Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • gesto
    Víš za cenu nové konzole jsem v pc měl ''jenom'' desku a ramky :) pc nebo konzolové hraní není o tom co je levnější nebo výhodnější ale to co ti víc vyhovuje a co tě baví, to bys taky mohl říct všem šoférům že jedině Fiat uno proto že je levnější a na plnou nádrž jezdíš rok :)) je to jako se vším někdo má starou nokiu a někdo iphone, někdo bílou obyč ledničku a někdo kombinovanou za 50 litrů ...atd atd
  • Veskoslav
    Jako mě třeba u 280X občas dochází VRAM,a tak jsou 3 GB, tak možná časem když začne docházet, tak bych ve tvém případě měnil:) Jinak si myslím, že to nemá cenu ani u jednoho z nás teď měnit kartu.
  • Veskoslav
    Ne nebude zvládat hry ve 4k při stabilních FPS.....
  • jsem zvedav s cim prijde PC master race ted, kdyz konzole za par supu bude zvladat hry ve 4k, za ty penize nekoupite ani grafickou kartu ktera by nejakou hru ve 4k rozjela pri stabilnich 30fps. na co se ted bude nadavat kdyz konzole uz brzdit PC nebude...no mozna lepsi pockat az na realny vysledky..me se to hrani ve 4k na konzoli za 10k moc nezda:)
  • Tak gtx 1060 je nová karta ale koukni na testy přesně to co sem říkal nic kromě toho že bych měl o 10-50 fps víc ta karta neudělá, ultra hraní zvládne jedna i druha a ta druhá dá víc fps což mi na 60 fps monitoru je k ničemu je to tak ?
  • Jistě že nemusíš řešit. Neznám hru kterou by jsi si nezahrál pokud máš i7 a tuto grafiku tak si chvíli ještě zahraješ. Ale oni nedělají tisícové řady aby jsi si zahrál všechno na max ještě rok *1* . Což bude té konzoli asi trvat než vyjdou všechny pořádné hry. 970 se drží už teď dlouho a je opravdu dobrá sám sní mám zkušenosti, ale 4k 60 fps? Taky mám takové sny. :D
  • Veskoslav
    Já neplánuji kupovat kartu minimálně další dva roky:) Ten výpis byla spíše narážka na 970 navíc s osekanou pamětí, kdy prohrává i s 1060, co má pouze 3 GB VRAM a ne falešné 4 GB jako 970.
  • 390x a tebe zajímá nějaká gtx 1050 nebo 1060 ? kamaráde to by sis nepolepšil, jestli chceš lepší než 390x tak koukej na gtx 1070 ale cenovka pořád vysoko, celkově mně nové karty neberou, 4k na vysoké nebo ultra detaily nedávají, takže pořád jde o full hd karty a proč bych měnil gtx 970 za 1070 ? ve full hd mi dá gtx 970 stabilně 60 fps na ultra a to že mi dá gtx 1070, třeba 150 fps mi je úplně jedno když mám 60hz monitor, stejně jako dalších 99% hráčů
  • Femto
    Tak fyzickým výkonem se těžko tahle PS4 dorovná 970GTX, grafika by tam měla být na úrovni +- Radeonu RX 470, ale v reálu by to klidně mohlo jet lépe než na 970GTX. Uvidíme.
  • Veskoslav
    R9 390X a R9 280X OC
  • Veskoslave a jakou kartu máš ty ?
  • Proč by nebyla terno ? všechny hry hraju na max nastavení, jak vyšla beta BF1 tak sem jednoduše naklikal vše na max + nejlepší vyhlazování a full hd a hra běžela nad 60 fps a ani jednou propad pod 60, všechny hry dává na ultra detaily, a i beta hry co teprv vyjdou, takže neřeším...
  • Veskoslav
    970? Venku je 1060, osekaná 1060 3 GB či R9 480 a uvidíme, co zvládne 1050, kdy by cena měla být okolo 150 dollarů a nemá mít osekaný čip z 1060, ale zcela nový a svůj vlastní.
  • Veskoslav
    A k tomu přibude 3. verze a to "Neo" nebo jaké to má krycí jméno. A optimalizace? Kolikrát hry na konzolích jely prostě blbě a měly mizernou optimalizaci? Taky jich není málo. A to měli vývojáři jenom jednu konfiguraci, příští rok budou mít 3 na Sony, 3 pro MS. To už máš 6 různých konfigurací.
  • No gtx 970 už taky není zrovna terno. :) *2*
  • Tak to se opakuje téměř od prvních konzolích. A neviděl jsem teda nějaky velký propad PC oproti konzolim. I když nějaké hry byli opravdu neoptimalizované což byla jen škoda. Máš svým smyslem pravdu, ale to se vždy doladilo patchema, fixama atd. A na PC to nakonec běželo přeci většinou jenom lépe než na konzoli. Pokud ovšem má člověk pc za 8tis tak si moc nezahraje. Je tam velký propad mezi cenou konzole a výkonného pc. To si člověk musí rozhodnout sám. Tak jsem sám zvědav jak to vše poběží.
  • Femto
    Tahle konzole ale není primárně pro 4K, jestli jsem to dobře pochopil, 4K tam asi půjde, to hlavní na pořadu dne je pořád FH, lepší grafika a více FPS, což mi vyhovuje, 4K je nesmysl až na půdu pro konzolové hráče, to bych musel mít kurvaa velký obývák, abych tu 4K TV užil. Na 4K se chce soustředit ten nový Xbox. Celkově se mi to líbí a kupuji první den(pokud tedy bude dostupná)
  • Vyhodit 11 tisíc když už lidi mají doma PS4 nebude legrace no, ale počítám že narůst výkonu bude dostatečný, do doby než vyjde PS5, jestli se vyrovná i7 skylake a gtx 970 tak ji koupím, jinak ne :))
  • No nevím, mně přijde, že ME Andromeda jede ve 4K HDR na PS4 Pro docela dobře :)
  • Nenene, například nový Mass Effect Andromeda obsahuje podporu 4k HDR na PS4 Pro. Je to i natočené jako první gameplay kde poprvé vidíme male protagonistu ;)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit