Přejít na výpis diskuzí
PlayStation 4 Pro vyjde letos v listopadu a bude stát 399 eur
7.9.2016 | Aleš Smutný
246 příspěvků
-
Co je na tom PRO?
Chápu dvě verze konzole kdy jedna je na prd (PS4) a další bude méně na prd (PS4 PRO). Ale tohle je na prd....
Jo, kdyby to bylo: Vše v 60FPS a v lepší grafice. To ale není, tedy zbytečný HW a pokrok a možnost pro konzolové hráče 0 -
-
Zdvojnásobit výkon a pritom udrzet cenu, to je slusny, ocekaval jsem, ze pujdou na 500 €, takze tleskam.
-
-
Zdojnasobit vykon za rovnaku cenu za 3 roky nie je nic na tlieskanie, pri gpu je to uplne normalne.
-
-
To už je moc matematiky a představivosti *3*
-
-
-
Tak může to bejt i v 60 fps a v lepší grafice a klidně i 100 fps ale cena nebude 10k ale tak 30k
-
-
4K je hezky když člověk hraje na televizi, která zabírá půl stěny *1* . Ale pro nějaké to normální hraní postačí pohodlně 1080p a pořádný Frame. Zas tak veliký rozdíl v tom nevidím. Jsou pryč časy kdy byl rozdíl i 800x600 a pak 1024*768. To mi přišlo že je to opravdu jinde a na tom nižším bych to nechtěl hrát. Je to hezký, ale zase dojení peněz a omezení her co budou vycházet i pro pc, které samozřejmě budou mít výkon zase o kus jinde. Holt nová taktika. Lepší udělat tři verze konzoli co se s jistotou prodají než jenom jednu za par let. Ale asi jsem jenom zaujatej comper. Co vy na to?
-
-
Souhlas, na TV kde se bežně lidi pohybujou okolo 130cm a koukaj na ni ze 3m, nemá tohle smysl. Na PC je to už jiný kafčo a 4K je tam extra poznat. Ale zase konzole se chtějí přifařit do VR a na to je pořádnej výkon a rozlišení potřeba.
-
-
Ať jde Sony do...To jako bude vycházet co dva roky nová verze? Na to jim kašlu. Já chtěl konzoli abych mohl hrát sportovní hry. Příští rok už bude Nhl 18 na stávající verzi ořezaná oproti nové verzi a to je to co jsem nechtěl a to nemyslím grafiku,4K a podobné kraviny s toho jsem vyrostl, myslím tím engine a herní projev. Nevím proč se snaží dělat s konzole Pc.
-
Tahle konzole ale není primárně pro 4K, jestli jsem to dobře pochopil, 4K tam asi půjde, to hlavní na pořadu dne je pořád FH, lepší grafika a více FPS, což mi vyhovuje, 4K je nesmysl až na půdu pro konzolové hráče, to bych musel mít kurvaa velký obývák, abych tu 4K TV užil. Na 4K se chce soustředit ten nový Xbox. Celkově se mi to líbí a kupuji první den(pokud tedy bude dostupná)
-
-
ve 4K ti pojede tak hlavní menu xD nicméně jelikož je konzole určena primárně k TV, ukažte mi někoho kdo má tak velkou TV ve 4K aby to z místa sledování poznal. Klientka se mi tuhle chlubila jak si koupila 4K TV, byla to nějaká 120cm uhlopříčka, a sedačku měla přes 3 metry daleko xD xD xD
-
-
AMD cpu a gpu, 8gb ram, to mi stačí. K popukaní.
-
-
jojo dej na to nalepku next-gen a kazdej se musi zakuckat smichy *1* *1* *1*
-
-
Playstation je lepší než konzole, blbci. *15*
-
Jenom info. Tomb Raider na Pro umožnuje 4K a 30FPS, FH a 60FPS a FH 30FPS při maximální grafice. Tohle se mi taky líbí, snad to bude tak u každé hry...
-
-
Chybi mi tam 720p/60fps
-
-
tj v 720p je pořád nejrozšířenější rozlišení na Steamu, víš, konzole se snaží někam posunout, PC stagnuje.
-
-
LoL, tohle už ani není vtipný. Trapas.
-
-
Ono to ve skutecnosti je jeste horsi, plno lidi hraje na notasu s integrovanou grafikou a jsou radi ze jim to na tech 720p jede 20-30 fps.
-
-
No tak jasně, ale ty nepokládám za hráče. Stejně tak jako lidi, co mastěj hry pouze na telefonu.
