Přejít na výpis diskuzí
PlayStation 4 Pro vyjde letos v listopadu a bude stát 399 eur
7.9.2016 | Aleš Smutný
246 příspěvků
-
A proc?
-
Na zlepšování grafiky má vliv až nová generace konzole, tohle imho těžko.
-
Díky za odkaz. Při 50 palcích poznáš rozdíl do 2 metrů, takže můj předchozí koment je plně v pořádku. Doporučuji příště dvakrát číst na co reaguješ ať nejsi takhle mimo.
-
Já si myslím, že grafika se zlepšovat rychleji bude. Čas nás rozsoudí.
-
ee: Jo, to si jako myslím. *4*
-
Tak to je dost smutný. *4*
-
http://i.rtings.com/images/resolution-4k-ultra-hd-chart.png
tady máš, kdy poznáš rozdíl. Jelikož průměrně sleduješ z 2 až 3 metrů a televizi jsou nejvíce rozšířené 50, tak prostě rozdíl nepoznáš, pokud tedy nejsi superman. Samozřejmě typický PC retardér zvládá vše, takže je možné, že vidí i nemožné :D -
Pro hlupáka každý hlupák.
-
PC hráči z toho těžit nebudou, protože grafika se stejně nebude posouvat rychleji. Hry se nemůžou optimalizovat na Pro, protože by sis na základní verzi neškrt. Pro nabíde jen vyšší rozlišení nebo fps.
PS: Pokud tady někdo nepozná rozdíl mezi FullHD a 4K televizí na víc jak půl metru, tak doporučuji navštívit očního. Viděl bych to na krátkozrakost. -
Hlupakovi nedava smysl plno veci:
-
tak někde v bazáči
-
Beru, snad i novej 2TB hdd.
-
Ať jde Sony do...To jako bude vycházet co dva roky nová verze? Na to jim kašlu. Já chtěl konzoli abych mohl hrát sportovní hry. Příští rok už bude Nhl 18 na stávající verzi ořezaná oproti nové verzi a to je to co jsem nechtěl a to nemyslím grafiku,4K a podobné kraviny s toho jsem vyrostl, myslím tím engine a herní projev. Nevím proč se snaží dělat s konzole Pc.
-
"ze to nedelali i predtim kdyz to PC je takova pecka." nemělo tam být PS4 místo PC? Jinak to stejně jako většina tvých komentářů nedává smysl :)
-
uvidíme, Sony jsou mistři světa falešnejch keců, jak jsme viděli už mockrát
-
740i to si pleteš s baworákem tajtrdlíku :D
-
a co GTX 1060 tu si take mohou dat do PS4? *1* a RAM ubohych 8GB jde to rozsirit aspon na 16? ale proc ze, kdyz to 4K zvladne pekne upscalingem z 740i a je to potom vic "filmovejsi" a 25fps staci *1* *1* *1*
-
Jj přesně teď už 1080p a 60 fps nebudou jen PR sliby, kam se PC hrabe chátra jedna tfuj.
-
Me prijde taky hodne zajimavy, ze ackoliv PC jako takovy ma toho vykonu daleko vic nez nova PS4, ze az ted kdyz ji SONY oznamila se vyvojari zacli predhanet v tom co vsechno vydaji a jak jsou cely bez sebe ze muzou delat a vyuzit ten vykon PS4PRO, ze to nedelali i predtim kdyz to PC je takova pecka.
Nevsiml jsme si ze by byly plny weby zprav o tom co vsechno udelaji a jaky novy hry a technoligie vyuziji kdyz nedavno vysla nova rada NVIDIA 10xx :)