Přejít na výpis diskuzí
PlayStation 4 Pro vyjde letos v listopadu a bude stát 399 eur
7.9.2016 | Aleš Smutný
246 příspěvků
-
Beru hned jak uvidim jak moc je hlasitá, moje PS4 už docela řve.
-
To už je moc matematiky a představivosti *3*
-
je ti jasné, že novýho TR na PC za 20 000 (dvakrát víc jak PS4k) tak dobře nerozjedeš?
-
a pak brečíte, když vám hry nejedou a svádíte to na špatnou optimalizaci... LoL... lidi pořád žijou ve snu, že s gtx 970 vše musí rozjet, jinak je to chyba vývojářů... ale dneska je tak karta už zastaralá... sorry pc mustardi...
-
Nikdo to ještě skutečně pořádně neozkoušel. Takových silných řečí už Sony mělo tolik a nakonec jste skončili u ušmudlanýho 720p a 30fps.
-
ano nemám, a pointa?
-
LoL, tohle už ani není vtipný. Trapas.
-
Takova je doba, bud na to pristoupis nebo odpadnes. Casy se meni a ja jen operuju s tim co je. Samozrejme kazdy rozumne smyslejici clovek vi ze SONY i MS by udelali lip kdyby za dva roky vydali uplne nove konzole, jenze hlas trhu a nenasytnych mainstream pubosu je tak silny ze nejak reagovat musi, tyhle upgrady si vyrvali lidi protoze je sralo ze na PC jedou v 60fps a 4k. Podekovat muzeme treba takovymu Totalbiscuitovi kterej se primarne zaslouzil o to ze i lidi kteri o existenci 60 fps nemeli ani tuseni to zacli resit. Stadecko neco chce tak SONY jim to da, vzdyt na tom jen vydelaj tak proc ne.
-
Beztak nemáš 4K monitor *3*
-
To správné slovo je spíš degradace. A to jak v rozlišení, tak kvalitě. Nyní, kdy tvrdí, že tomu už tak nebude a hry poběží skutečně ve 4k a 60fps už není co okecávat. Ikdyž o PS4 taky tvrdili, že dá 1080p se solidním framerate a skutek utek. A právě proto se mi tomu nechce moc věřit, ikdyž bych byl rád, kdyby i konzole měly dostatečnej výkon. Na PC si mohou vzít např. data ze Steamu a podle nejvíce používaných periferií zvolit optimalizaci. Nakonec kdo má PC dýl jak pár let, tak moc dobře ví, že to vždy bylo o kompromisu nebo častější obměně HW, abysme mohli hry rozchodit na nejvýšší detaily a rozlišení. Takže zas až tak se vývojáři nemusí zaobírat tím, co má kdo za HW. Jde o hrubej výkon, kterej v minimální podobě musí grafika v konzoli předvést, aby mohla 4K v 60fps utáhnout a ten je docela brutální. Ale nechci se dohadovat, třeba to mají nějak podchycený a všichni se budeme mít nakonec dobře *4*
-
spousta lidi ma sunty protoze nebylo potreba mit nic lepsiho
-
Dota zas tak barevná neni, proti některým klonům, ale tak chápu ževsi chce každej ukousnout trochu koláče, i když z Moba koláče zbyly fakt jen nejmenší drobky, zbytek sežral Gaben *4*
-
těžit z toho budeme my, co máme nadupaný děla, ale pořád je zde tuna majitelů pc, co nemá ani kartu na úrovni 970 a i to už je dneska šunt...
-
slušný... 4K bych neriskoval ani se svou novou sestavou s gtx1070 a skylake i7... každopádně, zatímco se tu zdejší pc masters race mohou ukroutit vzteky, já už plánuji nákup nové ps4k, za 10 klacků je to jak zadarec, jak vyjde, levně střelím svou starou ps4 a koupím toto--- popravdě ani nemám doma 4k televizi, ale tak jeden nikdy neví... *1* *1* *1*
-
není no, barevných zrůdnosti typu Dota neustále přibývá...
-
tj v 720p je pořád nejrozšířenější rozlišení na Steamu, víš, konzole se snaží někam posunout, PC stagnuje.
-
Jj, občas sice vyleze nějaký žvást ve stylu "PC hraní je mrtvé" ale vždycky se tomu za dalších 15 let rádi zasmějem *3*
-
Jak to myslis? Bezproblemu jsem na tom shledl nekolik 3D bluray filmu a to na plazmovem televizoru od samsungu. A 3D hry na tom funguji rovnez. To vsechno na beznem hdmi kabelu. Co na tom tedy neni kompatibilni. Imho jsi placnul blbost a noris se do toho cim dal hloubeji.
-
PC Master Race *15* Tenhle kult paniců ještě existuje?
-
Zapomínáš nebo schválně ignoruješ jeden fakt, tímhle krokem se téměř eliminuje cenový rozdíl, protože bude jedno, jestli si upgraduješ komponent nebo si koupíš jednou za 3 roky konzoli (s tímhle trendem možná i častěji), hnát se u konzolí za výkonem není cesta a úplně to popírá jejich smysl. Až za dva roky sony oznámí novou konzoli, která bude zvládat 4k při 60fps tak abys místo čůrání smíchy nebrečel. Playstation 2 tu byl 13 let, PS3 9 let, PS 4 3 roky a už vychází upgrade, Neříkej mi že se ti tenhle trend líbí a ještě mu budeš tleskat. Navíc i reakce na oznámení, kdybys to sledoval, tak takhle vlažné publikum jsem na sony eventu ještě neviděl