Přejít na výpis diskuzí
PlayStation 4 Pro vyjde letos v listopadu a bude stát 399 eur
7.9.2016 | Aleš Smutný
246 příspěvků
-
Alze? Těm tak maximálně záchodové a použité.
-
Tak může to bejt i v 60 fps a v lepší grafice a klidně i 100 fps ale cena nebude 10k ale tak 30k
-
Co je na tom PRO?
Chápu dvě verze konzole kdy jedna je na prd (PS4) a další bude méně na prd (PS4 PRO). Ale tohle je na prd....
Jo, kdyby to bylo: Vše v 60FPS a v lepší grafice. To ale není, tedy zbytečný HW a pokrok a možnost pro konzolové hráče 0 -
koupíš lehce. Dáš si to na PC na low nebo medium a máš 4k jak nic ve 30 fps,
Tohle bude ještě horší a hnusnější. Nebo si opravdu myslíš, že něco za 9k je lepší jak něco za 20k ve stejném odvětví? *15* Jasně. Asi jako toyota Land Cruiser vs Dacia Logan. -
Final Fantasy to potřebuje jako prase. Už to demo sotva jelo, tahle konzole je naprosto nutná, navíc za ty prachy jako zadarmo .)
-
Mastnejch papírů od sekaný?
-
Jsem moc nepochopil o jakem PS4 NEO na pristi rok je rec? PS4 Pro je PS4 NEO! :-)
-
Nevím jak na tom bude NEO, ale PRO je se základem "kompatibilní". Pár vylepšení tam je, ale žádné terno to zase není...
-
PS4, PS4 PRO a este sa chysta buduci rok PS4 NEO. Akosi sa nam ten 8 rocny cyklus kedy treba menit konzolu skracuje *1*
Neni to hate ale realita, takze peace... Najvacsie plus konzol, kedy clovek mohol hrat roky na jednom HW su davno prec. To uz kupa 1070 karty vydrzi dlhsie ako tieto "upgrady" konzol.... -
Cena příjemně překvapila, ale velký fail je absence nové Blu-ray mechaniky s podporou 4K UHD disků. Papírově slabší Xbox One S v tomhle ohledu zaválel - je levnější než většina stolních 4K Blu-ray přehrávačů a ještě na něm jdou hrát hry. *3*
-
Ty musíš čekat na high end pc do výplaty ? omg kde žiješ já si na high end pc vydělám do svačiny a místo svačiny běžím do alzy a na stůl jim tam hodím 50 papírů :))))
-
Ja si z jediny vyplaty muzu koupit high end pc, takze tohle by nebyl problem. Otazka je jestli na tom bude co hrat a o nejakych exkluzivitach zatim nevim. Ale pro nekoho to muze byt dobra alternativa k pc hrani.
-
Just to add up - musel jsme si ověřit, ale sony má poslední 3 grafické karty od AMD, takže se ani nemůžeme bavit, že by pc kdy blokoval konzole,..
-
Teď si nejsem moc jistý jestli je to jenom sranda, nebo si z toho nějaké slova myslel vážně :D PS4 nebude 4K zvládat v žádném případě. Resp. ano na nějaké medium třeba,.. K čemu je mi medium na 4K, když můžu mít ultra na FullHD? Za těch pár kaček co to bude stát, to bude zvládat tak prerendered video sekvence ve 4K... Navíc nevím kde žiješ a co si myslíš, že se do těch konzolí strká za karty, ale můžu tě uklidnit, že kdyby to bylo tak powerfull za tak málo peněz, tak společnosti co chrlí karty horem-dolem (AMD, Nvidia) by tu technologii už dávno měli :D
-
No kazdopadne odklad Gran Turisma a Final Fantasy 15 ted dava vetsi smysl..proste to chtej upravit na PRO verzi..
-
Venkovní prostory, tráva, stromy, to je jiné kafe tam jsem zvědavý, třeba zaklínač 3 ve 4k má problém i gtx 1080 karta za 22 tisíc, prostě nova high end generace na 2 roky staré hře, ale dejme tomu že v té době se neřešilo 4k jako standart ale až se řešit bude kdo ví jak to poběží, není to tak dávno co i full hd byl jenom sen a najednou tady máme i full hd mobily
-
Takových prezentaček už jsem viděl, jak všichni slintali nad Deep Down, když to oznamovali s PS4, Deep Down nikde a grafika na podobné úrovni taky nikde na PS4. Až to vyjde, tak se to můžeme řešit, do té doby je to jenom PR.
-
No ja prave na to video koukal, 60 fps to nebezi urcite, ale ani nebyli videt nejaky viditelny fps propady..takze pokud nekecaj, ta nova PS4 by to zvladat mela..ale dneska se enda verit skoro nicemu..proste to chce pockat az ta PRO verze bude venku. Taky ta scena v tom videu nebude kdovijak narocna...
-
Podle Mass Effect to lidi teď hodně řeší, snad na každým herním webu na světě, ale když se podíváš na zem a podrobněji na textury tak mi to jako 4k rozhodně nepřijde, nevím ale spíš to bude papírově 4k
https://www.youtube.com/watch?v=heZt-0_-mk8 -
moc tomu nevěř, je to jenom PR, 4K nedává pořádně ani karty za 15K a výš, pochybuji, že to bude zvládat konzole za 10K, navíc to ani není potřeba, 4K využiješ hlavně u monitoru, u TV je pro většinu lidí zbytečnost.