Přejít na výpis diskuzí
PlayStation 4 zažívá ve Velké Británii pohádkový start
2.12.2013 | Aleš Smutný
95 příspěvků
-
Hlavně pro lidi, kteří uvažujou stylem "konzolovej hráč je hloupej, protože si nesestavuje vlastní PC", je podle logickýho vyústění a za použití selskýho rozumu vrcholem inteligence a dosáhnutí vlastní seberealizace sestavit několik kusů HW k sobě, což je snad jednodušší, než postavit něco z Merkuru. To, že někdo třeba hraje na konzoli, protože má v životě jiný priority, než ejakulovat štěstím do rozestavěnýho PC, to holt nepochopěj. A to doma konzoli nemám..
-
Tak samozřejmě. Někdo dostáva na narozky ponožky, já Apple *3*
-
Hry jenom na PC? To myslíš vážně? *1*
-
Osobně mi zcela uníká důvod proč se stále pc hráči navážejí do konzolistů. Jediné co mě napadá, je že nasypali spostu peněz do svých nabušených sestav, tak nedejbože aby někdo řekl, že jsou konzole lepší.
-
Je lepší PS4 nebo XBO?
http://img.izismile.com/img/img6/20131129/1000/friday_gifdump_508_10.gif -
tatka ti koupil?
-
To je zase zumpa tady. games.zumpa.cz nebo zumpa.tiscali.cz?
-
to jump- Mám macbook air a je to nejlepší notebook, co jsem kdy měl, mám apple iphone 5 a je to nejlepší smartphone co jsem kdy měl a vyzkoušel jsem toho opravdu dost od samsungu až po sony. Poserr se z toho *3*
-
A tak BlackHand dosáhl míru mezi PC a konzolovou komunitou. Bohužel, mír netrval dloho a zanedlouho se opět rozhořely bitvy o nej platformu. Jeho čin měl pramalý vliv pro dlohodobbý mír, ale zapomenut nebude, neb i těch 5 minut bez krvavých bitev, stačilo, aby se zapsal do dějin již 40-ti leté války.
-
Vidím, že se to tu promazalo, ale mám takový pocit, že diskuze za pár chvil nabere stejné obrátky, takže by tu admin u toho musel sedět furt.. Malá narážka na Predatora: za svůj život jsem si poskládatl tuším 6 PC (nechce se mi pátrat) a myslím že se o provoz a hry umím i celkem postarat, ale poslední rok hraju jen na konzoli a pc mám na jiné věci, takže podle tvé teorie jsem vypatlanej casual občan, co umí jen připojit kabel a hrát?
-
Typičtí konzolisti... My PC hráči máme vkus.
-
jmenuj
-
tak proc si nefiltrujes zpravy podle platformy? vlevo nahore mas "Hlavni stranka", a kdyz na to najedes, tak tam mas na vyber bud PC nebo Konzole. jednoduchy.
-
Redakce Games.cz byla jistě potěšena obrovským "provozem", který tu vznikl díky peprné diskusi k minulému článku, jejich nastrčený troll, který tu vystupuje pod desítkou různých účtů zde úspěšně udržel hádku pár ubožáku po celých 48 hodin a protože je to málo, je tady další článek, který má stejný cíl.
-
Hodně dementní příspěvek..
-
Jako takové akce nechápu (možná už je to věkem, ve 13ti-14ti bych to možná viděl jinak), ale není nad to si v klidu pro kus HW zajiít pár dní po launchy, když už po něm člověk touží, kdy už v shopech skoro nikdo není, vzít si svůj kousek a jít spokojeně domů a těšit se na rozbalování (ať je to kus PC hardwaru nebo nová konzole). Abych se někde mlátil a měl svůj kousek co nejdřív mi nějak uniká... To samé u her a jejich půlnočních prodejů.
-
Takže mi říkáš, že články nečteš, ale vadí Ti, že tady jsou. Proboha, to jste tak nas*aný, že se nepíše o "pitomým" PC, ale "pitomých"konzolích?
-
Ta provazanost PC s konzolema (nebo naopak me je to fuk) je spis ke skode bych rekl .)
-
Však já to nečtu, jen mi to vadí. Nebo takhle, konzole mi až tak nevadí, když na tom někdo chce trávit svůj herní čas, jeho věc, ale vadí mi intenzita nesmyslných článků tady. Poslední dobou se tu člověk dozví hov*o, recenze čím dál tupější, všude plno chyb, redakce neumí psát... strašný.
-
Ty tzv. "exkluzivni" uz to neni tak jako driv .) navic na PC mas vic exkluzivnich veci...