-
Na monitoru je to zalostne malo, ale na tv to bohate staci.
-
-
-
-
-
tak to je super, tohle melo byt na konzolich nejpozdeji od PS3, travalo jim to jen 10 let, ted jeste FOV slider, protoze ne vsichni maji tv stejne velkou a stejne daleko a mozna se me konecne nebude chtit z hrani na konzoli zvracet.
-
-
je ti jasné, že novýho TR na PC za 20 000 (dvakrát víc jak PS4k) tak dobře nerozjedeš?
-
-
Tos me asi spatne pochopil, tady de o to ze tam to nastaveni bude, to na jakych detailech to bude je uplne jedno, hlavni je ta moznost volby. Jinak 1080 ultra 30 fps znamena ze to nebude nejak extra vykony.
-
-
za 10k je 1080p s 30fps na ultra naprosto luuxsní---
-
-
Však ještě uvidíme, jak to pojede na tý nový PS4 jestli to nebude 15 fps jak je u Sony zvykem
-
-
pokud mas pri hrani zdravotni potize, mel bys vyhledat doktora a urcite nehrat, protoze standartne se lidem pri hrani na konzoli spatne nedela.
-
-
Zkus si konzoli připojit k monitoru a zahrát si nějakou FPS. Uvidíš, jak to bude příjemné.
-
-
Konzole je designovana pro pripojeni k tv. Zkus si pripojit pc k tv a zvracet nad tim, jak je to necitelne, budes za blazna.
-
Fakt? mame v praci PS4 pripojenou k monitoru a zatim sem si nevsiml ze by nekdo ze zakazniku zvracel, a ze se jich tu denne vystrida par desitek.
-
-
Asi jak komu *4*
-
-
-
-
PC hráči z toho těžit nebudou, protože grafika se stejně nebude posouvat rychleji. Hry se nemůžou optimalizovat na Pro, protože by sis na základní verzi neškrt. Pro nabíde jen vyšší rozlišení nebo fps.
PS: Pokud tady někdo nepozná rozdíl mezi FullHD a 4K televizí na víc jak půl metru, tak doporučuji navštívit očního. Viděl bych to na krátkozrakost. -
-
Já si myslím, že grafika se zlepšovat rychleji bude. Čas nás rozsoudí.
-
-
Na zlepšování grafiky má vliv až nová generace konzole, tohle imho těžko.
-
-
http://i.rtings.com/images/resolution-4k-ultra-hd-chart.png
tady máš, kdy poznáš rozdíl. Jelikož průměrně sleduješ z 2 až 3 metrů a televizi jsou nejvíce rozšířené 50, tak prostě rozdíl nepoznáš, pokud tedy nejsi superman. Samozřejmě typický PC retardér zvládá vše, takže je možné, že vidí i nemožné :D -
-
Díky za odkaz. Při 50 palcích poznáš rozdíl do 2 metrů, takže můj předchozí koment je plně v pořádku. Doporučuji příště dvakrát číst na co reaguješ ať nejsi takhle mimo.
-
-
-
Njn. tak budu holt upgradovat. O 4k si nedělám iluze, protože to neutáhne pořádně, ani moje nová sestava 6700k+1070...a do 4k telky teď stejně nepůjdu. Ale byl bych rád, kdyby z toho něco káplo i pro majitele FHD TV...fps,grafika,cokoli...uvidíme.
-
Me prijde taky hodne zajimavy, ze ackoliv PC jako takovy ma toho vykonu daleko vic nez nova PS4, ze az ted kdyz ji SONY oznamila se vyvojari zacli predhanet v tom co vsechno vydaji a jak jsou cely bez sebe ze muzou delat a vyuzit ten vykon PS4PRO, ze to nedelali i predtim kdyz to PC je takova pecka.
Nevsiml jsme si ze by byly plny weby zprav o tom co vsechno udelaji a jaky novy hry a technoligie vyuziji kdyz nedavno vysla nova rada NVIDIA 10xx :) -
-
"ze to nedelali i predtim kdyz to PC je takova pecka." nemělo tam být PS4 místo PC? Jinak to stejně jako většina tvých komentářů nedává smysl :)
-
-
Hlupakovi nedava smysl plno veci:
-
-
Pro hlupáka každý hlupák.
-
-
ba dum tss
-
-
-
-
Jj přesně teď už 1080p a 60 fps nebudou jen PR sliby, kam se PC hrabe chátra jedna tfuj.
-
-
uvidíme, Sony jsou mistři světa falešnejch keců, jak jsme viděli už mockrát
-
-