Přejít na výpis diskuzí
PlayStation 4 Pro vyjde letos v listopadu a bude stát 399 eur
7.9.2016 | Aleš Smutný
246 příspěvků
-
No však právě, vím, jak ten jejich pokus dopadl. Bylo to kompatibilní jen samo se sebou :-)
-
Radši si kup kamarády, které to bude zajímat.
-
Žádné NEO nebude.....NEO=Pro chápeš?
-
Doufám že jsi si své hlouposti vědom
-
Nedokážu si prostě za mě přestavit abych konzolí nahradil PC to je opravdu nonsens. Kupříkladu mám oboje a opravdu nehodlám kupovat konzoli každý rok. Rovnou si počkám na opravdovou novou generaci.
-
ve 4K ti pojede tak hlavní menu xD nicméně jelikož je konzole určena primárně k TV, ukažte mi někoho kdo má tak velkou TV ve 4K aby to z místa sledování poznal. Klientka se mi tuhle chlubila jak si koupila 4K TV, byla to nějaká 120cm uhlopříčka, a sedačku měla přes 3 metry daleko xD xD xD
-
Žádné NEO neexistuje, takže to budeš čekat asi déle než 2 měsíce. Kup si raději to PS4 Pro, který vychází za chvíli.
-
Vypadlo ti slovo, je to 4K _herni_ zarizeni. Kdyz pominu, ze 4K je zbytecna marketingova tlacenka, tak na 4K filmy se podivas. Omezeni je pouze na 4K BD media, coz dnes nejen ze neni jediny zdroj 4K filmu, ale dokonce ani ten dominantni. Naopak pochybuji, ze by se tu nasel nekdo, kdo neco takoveho ma. A konzole je zarizeni urcene pro masy. Zdrazovat masam konzoli kvuli technologii o kterou nemaji zajem je imho ekonomicky nerozum. Ostatne podivej se na PC, to ustrnulo dokonce uz u DVD, neprosadilo se tam ani obycejne BD. Svet se posunul a Sony se tomu prizpusobuje. Ja treba dam za hry cca 20 litru rocne, za BD filmy tak desetinu a 4K neplanuju vubec. A kdyz se podivam kolem sebe, kolik lidi nakupuje alespon obycejne BD, tak je to bida a zoufalstvi, neznam nikoho, kdo by je kupoval pravidelne a mel je za svuj hkavni distribucni kanal. Jestli se nepletu, tak co se tyce optickych nosicu, stale se nejvic prodavaji filmy na DVD a celkove opticke nosice klesaji ve prospech digitalni distribuce. A ty bys chtel do levneho zarizeni pro masy montovat 4K mechaniku :-). Nesmysl. Sony si vybralo jiny smer, co nejlepsi pomer vykon/cena a imho to je presne to, co bude realne nejvic tahnout a prodavat konzoli masam.
-
Sice hotentotsky řečeno, ale ano, snad bude 4K jen volitelnou volbou pro ty, kteří sedí jeden metr před 60 palcovou TV.
-
Tak tohle mě přesvědčilo, abych místo upgradu/koupě nového PC ještě ty dva (velmi dlouhý) měsíce počkal na NEO, který koupím společně s PSVR. Za ty prachy to je skvělej kup.
-
Víra není můj obor. Ale za to vím, že na PS3 sony upgradovala kvuli 3D BD softwarově hdmi 1.3 na 1.4. O tom na co jsou připraveni a jaké mají možnosti netušíš vůbec nic.
-
Kdyby PS4P pro neumožnila 4K, tak se tubudou všichni smát a mluvit o failu, stejně jako to teď činí u nepodpory zbytečného BD4K. Takže PS4P 4K umožňuje a můžeje jen doufat, že vývojáři budou mít rozum a nebudou to používat. Ale když vidím, kolik her vyvojari na PS4 zbytečně tlačí do FHD i za cenu propadů na 15 fps, viz třeba zprasený Zaklínač 3, tak se na budoucnost divam s kehkymi obavami. Lidi jsou blbi a vysledkem jejich poptavky muze byt dalsi rada zprasenych her.
-
Aneb představujeme 4k zařízení, na kterém se nepodíváte na 4k filmy
-
Taky jsem býval naivní, ale takhle moc snad nikdy. Ty tomu vážně věříš? Když na současných konzolích hry často neběží stabilně 30fps? A o něco výkonnější hardware zvládne 4k? Navíc udělat celou hru a jednu lokaci do tech dema je rozdíl. Nakonec z toho vyleze, že to běželo v nějakým upscalu, jak to Frostbite umí.
-
Evidentne bylo pro Sony prioritni co nejvicnzvednout vykon pri udrzeni stejne/nizke ceny. Mechanika 4K by to citelne prodrazila a pritom je to pro masove publikum neprosta zbytecnost.
-
PRO = NEO a co ti brani hrat roky ne jednom hw? Sony garantuje, ze vsechny tituly budou chodit na obou konzolich.
-
Věř, že HDMI 2.0a z HDMI 1.4 prostě nevyrobíš.
-
Zdvojnásobit výkon a pritom udrzet cenu, to je slusny, ocekaval jsem, ze pujdou na 500 €, takze tleskam.
-
Proč kouzelníci, i hw byva programovatelny a muze stacit upgradovat firmware mikrokontroleru. Lze treba preprogramovat kazde usb zarizeni, vyborna vec pro sireni viru
-
To by mě zajímalo, jak chtějí na současné PS4 dostat patchem HDR, protože přenos HDR je vyžadováno rozhraní HDMI 1.4a, což není věc firmware, ale hardware. Takže buď jsou v SONY kouzelníci, nebo jsou řeči o HDR na PS4/slim jen lživý marketing.