Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jasne, ze nebude jen sedet u her, hry budou jen vedlejsak kdyz zbyde cas pri cumeni na Facebook...
  • No, chvíli jsem si řikal, že je ta nová konzole úplně nanic, ale jestli to zvládne aspoň těch stabilních 30 fps ve fullHD, i to bude pokrok a o to jim asi jde, 4k byl jen joke od Sony
  • AMD cpu a gpu, 8gb ram, to mi stačí. K popukaní.
  • Me se treba ani moc nechce do original her investovat, to proto ze u PS4 clovek sice ma doma hezkou krabicku ale lezi mu tam celkove kram. Navic ty hry me bavej jen chvilku uz dnes. Presto se priznam, az pudu do duchodu tak uz me slozitosti jako PC zajmat moc nebudou a nejspis koupim Playstation 13 Hardcore, zapojim do normal TV, jelikoz to tresoucima rukama zvladnu. Koupim 1-2hry tezce z duchodu a mozna se slevou nekde a zahraju si *1*
  • To ne, mysleno to je ze sice do PC da nekdo daleko vic penez, ale ma ho treba i na praci a ne jen na hry. Konzole je proste spis jen na hry. Navic mladej clovek nebude jen sedet u konzole a hrat hry. To jsme delali jako mali ve 12ti, kdy byla jeste Sega 16bit a casem PS1 *1*
  • Na PC za 10 tisic muzou lidi hrat ve skutecnym 4K?
  • ucho
    hry v češtině nepotřebuji. hrát mě baví ledacos, takže se mi málokdy stane, že bych hru odložil a nechtěl ji hrát. prostě si ji užiju takovou, jaká je. slevové akce mají na PS Storu taky slušné.
    jinak neříkám, že je PC špatné (nerozhuduji zde tedy mezi tím nebo tím), tam plánuji upgradovat asi za 2 roky, ale rád zahraju i na té PS4. ať už exkluzivní věci, tak věci, které si prostě rád vychutnám z gauče.
  • Draken69CZ
    Nebo evropský PAL *15*
  • A neni to slabej dost vykon? Pisou ze konzole bude mit 4,2 TFLOPS?
    Procak PC je daleko vykonnejsi, grafika ma treba 6,5 TFLOPS tudiz je to uplne jinde.
    Navic tam uz muzou lidi hrat i ve skutecnym 4K! *1*
  • Ale jak to je? Zas sice je to levnejsi ta konzole, ale hry musis kupovat ne? Coz je blby, jelikoz dnes clovek vezme hru, zkusi tak 30% a potom uz ho ten balast nebavi. To je proto nekdy i duvod, proc je pro dost lidi lepsi PC. Maj ho na praci, stahnout tam hru, cracknou, zkusej zahrat a potom je to nudi tak to smazou *3* Navic co hry a CZ? U PC lze do hry nahrat Cestinu ale u konzole asi tezko.
  • ucho
    tak přijdu taky se svým názorem do mlýna, i když to zde za něj asi slíznu :)
    vyšší výkon vítám. škoda, že takto to nebylo od samého začátku už u PS4, ale na druhou stranu mi tohle nevadí, protože jde o poměrně levnou záležitost a již vlastněnou PS4 můžu někomu darovat případně bez problémů i za polovic udat, čímž jsou náklady na PS4 Pro stejně zanedbatelné.
    osobně do toho půjdu hned poté, co uvidím nějaké grafické změny u her.

současný výkon PS4 je pro mě dostačující. Uncharted 4 vypadalo parádně, Last of Us to samé. ale samozřejmě když tam bude trochu víc grafických detailů, nechám si to líbit. třeba Pro mód u GTA 5 by byl fajn, i když proti aktuální verzí nic nemám. na 4k kašlu a nezajímá mě, 4k televizi ještě dlouho neplánuji, bohatě mi stačí 1080p. a jsem takový barbar, že mi nevadí si pouštět filmy v 720p, protože žádné dramatické rozdíly nevidím (ty hlavně u animáčů).

takže já jsem hlavně zvědav na vizuální rozdíly v těch hrách. v podstatě jediného, čeho se tak trochu obávám, je to, že to žere o tolik víc... ale nárůst výkonu je slušný.
  • oh sry preklep, samozrejmne 704 je japonskej NTSC ty baworskej tajtrdliku...
  • Draken69CZ
    No já jsem myslel spíš jak tu uvádíš ty možnosti spuštění že to není daný a že se s tím vývojáři nemusí vůbec zabývat.
  • tak kdo ocekava Zaklinace 3 na plne detaily ve 4k je idiott :)
  • Draken69CZ
    Jo v ideálním případě, ale na konec bude záležet pouze na vývojářích jak to provedou.
  • nesmis verit vsemu co kdejakej trouba napise nekam na internet. V 900p bezi hodne her na XONE, na ps4 jich je vetsina v 1080p. PS4 PRO bude mit tri moznosti jak hru spustit. 4K 30fps minimalni detaily, 1080p 60 fps minimalni detaily, 1080p maximalni detaily 30fps. Downsamplingem bude umet spustit 4k obraz na 1080p televizi. Myslim ze pustit hru v nativu 4k pri 30fps z na kost orezezanejma detailama zvladne v pohode. Akorat to tak asi nikdo hrat nebude, takze to zustane na 1080p a full detail.
  • Kašlat na to. Důležitý je, jaký hry na tom budou. Nejlepší hra co jsem zatím hrál, bylo The Last of Us a hrál jsem to na slabý PS3, ale hru jsem si užil víc než dost.
  • ba dum tss
  • Aha, já tušil, že v tom bude nějakej podraz, k*rvy šikmooké
  • Doufám že tu bylo řečený že tahle mašinka nebude mít 99% her v nativním 4K rozlišení.. ale nějakým 1600p upscalnutým do 4K.. to už rovnou můžou říkat jak je PS4 1080p mašina když je dost her co jsou 900p upscalnutý do 1080p.. stejnej případ.... stejně ale 1080p 60fps all day long.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit