Přejít na výpis diskuzí
PlayStation 4 Pro vyjde letos v listopadu a bude stát 399 eur
7.9.2016 | Aleš Smutný
246 příspěvků
-
Master race z toho bude těžit taky, když teď konzole nebudou tak moc brzdit vývoj her svou zastaralostí, tedy alespoň po stránce HW, koncepčne je ještě dost co zlepšovat
-
Chybi mi tam 720p/60fps
-
Asi jak komu *4*
-
pokud mas pri hrani zdravotni potize, mel bys vyhledat doktora a urcite nehrat, protoze standartne se lidem pri hrani na konzoli spatne nedela.
-
2 top inovacie poslednych 24h - zrusit konektor, resp. zaviest 3 rocny cyklus pre konzole.
-
tak to je super, tohle melo byt na konzolich nejpozdeji od PS3, travalo jim to jen 10 let, ted jeste FOV slider, protoze ne vsichni maji tv stejne velkou a stejne daleko a mozna se me konecne nebude chtit z hrani na konzoli zvracet.
-
Koukam ze strach PC master race je dost velky. Takovejch prispevku kde se snazi kazdyho presvedcit ze to urcite tak nebude. I kdyz hraju na PC i na konzolich pocural bych se smichy kdyz by toastovac za 11k zvladal to co nedava PC za 30k. Jsem opravdu zvedav jak to nakonec bude.
PS: prosim vas hlavne zas nepiste analyzy jak to neni technicky mozny protoze na PC to stoji 50k..ono asi neni ale lepsi pockat az bude PRO na trhu. -
Ale jak koukám na vlákno tak reagují na někoho jiného sry
-
No jelikož NEO je Pro což je naprostou logické
-
Jenom info. Tomb Raider na Pro umožnuje 4K a 30FPS, FH a 60FPS a FH 30FPS při maximální grafice. Tohle se mi taky líbí, snad to bude tak u každé hry...
-
no, PS2 či PS3 vždy přícházelo za velké peníze. Původní PS4 zase přišlo levno ale zcela bez her + už v té době byl výkon na úrovní 7850 docela podprůměr. Tahle konzole se mi zdá dost podařená ve všech směrech, už slušná nabídka her, exkluzivity oznámené i vydané, výkon slušný.
-
Tak ako to bolo volakedy.
-
Zdojnasobit vykon za rovnaku cenu za 3 roky nie je nic na tlieskanie, pri gpu je to uplne normalne.
-
tak trochu to bude možná zabiják PC i Xboxu, ono za 10K tohle těžko poskládáš, výkon to nabízí už opravdu slušný, hry jsou na tom krásné viz. Tomb Raider a Horizon. No, tohle se Sony povedlo.
-
A to kvůli čemu, proboha?
-
Ano, samozřejmě, viz odpověď výše.
-
Dyť ale já nic nenahrazuju. PCčko si samozřejmě nechám, protože ten výkon na vše, co od PC potřebuju má ještě na dalších 5 let. Jen hrat budu hlavně na PRO, ne na kompul.
-
Ježiš, samozřejmě, že vím, že NEO=PRO. Prostě mám zažitej víc ten název NEO, kterej teda navíc zní o dost líp.
-
Výplata je táty nebo mámy?
-
No tak to vypada ze ta filmova trhanice 24 fps je jim malo a miri na uplne novej level cinematic experience nemyho filmu 16 fps *1*