Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jestli máš po záruce tak tam stačí vyměnit ten levný větrák. nic jiného tam nemá co hučet. ještě HDD...Ten ale když hučí hodně, tak je většinou poškozen.
  • spousta lidí si PS4pro koupí kvůli lepším fps ve VR až zjistí, že se jim z toho na klasické ps4 dělá blbě a kámošova pro tím netrpí, Sony to má vymyšlené fakt dobře, věřím tomu, že se Pro bude prodávat jako housky. A nebo se spousta lidí na tenhle trend nakrkne a ze zvědavosti koupí nintendo a bude vycházet více japonských her na západě a.... - to je můj sen, co se mi asi nesplní
  • tak kdyz je nativ monitoru 4k je na nem obraz urcite kvalitnejsi nez pri tehle gedosato pokusech neco jako sex se sprckou a bez ni:)
  • Paulcz
    Strach z čeho? Marketing konzolí se vždycky snaží udělat dojem o jakou bombu se nejedná, ale žádný objektivní srovnání to už pak nesnese.. Takže si konzolisti užijí svou 4K hru, ve které bude o polovinu objektů méně a s nižším počtem polygonů a s osekanou fyzikou. Nemluvě o FPS. Z 90% to bude koridorovka, protože tam jde hnát přiškrcování do extrémů.
  • Fakt? mame v praci PS4 pripojenou k monitoru a zatim sem si nevsiml ze by nekdo ze zakazniku zvracel, a ze se jich tu denne vystrida par desitek.
  • Tak to máme podobné mě teď začala vydávat zvuky i když je off
  • co dal? multiplatformni hrani porad nic? porad to neutahne ps3 tituly? sorry udelat upgrade nevykone konzole neni velkej posun spis pokus o dotazeni konkurence... kde je ten naskok co meli pri vydani? nikde... Sony proste nevi kam :(
  • Zkus si konzoli připojit k monitoru a zahrát si nějakou FPS. Uvidíš, jak to bude příjemné.
  • snorgrind
    Vis ze na PC nepotrebujes 4k monitor abys pustil veci ve 4k ? Rika se tomu downsampling a predtim nez bylo DSR a gedosato se to delalo prez custom rozliseni primo prez ovladace. Na konzoli ten 4k monitor/TV potrebovat budes, protoze te nepusti v tom vrtat :)
  • snorgrind
    Tos me asi spatne pochopil, tady de o to ze tam to nastaveni bude, to na jakych detailech to bude je uplne jedno, hlavni je ta moznost volby. Jinak 1080 ultra 30 fps znamena ze to nebude nejak extra vykony.
  • Ale chapes ze je jedno jestli to tak ve skutecnosti je nebo ne, jde o to ze to je trend a porad se o tom mluvi. To same virtualni realita, obrovskej hype, ale zdaleka se to neprodava tak jak by melo. Ale proste to je in, tak se dela ze to kazdej chce a musi mit. Ja si myslim ze prodeje |P|RO verze nebudou zdaleka takove jak to ted muze vypadat, plno lidi doma ps4 uz ma a kupovat dalsi nebudou, spsi to bude pro nedockavce a nadsence, ale pochybuju ze tata s mamou ktery mladymu koupily minuly vanoce PS4 pobezi hned pro novou.
  • upřímně neznám nikoho kdo jede 4k v 60 fps, jo vlastně sebe - diablo 3 v DSR, ale to není zrovna příklad novinky, na hraní her ve 4k které bude mít smysl si budeme muset počkat na nvidie 11xx a amd 5xx a kdo ví jestli, jinak na současným kompu ve 4k na low můžu hrát všechno, ale to jaksi postrádá smysl. Na druhou stranu budu na 100% kupovat nintendo NX a je mi úplně jedno co to bude mít za vnitřnosti, protože a) zelda b) z letošní E3 mě nezaujala ani jedna ps4 hra
  • jenze na PC jsou ty hry hodnekrat skutecne blbe optimalizovany, viz treba no man sky, nebo skoro libovolnej port japonsky hry z konzoli.PC je takovej bordel bez pravidel a jistot, protoze nejaky pravidla ohledne QA tam neexistujou, konzole maji tohle aspon ve vetsine pripadu o dost lepsi.
  • Zagro
    Souhlas, na TV kde se bežně lidi pohybujou okolo 130cm a koukaj na ni ze 3m, nemá tohle smysl. Na PC je to už jiný kafčo a 4K je tam extra poznat. Ale zase konzole se chtějí přifařit do VR a na to je pořádnej výkon a rozlišení potřeba.
  • Zagro
    Nono, 4K 60fps = no chance pro 970, viz. můj starší příspěvek. U starších her OK, případně u výjmečně dobře odladěnejch her jako je novej Doom, ale jinak je to špatný. 1080 bych teď viděl jako minimum.
  • Ono to ve skutecnosti je jeste horsi, plno lidi hraje na notasu s integrovanou grafikou a jsou radi ze jim to na tech 720p jede 20-30 fps.
  • TheGGG
    LoL, nedělej, že to není pravda flashko... lidi zkuhraj na neeoptimalizovaný hry a přitom maj doma jen starý šunt co je stál 3krát víc jak konzole... já si nestěžuji, gtx 1070 a i7 skylake jsou slušný a pořád mám taky xbone, ps4 a starou dobrou ps3, i když to pamatují jen starší, navíc brzy koupím i tuto ps4k a pak jen na čem dřív hrát, ale někteří lidi, co hrají jen p2w moba hry a utápí se ve vzteku, že si nic lepšího nezahrají, těch je mě fakt líto... *1* *1*
  • Zagro
    Přesně, jenom spousta řečí.
  • Však ještě uvidíme, jak to pojede na tý nový PS4 jestli to nebude 15 fps jak je u Sony zvykem
  • Prestan si tahat pindoura, nebo si natrhnes predkozku, dost to boli. *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší