Přejít na výpis diskuzí
PlayStation 4 Pro vyjde letos v listopadu a bude stát 399 eur
7.9.2016 | Aleš Smutný
246 příspěvků
-
Ne nepracuju a ty budes urcite cune, ze ses ozval..
-
No tak jasně, ale ty nepokládám za hráče. Stejně tak jako lidi, co mastěj hry pouze na telefonu.
-
Pointa je v tom, že zde komentuješ něco, co jsi ani neviděl a ještě si to chceš koupit a přitom to nemáš ani na čem provozovat...
-
Tak tak, Chumbaba a Farnham_The_Drunk jsou krapet mimo, když si myslí, že se ta kvalita liší minimálně. Alespoň tak to z jejich příspěvků vyplývá a kupodivu si ještě myslí, jací že to nejsou koumáci :)
-
Jasně, takže si budu pouštět 2160p videa na 1080p monitoru a pak zde budu něco plkat o kvalitě. Nemluvě o tom, že 4K videa na YT atd. postrádají pořádnej datovej tok. Šlo mi v zásadě o to, že zde probíhá diskuse o něčem, co ve skutečnosti ti lidi ani neviděli. BTW pouštěl jsem si to na Samsung U28E590D a žádnej zázrak :)
-
Nepracuješ náhodou ve sběrně odpadu? Občas tam vozim nějaký starý krámy, možná jsme se potkali
-
Jo, poznal, akorát že těch vět nebylo pár, ale tak 1000, vždyť sem píše blbosti pod každý článek už roky a se stěstim 1% z nich dává smysl *7*
-
Jsi poznal z pár vět? Naopak jako imbecil působíš ty.
-
Však je tu předčasná onanie, ono se uvidí až to začnou lidi používat jak opravdu ona konzole zvládá ono 4K nehledě na to mě spíše zajímá novej XBOX, ten má být ještě výkonnější.
-
Viz. tvuj minuly komentar v diskusi k clanku o Horizon, jak jsi si koupil komp za 45 litru... :DDD. Ty vole ty jsi fakt totalni komik... :DDD
-
Bohužel tu nejsou žádné testy a subjektivní pocity jsou docela o ničem pokud se bavíme o hardware.
https://www.reddit.com/r/gaming/comments/1qtxxn/ps4_vs_pc_innovative_architecture_vs_raw_power/ -
Co přesně se ti na tom líbí?
-
Tak to je smutný příběh, mentálně působíš tak na 10
-
Druhá možnost je, že jsi prostě jen ydiot
-
39
-
ne problem je ze lidij sou cunata, hodi konzoli pod televizi, dva roky tam lezi a nikdy je nenapdne ze by ji a okoli mohli zbavit prachu. prakticky denne mi projde rukama nekolik pouzitych konzoli a nekdy to je takovej humus ze bych zvracel.
-
hardwarove urcite ale princip je stejny. A kdyz zabrousime jeste dal, do doby PS2 tak tam cela hra jela z DVD nebo CD-ROM a plno her melo bleskove loadingy, zkousel jsi nekdy na pc hrat nejakou treba i starsi hru primo z DVD? Je to otres, a to jen proto ze proste celej system PC je zahlcenej nesmyslama ktery hrani jen brzdej, windows pocinaje a socketama a sbernicema na desce konce.
-
to si jako myslíš, že to byla gramatická chyba?
-
Nechápu ten tvůj příklad a architektura PS3 a PS4 je úplně jiná.
-
Ale houby teplotni cidlo, bohate staci oddelat spodni kryt a ten vetrak profouknout. Ty zebra za nim se casem zasvini prachem a nefouka uz pres ne temer zadny vzduch. Je to problem uplne kazde PS4 v trosku prasnem prostredi a po profouknuti je to opet tiche jako nove.