzole neznamena ze je ve vakuu a technicky pokrok kolem ni se nepocita. Pyca jsi ty, protoze evidentne netusis o cem mluvis.
            • O čem to zas do pííče meleš ty debilee? Jakých 16,5? Sestava je za 20k s dost špatným cpu a bez bluray. Cena je dvojnásobní než ps4. Navíc tahle karta by větším rozlišení má a bude mít problémy. Pokud bys chtěl kartu na tři monitory tak to je jen karta okolo 8000-9000 korun. Proč by jsi měl něco upgradovat na konzoli, když je to konzole? To opravdu nechápu. Všem se omlouvám za nadávky, ale tenhle člověk je totálně tupá pííča
            • Ano, skoda ze 16,5k neni 20k a skoda ze ten i5 cpu je asi 3x vykonnejsi jak jaguar od amd. A skoda, ze v BF4 to pc bude mit 2x takovy fps. A skoda, ze konzole ma uzavrenej system a nevytres si na ni ani zadek, kdyz ti to sony nedovoli, coz se pc absolutne netyka. Skoda ze ta konzole neumi vic jak 1080p a skoda ze si v ni nic neupgradnes. Taky skoda ze na ni neudelas ani n co se tyce prace. Ale jinak je to vlastne uplne stejny. *15*
            • Opravdu tu není potřeba dokládat, že máš v hlavě nasráno, projevuješ se tu jako tůpá pííča dlouhodobě *3*
  • Nekonečný WAR mezi PC a konzolemi mě to tak baví :D a to mám obě platformy :) NP zahrát si CS:go , Dotu 2 a pak si otevřit pivčo a dat si na gauči GTA 5 toto je nádhera :) *3* vždyt jde o to hrát a bavit se u toho a je jedno na jakém stroji ne GL&HF *14* a taky každy si nemuže dovolit PC za 20- 30k tak ho vyjde líp si koupit Xko nebo PSko *5*
  • Draken69CZ
    Kdo může nosit čepici (ještě k tomu s rovným kšiltem) se svým jménem?
    • Kdo si muze dat na ceskem hernim foru za nick CZ?!.......
      • Jack1947
        Cech ?
        • To ano, ale řekl bych, že je to tak polovina pravdy, chápu že se někdo k tomu že je čech hlásí a možná to myslí dobře, jenže ono je to jak časté, že to vypadá trapně a dotyčný jako d€bil i když třeba není, ale (nejen) já už to vnímám dost alergicky, páč mám s nickCZ většinou špatné zkušenosti - nabubřelí retardi 99% nicků a na serverech dělají velkou ostudu, jedno slušné procento to nezachrání
        • Draken69CZ
          Podle toho mínuska asi špatná odpověď *1*
      • Draken69CZ
        Ten kdo to používá i v ne českých webech/hrách a vyjadřuje se a chová tak aby CZ neďál ostudu? Mysli než se zeptáš tak blbě, dík.
        • Nejvetsi ostudu CZ delas tim, ze to mas za nickem ty gumo vymazana. Fakt cz za nick si muze dat jenom ceskej nymand.
          • Draken69CZ
            No ještě aby polskej to by bylo divný, tak každej nemá talet na nick jako ty *3*
            • Muj nick s tim nema co delat, ale ty se nad sebou zamysli.
        • Odsuzujes lidi ktere neznas kvuli vzhledu a napises o sobe tohle? Divim se ze mas slovo "myslet" vubec ve slovniku.
          • Draken69CZ
            Můžeš mi citovat moje slova co je podle tebe odsuzování?
            • Uz jen kvuli tehle otazce by nemelo smysl ti cokoliv vysvetlovat. Zij si ve svem svete.
    • Keyz
      Kdyby jí ztratil, tak aby případný nálezce věděl komu to má vrátit. Možná má z vnitřní strany navíc adresu.
    • Ať si nosí každej co chce. Sice bych si to osobně nevzal, ale je to jeho volba. Tady ty despotické kecy si nechte na novinky.cz
    • Kozy
      Jedině ten kdo jede bomby
    • Rovný kšilty střílet na potkání. Naházet na hromadu, postřílet a pak pro jistotu zapálit a ten popel ještě někam zahrabat ať se to dál nemnoží.
      • Přesně tak ale střílení je moc rychlé lepší je všechny pověsit.
      • jakej je rozdil mezi rovnym a ohnutym kšiltem?
      • Občas mám pocit, že jsem někde mezi důchodci. Opravdu zdejší komunita je zlá, nepřející, zamindrákovaná a s názory, které bych opravdu nečekal na herním foru, ale spíše někde na levičáckém sjezdu...
        • Hele nechci ti kazit iluze ale takova je cela spolecnost. Ja znam malo mist kde se da opravdu diskutovat na urovni a to jeste tam musej byt modderi nebo i tak se to svrhava v nechutne blitky *1*
          • A už sem se nechal na jejich úroveň strhnout taky. Hrůza.
        • Draken69CZ
          Tak já když jdu mezi lidi tak nepotkám jedinýho kterej by mel svoje jméno na kulichu, spíš mě příjde že je to aby na sebe upozornil když už ho lidi ani nepoznaj, holt "celebrita" no. Prej důchodci, já doufám že si jednou v USA začnou matlat bobky na xicht a tady ty všichni freecoolini to budou napodobovat *11*
        • Ronox
          Jop je taková :)
      • Kozy
        Idiote
        • No možná jsem idiot, ale aspoň se tak nesnažím vypadat a dávat si na palici rovnej kšilt...

Vždy když někoho takovýho vidím tak mám záchvat smíchu.

Horší než tohle je už snad jen když si někdo natáhne kalhoty tak aby měl rozkrok někde u kolen - jednou jsem zažil oboje, z toho mě málem kleplo :D
          • Myslím, že iddiot je hodně slabé slovo a označil bych tě za........ nechám si to pro tebe
            • Poslední foto pořízené během srazu společnosti prátel UFO http://www.videacesky.cz/autori/BugHer0/obrazky/KazdodenniObycejnejChlap2.JPG
            • Kozy. Nevím, ale já poslouchám rock a metal, ale v tomhle jsem tolerantní. Tohle je nějaký zamindrákovaný chudák.
            • No teď jsi tomu dal korunu, ikdybych si dal na hlavu kondom tak ti to může být u pííče. Mohl by jsi mi poslat tvoji fotku, jak vypadáš?
            • Kozy
              Bohužel tě zklamu panáčku. Ale jinak je tvoje dedukce vážně dokonalá. Nebudu se tě ptát jestli jseš metalista nebo bůhvíco, nos si co chceš ale takovýhle stupidity si příště nech pro sebe.
            • Takže Kozy a Pirát jsou rovný kšilty - udělejte mi laskavost a noste heterosexuální výbavu, děkuji.
            • Doufám, že ty plusy si dáváš sám, jelikož pokud jsou tu lidi, kteří s tebou souhlasí, tak nevím ,kde jsem se to octl.
            • Nemusíš, klidně to napiš :)
  • Dnes jsem jednu našel v Elektrowordu a kupil :D
  • co znamená slovo odartoval v názvu článku? xDD
    • Vrook
      Zbavil artu.
      • vic jak hodinu stary clanek a polacek to furt neodartoval ( nespravil) *6*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit