Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Grifus
    Tak cekal jsem vic, ikdyz za "blbou" konzoly je to porad ranec. Akorat mi porad nejdou do hlavy ty prepocty ze zahranici, kde v Emerice startuje "jen" za 399 dolaru...
    • V americe to mas bez dane, nemusis tam delat vlastni preklady a zastrcky pro kazdy pidi stat, nemas tam povinnou dvouletou zaruku - je to uplne jiny trh s jinymi naklady.
    • V Americe neni zapocitana dan...
    • Jack1947
      Nojo tak jsme v EU, k tomu jeste v Cr tak co bys chtel . Pak neni to tak drahe , kdyz vzpomenu pred ... uch pred 11lety PS2... pani toto leti tak je to celkem cena stravitelna.
      • jojo, tiez si pametam jak som pri launchi PS2 (ktory bol oproti zvysku sveta tusim o rok neskor) za nu daval 18k, ktore som setril asi tri roky.
        • Jack1947
          No vidis , ja to dostal tusim k 12-13 narozeninam , 1 hru Quake :Revolution... na CRT tv jo to bejvaly casy. *13*
  • V seznamu chybí ještě FIFA 14.
  • a povinne nakúpiť celej redakcii, aby sa nestalo, že v recenzii na Beyond je prirovnanie k Heavy Rain, ktoré nemohol autor hrať, lebo nemá konzolu. Minimálne jednu do redakcie si pre tieto účely zadovážte....
    • Tak to uz je zoufalost *1*
    • Ako vidim tak mas z tej recenzie jazvy na dusi. Uz sa cez to prenes:-D prezentujes sa tu jak šašo
    • Jack1947
      Ty si vazne nedas pokoj vid... *7*
  • Hmm, PS4 planujem, ale az ked vyjde Destiny/deep down/Witcher 3 (podla toho, ktore z nich skor). Ale aj tak som prekvapeny, ze vyjde tak skoro (13.12. je oficialny datum aj pre SR, cena 399EUR). Pekne prekvapenie.

Mimochodom, vzhladom na to ze na PS3 vychadza v marci Dark Souls 2 a niekedy v priebehu roka pravdepobne aj Persona 5 a Tales of Xillia 2, tak ani nevidim nejaku uzasnu nutnost si novu konzolu vobec kupovat. Zatial... Ako hovorim, hlavne Destiny a Witcher 3 budu asi prve hry kvoli ktorym si to treba kupit.
  • Já i počkám na Xbox One. Stejně jediný důvod proč to chcu je Kinect
    • Nikdo ti to nebere. Ale napsat jsi to měl pod článek k XBO.
  • Těším se, moje první konzole *14* PC mi zěstane na hry typu EVE atd..
  • Pilgrim66
    Takze 399$ = 10490? To bych si to raději koupil na Amazonu
    • risa2000
      Spíš bych to bral podle Evropy, na francouzském, nebo německém amazonu to je za 399 € což odpovídá té české ceně docela dobře. Že je cena v US 1 $ = 1 € je poměrně běžná praktika, která se vysvětluje právě DPH a clem.

Je možné, že se dá nějak dostat balík z Ameriky do Evropy tak, aby ho celnice (na poště) neproclila, ale není to standardní postup (já tu zkušenost nemám, naopak jsem vždy platil DPH a někdy i clo). A ty ceny v Evropě jsou nastavené právě tak, aby se to poslání z Ameriky (standardním způsobem) nevyplatilo.
    • Radši o dva litry navíc a máš aspon dvouletou záruku.
    • ringmancz
      + 20 % DPH a clo a jseš na tom stejně. nebo spíš hůř, vzhledem k záruce
      • Pilgrim66
        Na Amazonu clo ani DPH neplatis. Jedinej validni bod je ta zaruka se kterou si nejsem jistej jak to u amazonu je.
        • ringmancz
          protože to platíš u nás na celním úřadu
          • Pilgrim66
            Objednaval jsem nekolikrat z Ameriky baliky a nikdy po mne na poste nic nechteli... Nevim kde to beres.
      • No kdyz zaplatis 500 za dopravu dhl mas vic nez velkou šanci ze clo nebude žádne. Cli si to sami podle ceny uvedené na obale a to se dycky domluvit. Žádný plný moci k procleni jako u posty. Vlastní zkušenost.
        • Aha, takze kdyz budeme podvadet, a dame 500 za postovne, tak to mozna bude levnejsi.
  • Oficiální mezinárodní cena PS4 byla stanovena na $399 / 349€ / £349. XBlob1 výjde 499€. Cenová obchodní politika SONY ve střední Evrope je vskutku povznášející. Ne, že by mi to osobně vadilo, ale pro průměrného občana ČR ten cenový rozdíl může znamenat měsíc drastické diety. Za 10 500 CZK můžete mít herní PC, které zvládne bez problému převážnou většinu her v 1080p na nejvyšší detaily. Například: http://www.alfacomp.cz/php/basket.php?items=_1ZML011RN9011X1R011KGO0113CM0116QJ011OXX01 Witcher II Enhanced Edition vyzkoušeno na této konfiguraci na nejvyšší detaily, průměrné FPS vysoko nad console lockem.
    • zdeeneek
      Libi se mi jak nekteri fanaticti PCckari pri kazde prilezitosti vnucuji kazdymu svoje predstavy na cem by se mely hrat hry.
      • pritom neni co vnucovat to je jasne kazdemu inteligentnimu tvorovi ze nejlepsi je hrat tam kde jsou hry nejlepsi a nejlevnejsi proste PC forever!
    • To je zajimave cemu vsemu nekdo jeste dnes rika herni PC. :) Ja mam take komp, kteremu rikam herni PC a stal kolem 60k + 30k za monitor. Krome toho mam i tu podle tebe predrazenou konzoli za nejakych 7 litru, na ktere hraju asi 90% vsech her. Vykon opravdu neni vsechno.
    • Jo, pěkně sociální sestava. Jen by sis měl zjistit technické parametry PS4, než začneš něco skládat.
      • Ano ano, hlavne ten ubersilny cpu z netbooku a megakruta lowendova grafika. To jsou panecku parametry. Tomu se zadna i5 nemuze rovnat.
        • “The PS4, in comparison, has an 8-core Jaguar AMD CPU, with a GPU that’s around the same level as the Radeon 7870 (which is significantly more powerful than the 7790). The PS4 has 8GB of GDDR5 RAM, providing 176GB/s of bandwidth to both the CPU and GPU."
    • Miserius
      Tomuhle se dnes řiká herní pc jo? *1* Že to rozjede Witchera 2 na max z toho neděla herní pc...
    • Herní PC za 10 500 CZK bych se tedy neodvážil si koupit , pač bych se bál , jestli mi rozjede excelový tabulky .
      • ja bych se v dnesni dobe bal stavet herni cokoliv s procesorem od AMD to je mega zoufalost kdyz tu mame skvele i5 a i7
      • PC hlavne muze byt i za 13000 a furt to vyjde levneji pac usetris na hrach
      • Jo, to budu radsi hrat v 720p na medium s 30fps. *14*
  • Pockan na budle 2 ovladace,Kz,kameka a vertikalni stojanek.Boze uz at je doma,ps.prodavam ps3 slim 2 ovladace ,vertikal stend sony, privezeny primo s anglie,tady se nedal original sehnat.A prez 40 exluzivnich her co vysli,vse v originalech,neposkrabany zadne esentials!nemam hry typu spors champion a rethet all for one.jinak mam vse co exluzivne vyslo Od beynd two souls, pappeteer, az po motorstorm1 az hewanly sword i hd exluzivni predelavky:god of war 2 a ico.budu do toho pocitat i gt6 posledni hra co kupuji!takze 41
    • Erien
      "privezeny primo s anglie,tady se nedal original sehnat." *1* *1*
    • zdeeneek
      *8*
  • Jo,abych upresnil Rethed and clank mam uplne vsecky i hd predelavku,krome all for one,To nebyl plnohodnotny dil.+ kupuji jeste ten nejnovejsi dil.tak 42.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit