Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A ver ze vyrobis, uz se o tom po netu pise, ze to vskutku upgradnou na HDMI 2.0a. Proste uz s tim pri vyrobe pocitali a dali tomu vetsi propustnost. Nic vic neni potreba, piny jsou naprosto stejne. Dokonce to ma i upgradovatelny HDCP chip.
  • 1TB SSD stoji skoro jak cela konzole a zaplatilo by za nej jen mizive promile hracu. A to promile si ho bez problemu muze tak jako tak koupit a do te konzole dat. A jak uz tu bylo receno, on to vskutku neni zadny markantni rozdil. Zadne brutalni oziveni tak jako po vymene normalniho HDD za SSD v PC se na konzolich nekona. Sam jsem si to do PS4 poridil a vetsinou jsou to jen parsekundove rozdily. Jestli loading trva 7 nebo 8 sekund nehraje az tak roli. Jsou i hry, kde to udela treba 30 sekund na kazdem loadingu ale ty lze spocitat na prstech jedne ruky.
  • Jako že když zaměníš i/y, tak cenzor nepozná, co to je za slovo a nebude tě chtít ztrestat? No nevím, člověče, jestli je to dobrá taktika.
  • to ja envim co si pletes, ale ja jsem na oboji, takze hatuju a obhajuju PC a konzole zaroven...ale uprimne mam o fous radsi konzole..PC je takovej bordel bez ladu a skladu..
  • TheGGG
    LoL, flashi, nějak sis to popletl, ty přece hatuješ konzole, ne obhajuješ...
    a nebo si to pletu s někým jiným... sorry, máte málo zapamatovatelný přezdívky a profilovky...
  • tak nějak jsem nechtěl ban, víš, ymbecil zní navíc dost důrazně i pro PC retardéra...
  • TheGGG
    ano jak všichni dobře víme, nejdůležitější a nejzábavnější věc na hraní her je nakupování HW, benchmarky, overclocking, slintání nad nic neříkajícím nastavením ve hře, které způsobí reálnou fyziku a rozmazání chlupů na zadku, což stejně nikdo nemůže vidět, ale sežere to 35 % výkonu a tak to musím zapnout....
    koho pak zajímaj takové blbosti jako hra samotná...
    PS: na grafice samozřejmě nezáleží... *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
  • A kolik ti je, staříku?
  • Mne se stagnace libi protoze nerad vyhazuju prachy kanalem. To pochopis az dospejes ;)
  • A tak to ja myslim ze rozhodne zachrani..staci si zkusit zkopirovat treba 1gb soubor z flashky do PC a pak ten samej soubor a stejnou flashku pouzit treba v PS3..na PS3 to jede asi jednou tak rychleji..
    Samozrejme ze rychlost toho disku je dana, ale jde spis o to jak rychle umi ty data pristroj pak pustit takzvane dal. Optimalizace na tom am taky svuj dil,ale nemyslim ze nejak zasadni.
  • *1*
  • Paulcz
    Tady se trošku vytratila logika, pokud je disk pomalý, tak tě žádná "větší propustnost systému" nezachrání a přínos SSD se dá těžko popřít.

Co se týče rychlosti nahrávání, záleží na tom zda jsou datové soubory pro PS4 a PC shodné a jak se vývojáři poprali s optimalizací.
  • Určitě je dobře, že se vývojový cyklus konzolí zrychlí. Z toho budou těžit PC hráči. Já rád vzpomínám na dobu, kdy bylo nutno upgradovat často, protože nové a lepší hry prostě potřebovaly silnější stroje. Jen ať se ten závod zase rozjede. Hipsteři budou kňourat, že uměníčko jde dělat i třískáním dřívka o dřívko, ale já chci pokrok *4*
  • Na toho "ymbecila" sis hodil korunou? Nebo jsi to vzal takříkajíc "citem"? *1*
  • Vidím, že oba víte, o čem mluvíte *3*
  • Konzole obecne maji vetsi propustnost celyho systemu, treba Dragon Age Inquisition se na PS4 nahraje priblizne stejne rychle jako na PC ktere ma SSD, a to ma jen mechanickej disk 5400 otacek. PS4 nahrava dostatecne rychle a SSD disk by ji jen prodrazil.
    Samozrejme jde jen o to za kazdou cenu neco PRO verzi neco vytknout, a prichazi to vzdy z tabora PC retarderu:)
  • Spíše jako sex se ženou a sex s nafukovací panou. V tom druhém případě si můžeš představovat, že souložíš se ženou, ale pořád je to nafukovací pana, stejně tak jako si můžeš říkat, že hraješ ve 4k, ale stejně je to pořád Full HD :D
  • no hlavne ze usetris na HW kdyz pak das za kazdou hru o petikylo navic DEBILKU
  • TheGGG
    za 10klacků je to naprosto luxusní...
  • To není větrákem. Většinou odejde teplotní čidlo na desce.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší