Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Playstation Plus to je něco jako u Xboxu gold membership? Tzn už žádné free hraní???
    • na PC mam hromady her zadarmo a za online hrani neplatim NIC
    • Dá se říct že je to konec "free" hraní, ale taky je to konec Online passů od různých vývojářů, navíc ty hry zadarmo nebývají rozhodně žádný Béčka
      • Něco za něco pravda. Co jsem se díval u toho stávajícího goldmembership tak ty hry mě moc nezajímaly, ale u PS to vypadá na dobrou investici, když stejně člověk pořád kupuje hry a jestli jsou k tomu i na VITU jak tady zmiňoval uživatel mikek tak to je pak super v mém případě.
    • Miserius
      Ano. Navíc ale dostanes mesicne 2 hry na PS4 a 2 hry na PS3...
      • Nevím proč minus jen za dotaz na který neznám odpověď whatever. Nicméně děkuji za odpověď, takže to bude fungovat jako doposud u Xka. Akorát tahle nabídka je tedy ovšem mnohem lepší *2*
      • a 2 na VITU.
  • Jako dlouholetý Pcčkář na tuto platformu nikdy nezanevřu a i když sem byl vždycky proti, rozhodl sem se i já vstoupit mezi konzolisty koupí PS4, některé tituly na které má PS exkluzivitu za to prostě stojí... je to tak.

btw: Lidi kdy bude GTA V pro PS4, nikde sem to zatím v nabídce her pro PS4 neviděl?? Dík
    • R* neplánují PS4 verzi GTA V. Jen o PC verzi se zatím mlží.
    • GTA V pro PS4 ještě nebylo oficiálně oznámeno, i když některý rumory a "důkazy" to naznačují, snad ohlásí co nejdřív, protože já si to po dohrání na ps3 s radostí zahraju znova (zároveň i tak trochu doufám že by to mohlo být v 1080p a s trošku míň pop-upama)
  • Robotron3
    Měl jsem PS3 skoro od launche, uvažoval jsem o PS4, ale už ne. Co sleduju tablety, tak ty jdou teď hodně nahoru, jak výkonem, tak api pro vývojáře, ceny her, nově oficiálně joysticky u ipadu. V tomhle je budoucnost, takže moje nextgen herní zařízení bude new ipad mini.
    • Tak tablety me asi nikdy neuchvati.
    • Je to smutne, kdyz je nekdo nucen k volbe, jestli tablet nebo konzole. Nicmene, tablet je spis konkurence pro handheld.

Hry na tabletech me zatim nepresvedcili, zkousel jsem jich nekolik a neni to ono. Nizka cena hraje v jejich neprospech, budou z toho lezt hlavne primitivni sunty nebo totalni masovky. Ostatne i pozadavky herni komunity na tabletech jsou dost specificke a klasickym hram se na tabletech ekonomicky nedari.
      • Pockat neni tablet konkurence pro PC? :D
        Je statisticky dokazano, ze pry tablety snizuji prodejnost PC *1*
        • Pro pc take i kdyz myslim, ze ne ve hrach.
    • Kupuju si jablka od doby, co vyrostly na stromě, uvažoval jsem, že zasadím nový, ale už ne. Co sleduju hrušky, tak ty jdou teď hodně nahoru, jak chutí, tak tvarem, dostupností a nově taky stopkou... *7*
      • Hodně dobré *1*
    • no zalezi co chces hrat, zadny tablet nebude vykonny tak jako ps4 nebo lepsi PC...uz jen kvuli chlazeni a mistu pro komponenty
      • Robotron3
        Nejvíc hraju adventury, rpg, strategie, a i nějaký ty retro klasický hry v remakech. A na to jsou ty tablety uplně ideální. Hlavně jsem vrazil spoustu peněz do her na PS3, pak je teda prodal, ale stejně to bylo hodně. Na tabletech ty hry stojí pár korun a to je pro mě rozhodující.
        • nj na druhou stranu takoveho zaklinace3 si na tabletu nezahrajes ;]
          • Robotron3
            V nejbližší době asi ne, ale jak se ten výkon tabletů raketově zvedá, kdo ví... :)
            • LoL, ja si rikal, kdo muze ty tablety, ktery jsou uplne na hovno, kupovat. A on chce konzoli nahradit tabletem. Reklamni masaz na ovecky funguje dokonale
  • Kdyby to dali za osmicku i s dvema ovladaci, tak nevaham. Takhle se budu hoodne rozmyslet.
    Startovni exkluzivitky me prilis nenadchly. Nicmene az vyjde nejake to GT a nekdo mi potvrdi, ze k tomu pujde pripojit volant Logitech Driving Force GT co mam k PS3, jdu do toho.
    • taky pravda, startovni exkluzivity nic moc
  • a kdyby to dali pri launchi za 8000, tak ja zas na oplatku dam za kazdou hru klidne dva litry! *5*
    • ps 4 je i zadarmo draha!!!
  • Ty dvě hnusný krabice PS4 a XONE někoho zajímají? Stávající generace konzolí bohatě stačí...
    • Jack1947
      Jen do te doby nez vycerpa zasobu her. Na druhou stranu vydrzel jsem predtim a vydrzim i ted. *4* toz to je pravda.
  • 10k za zarizeni, ktery je jen na hrani a jeste k tomu predrazenych her typu jednohubka
    • Ty jsi nikdy v životě na konzoli nebyl tak drž pysk, nejsem konzolák, ale z 10 půjde dolů až na 6 tisíc, dejme tomu třeba rok a potom se to vyplatí koupit. V dnešní době jsou tablety, notebooky a další zařízení, někdo má třeba notebook na net a nic mu nechybí jen hry, tak si koupí konzoli a hry mu na to budou vycházet 6 let bez starostí.
      • pysk, blbce
      • A nebo si nekoupi konzoli a hry mu na to budou vychazet na PC klidne 10 let :) jen bude snizovat detaily sam podle moznosti sveho PC nez podle rozplizlich a nizsich rozliseni. Kdyz uz mas doma PC proc si kupovat druhe v krabicce.. :D Leda tak kvuli exkluzivitam, ktery velmi rad ozelim. Jsem sice podle vasich meritek sam proti sobe, ale dle meho nazoru jsem udelal dobrou volbu. *5*
        • Ty exkluzivity oželíš, já si klidně za ně příplatím.
        • presne a stejne nejvic hraju StarCraft2 o takovejch podobnejch luxusnich hrach si muzou konzolisti nechat zdat i na jejich nextgenu
    • :)
  • risa2000
    Pokud stojí otázka, kterou konzoli, tak bych se přiklonil spíše k PS4. Důvody jsou dva. Za prvé, Sony to zdá se zatím hraje na férovku, jak co se uvedení, tak podpory vývojářů týče a druhak čistě technický, PS4 se mi jeví architektonicky jako herní HW platforma podařenější a víc do detailů dotažená. (Předpokládám, že to chceš na hry a neřešíš, jestli to bude streamovat netflix.)

Oba důvody jsou ovšem irelevantní, pokud se rozhoduješ podle her a máš pocit, že si budeš chtít zahrát nějakou exklusivní hru, pak si kup konzoli, která ji bude mít. Jinak platí, co jsem psal výše.

Já jsem si koupil před necelým rokem Xbox kvůli Halo, kdyby tam nebylo Halo, asi bych si ho koupil kvůli tomu, protože jsem ho považoval za o něco málo lepší než PS3 (opět čistě z pohledu hráče, neřeším jestli to přehrává BD nebo streamuje TV). Čímž nechci vyvolat flame, ale jen doložit ze zkušenosti, co jsem psal výše.
    • Jack1947
      Souhlas, PS4 ac jsem spis Xboxak vychazi zatim lepe ale i tak a kdyz pominu Launch, zadna slava to zatim neni. *7*
      • tak hlavne zavisi co ti koupi rodiče
        • Jack1947
          To taky no Asi ale hlavni je to ze, kdyz to nekdo moc chce at to ma ja mu to preji , osobne mi to prijde zbytecne z tech duvodu. Co uz jsem napsal psat nebudu.
    • risa2000
      To měla být odpověď na příspěvek o jedna níže od fishe.
  • God-of-War
    The true Next Gen starts 13.12 2013... *14*

A jako bych to neříkal, že se bude prodávat před koncem roku. *5*
    • GlaDOS
      Počkat. Ale Oculus Rift se ještě nebude prodávat tento rok.
    • Uz to nehul...
    • nextgen ..... *15*
    • Ronox
      Bylo jasný, že se začne prodávat v 2013, ale nebylo jasný jestli ofiko prodej. Šedej dovoz by ti v tu chvíli zajistil každej s vidinou zisku. Viz praxe s Applem, Kindlem etc.
  • Jack1947
    Nuze, jsme konecne "doma". Ted uz nezbyva nez naklusat na pulnonocni predprodej , zedy az (12.prosince.) Tak alespon pripravit nato. *3*
    • Grifus
      Koupit si konzoly hned v den vydani muze snad jen fanatik...
      • Keyz
        Určitě budou opět klasické fronty *1*
      • Jack1947
        Asi jo no, nebo opravdovej vernej fanda...
        • P1trs
          vernej fanda = PR vygumovanej klaun, co se bude citit strasne cool az si ten kram ponese domu... lol kolik ti je 13?
          • takove lidi jako ty by meli presta prispivat , co te k tomu vede hned ho urazet? To tady nemuze uz clovek napsat vlastni nazor aniz by se na neho sesypali zavistivi kokutci, dej si facku ...
            • Jack1947
              Nestacim se divit, co moje prispeni zde (malem) rozpoutalo lol. *15* *3*
          • Co to meles, ty zas_ranej kret_ne? Možná už jenom lidi serou 7 let starý konzole! Na GTA V se v podstatě nedá dívat...
            • bez rict mamince at ti da prasek ,aby to s tebou nahadou neseklo ty uboha existence ...
        • Vernej fanda? To je fakt vtipny kdyz sou lidi "vernymi fandy" obycejny masovy spotrebni elektroniky az tak ze jeji koupe je pro ne ritual pri kterym o pulnoci bivakujou pred kramem.
          • Neni to obycejna masova spotrebni elektronika. Je to nova platforma, cely svet sam pro sebe. Kolem bezne spotrebni elektroniky, treba tveho radia, takovy humbuk neni.
            • jump: S radosti ti mohu oznamit, ze jsi se pekne seknul, takze tva slova na me nijak neucinkuji. A protoze svobodne premyslim, dovolim si na to mit vlastni nazor. Neobhajuji to z duvodu, ze to sam provozuji, ale proto, ze pro to mam pochopeni. Early adopters nejsou nemyslici ovce, ale nadsenci. Tesi se na to tak, ze se nemohou dockat a chteji to mit co nejdriv, a stojá jim to i za riziko omylu. Neni na tom nic spatneho. Ja nejsem early adopter, vyckavam na zkusenosti early adopteru a teprve podle nich se rozhoduji. Proto treba ani nepredobjednavam hry, nepodporuji kickstarter, zkracene, nekupuji zajice v pytli. A jsou snad hraci s predobjednavkami her tupe ovce? Rekni to nahlas.

Co se tyce manipulace, o tu se preci snazis ty sam. Chces sve okoli presvedcit o svem nazoru a misto presvercivych racionalnich argumentu sahas k pusobeni na emoce, zesmesnovani, ponizovani, protoze kdo nejde s tebou, kdo ma jiny nazor, to je jasny chudak a smesny clovek zaroven. Presne tenhle styl pouzivaji smejdi k ovlivnovani duchodcu na predvadecich akcich. Opravdu si myslis, ze ti na tak primitivni manipulaci skocim? Tak to jsi se ve me spletl.
            • Na tohle se neda reagovat, nechces jit stat pak jeste frontu na novej iPhone a iPad? A kdyz budes u toho, tak az vyjde nejaky novy hitovy obleceni tak si ho tez kup za nekolika nasobnou cenu a stanuj pred kramkem:)
              Uprimne tehle masy lidi me je lito, vlastne ani lito ne, jen se tomu musim smat *5*

Ale co, ja vam to neberu, kdyz holt nedokazete svobodne premyslet a jste snadno zmanipulovatleny, tak jste jen vyhodou pro jakyhokoliv prodejce,.. snad treba i vam nekdy neco prodam :)
            • cornero: beznou spotrebni elektroniku nemaji miliony lidi do mesice,ani do mesice nevznika nekolik novych platforem. Ja souhlasim s tim, ze je to spotrebni elektronika, ale nikoli bezna. Schvalne, kolik bylo letos uvedeno nove spotrebni elektroniky, ktera vytvari vlastni platformu a trh sam pro sebe a kterou si poridily miliony lidi do mesice?

lol: chybi ti argumenty, urazkami
            • Jejdaskovi, sony fanatikovy a samozvanym rytirem bojujicim proti bezpravi v podobe piratstvi a steamu tohle vazne nevysvetlis. Pro nej je vydani ps4 jako pro verici prichod Krista *1*
            • Je to nova platforma = bezna spotrebni elektronika kterou do mesice bude mit miliony lidi po celym svete. Tvl. lidi vzpamatujte se. Neni to zadnej novej vesmir zadna vzacna relikvie k uctivani ale obycejna konzole ktery vyrabej po tisicich.
          • zavidis mu ? To je snad jeho vec ne , nebo te s tim nejak pohorsuje? , rekni si rodicum treba ti ho taky nalozi pod stromecek...
            • Jestli v tomhle vidis zavist, tak me je te lito :D
            • Co ze bych mu mel zavidet? Ze ceka o pulnoci ve fronte pred kramem kvuli tomu aby moh hrat o par hodin driv? Myslis ze to je duvod k zavisti?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit