Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • to chci vidět, jak složíš něco za 10K s SSD. Jinak si ho tam klidně pak můžeš dát debílku
  • cože ani to nemá SSD??? *1* to se píše rok 2016 Ubohost! si užijte ten loading *1* *11*
  • kvůli 4K to nekupuji ty ymbecile...
  • Když spustíte na nové konzoli PlayStation 4 Pro chystaný Rise of the Tomb Raider, budete si v menu moct vybrat, jakou verzi hry budete chtít hrát.

Budou tyto možnosti:

- 4K mód, hra ve velkém rozlišení, ale grafika nebude mít tolik efektů a bude 30fps

- 1080p mód s velkým počtem framerate 45 - 60, stejná grafika jako v případě 4K

- 1080p mód s 30fps, ale všemi detaily na maximum
    Tak nějak sem doufal že full HD bude v 60fps se vším všudy. Tohle teda není žádná hitparáda. *6*
  • Paulcz
    Správně, hurá kupředu! Zpátky ni krok!

Snad to stihneš koupit dřív, než se zjistí, že to 4k je jen upscale z 720p :)
  • DonVirtuous
    Playstation je lepší než konzole, blbci. *15*
  • líbi se mi, jak se tady trapne deti hadaji *1*
  • S GTX1070 se pasuješ mezi ty co mají nadupaný děla? *6*
  • TheGGG
    za 10k je 1080p s 30fps na ultra naprosto luuxsní---
  • TheGGG
    hry taky vypadaj líp jak na konzoli.... to přece pc master race tvrdí furt...
  • Farnham_The_Drunk
    V tvém případě, jako rozdíl mezi pravou a levou Ančou Dlaňovou.
  • pokud ta hra vypada +- stejne jako na konzoli, tak ano 970 musi vse rozjet, jinak je to chyba vyvojaru
  • prodávám PC a kupuji tohle, na tenhle impuls jsem čekal...
  • Odulin
    Njn. tak budu holt upgradovat. O 4k si nedělám iluze, protože to neutáhne pořádně, ani moje nová sestava 6700k+1070...a do 4k telky teď stejně nepůjdu. Ale byl bych rád, kdyby z toho něco káplo i pro majitele FHD TV...fps,grafika,cokoli...uvidíme.
  • Zrovna teď hraju Witchera 3 na PS4 a propad na 15fps nikde není. Asi to bylo při vydání a už je to opravené patchema.
  • Odulin
    Jsem na tom do puntíku stejně. ;)
  • TheGGG
    kecy v kleci, např. o BOIII říkali jak je špatně optimalizovaný a gtx 1070 to dává na ultra s 60fps jak nic a jen to žere 7 GB paměti na grafice...
  • Na monitoru je to zalostne malo, ale na tv to bohate staci.
  • Konzole je designovana pro pripojeni k tv. Zkus si pripojit pc k tv a zvracet nad tim, jak je to necitelne, budes za blazna.
  • To se právě vždycky musím ale smát, když pak ta "master race" brečí, jak je hra neoptimalizovaná, když ji nerozjedou ve 4k na jejich 5 let starý integrovaný notebookový grafce.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší