Přejít na výpis diskuzí
Plíživé zabíjení s foukačkou v Assassin's Creed IV: Black Flag
14.8.2013 | Aleš Smutný
80 příspěvků
-
vzdycky bude nekdo kdo si bude stezovat i kdyby se to libilo 99% populace, ale 2 hlavni problemi podle me jsou: 1. ta hra je hodne nerealisticka, ale netvari se tak na prvni pohled (vypada zhruba historicky, spousta detailu, grafika), proste u bulletstromu nebo treba unrealu si (skoro) nikdo nestezuje na nerealisticnost protoze je to proste primacara silena sci-fi strilecka,
2. hra ma/mela velky ambice, mohlo z ni byt neco lepsiho, prvni dil byl skvelej(jasne spousta veci spatne, ale celkove zabava), druhy spoustu veci opravil, vylepsil, posunul pribeh atd a treti dil? pribeh sel do haje, souboje se stali jeste vic k smichu a behem chvilky tu je dalsi dil, u ktereho to nevypada ze to bude lepsi -
Sam by som to lepsie nenapisal, takze ti vlastne dakujem za vyjadrenie aj svojich myslienok ;)
-
Kápě a kapuca jsou synonyma, tak o co jde?
-
Za toto dostanu hódně mínusů, ale musím některé z Vás nakrmit. Trochu fouknout do uhlíků diskuse.
1. Někteří netolerují fakt, že je to videohra a ještě taková, která se má zalíbit strašně širokému spektru zákazníků.
2. Jak už tady bylo psáno stejnokroj ti tvoří značku, jinak u toho to dílu (AC4) to můžete brát, že mu jde o image, aby ho odlišovali od jiných pirátů, jako to dělali jiní třeba John Rackham, Edward Teach...., v té době určitě nebyl Interpol, CIA, FBI, MI6, KGB....atd. Takže celostátní pátrání být nemuselo a určitě stráže si nepamatovali každého jen podle popisu.
3.Nechápu, proč by mě měla hra nutit, když mi nabízí možnosti, tak je využiji podle mého stylu hraní, chci jít potichoučku, půjdu, chci si hrát na boha války, tak tam naběhnu a vykonám své..
4. Ano rychlost lodí je pozoruhodná, na druhou stranu, vezmemeli v potaz, že parníky byly rychlejší než plachetnice a pluly rychlostí 25uzlů(46,3km/h) v pokročilé době. To by jeden
umřel nudou než by se někam dopracoval, pokud byste to chtěli jako simulátor
Už jsem toho napsal až moc, omlouvám se za dlóuhý příspěvek *1* -
Je. *3*
-
Mohla to být mnohem lepší čistě pirátská hra s reálně plujícími loděmi bez turbo pohonu. Takovou hru ale neudělají, kdo by taky chtěl pirátský simulátor těch je na trhnu přece strašně hodně! Radši uděláme další díl nesmrtelného řezníka s nepřáteli stojícími v řadě a s pitomou kapucí. Yo Ho, Yo Ho! Ach jo..
-
Žeralt of Caribic: less swords, more rum.
-
Je patrne ze, to bude byt za pirata , prakticky to same coz neni na skodu a proc si nedat v jinem prostredi podobnou hru ze, Assassin jako Assassin byt snad lepsi a nejaka ta mensi evoluce by taky nebyla od veci. ( Spokojim se s malem takze - hlavni kdyz to nebude takove repete jako v loni ).
-
No kdyby gank komínových lupičů, ale ten divný týpek v bílé kapuci je nějak neochotný používat chodník jako ostatní lidi.
-
Ne, ale nacpu ti kaktus do a*usu. *2*
-
V této době to samozřejmě mohli být vojáci se střelnými zbraněmi. Já jsem to bral jako AC2. Tam to smysl dávalo.
-
Ta hra je stealthová pouze v některých případech. Například proplížit se přes davy a nenápadně zabít někoho, pokud vám to mise dovolí. To bylo časté v AC 2. V AC 3 jste mohli zkoušet stealthovat jak chcete, ale stejně vás vždycky viděli, i když to skoro nebylo možné. V AC IV to vypadá, že budeme konečně moct využít stealth i v nepovinných misích. Sám vývojář při hraní říkal, že za stealth zabití budou peníze navíc.
-
Kdy bude svatba? *4*
-
ale treba tohle by me celkem zajimalo, jakym zpusobem fungovali stredoveky hlidky a jestli to lozeni po strechach je naprostej nesmysl
-
Já chcit od prvního dílu a nejde to. Buď dělám něco špatně nebo to mechaniky hry zkrátka dovolí. Protože hra je v tomto blbá. Není to Splinter Cell.
-
Lze polemizovat o tom jakou by měl lučišník šanci na úspěch na střeše nebo kdekoli jinde vezmeme-li v úvahu, že v této době se už hojně používali střelné zbraně :))
-
stealth je tam ako možnosť kto chce môže...
-
Assassins creed je co se přístupu ke stealthu poměrně bizardní série. V podstatě všechny AC hry se tváří tak, jako že by se měli hrát především plíživým způsobem a akční složka je zde jen jako něco navíc (podobně jako například u hitmana), problém ale je, že systém plížení ve všech zatím vydaných AC hrách absolutně nefungoval nebo tam v podstatě ani nebyl. Jediná AC hra která se tímto způsobem trochu dala hrát byl (díky po mapě rozmístěným křoviskám v níž se mohla postava schovat) AC III, a i zde žádná sláva a valná většina misí se (alespoň v mém případě) chtě nechtě zvrhla v poměrně absurdní akční řežbu při níž jsem byl nucen s Connorem pozabíjet pár tuctů nepřátel (počet enemáků byl naprosto absurdní,kdyby jich tam dali méně s tím že by byly krapet tužší udělali by lépe). Z nového gameplay videa soudím že AC IV v tomto ohledu nebude jinný a evoluce stealthu bude (jestli vůbec nějaká) minimální.
-
1. Kolik indie her, kde byl potřeba soubojový systém, jsi hrál?
2. Jestli bude soubojový systém podobný jak v AC2, tak to žádné terno nebude (klikej, dokud ho v animačce nepropíchneš). -
Bezva, nejsem fanouskem Asa Creed serie ale tenhle dil si zahraju. Beru to jako hru na piraty se soubojovym systemem propracovanejsim nez v lecktere indie hre. Libi se mi, ze mysleli na vodni tornada, poskozovani lodi v bouri a ztratu posadky, rybolov, ponorny zvon atd. ktera hra tohleto ma?