Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Magister_Peditum
    Jo, takhle normálně hlídkovali vojáci po střechách, aby "lučištníci" někoho nezabili. *1* *1*
  • Pete.palis
    já tam třeba žádný lučišníky ale nevidim...
  • Na střechy lezli lučištníci, aby měli lepší pozici ke střelbě. Je to čistě taktická věc. Nebo alespoň byla v reálu. Ze shora zamíříš cokoliv na zemi daleko lépe, než kdybys chodil někde dole.
  • Chápu tě. Ale právě ta kapuce a hidden blade dělají assassin´s creed assassin´s creedem. Nehledej v té hře velkou logiku. Plakáty na druhém patře baráku taky nebyly nějak chytré.
  • Ta kapuce je hlavně mimo v těch soubojích...
    Už vidím jakej by měl přehled když mu brání v periferním vidění... může se dívat akorát před sebe, což by v reálným souboji byla v 95% pro něj tutová smrt...
  • Mám na tebe otázku Biebro-fando ale budu trošičku parodovat Diktátora
    "Jsi gay, vykouřil bys mě ???"
  • pravda, pravda.
  • mě přijdou vtipný ty stráže všude na střechách

"Jose Migueli, právě jsi byl jmenován do nově vytvořené jednotky střešní hlídky, teď potřebuji abys vylezl támhle na tu šikmou střechu, stál tam a hlídal jestli se něco nebude dít, víš že nám tu v Havaně řádí ten gang komínových lupičů"
  • http://www.youtube.com/watch?v=I1HICfXbFBM *3*
  • Taky dobrý tip, příteli... avšak, nebuďme gumy a vy*erme se na tyhle zbytečný komparátorní pindy - vždyť je to naprosto zbytečný rypání se v lejnu...
  • Dival si se na to cele? V case 4:50 si po sve "akci" sudna ve meste tu kapuci a prochazi se mestem.
  • Trisska
    Žádnej si ho pamatovat nebude, pochybuju že maj postavy ve hře nějakou paměť. A navíc už budou všichni po smrti... *6*
  • Ad1. Máš pravdu. Ale hlavní problém je, že to není stealth hra, masakrujou se tam desítky vojáků
    2. Taky chápu. Ale nic tě nenutí hrát to každej rok...
    3. Copak kápě/kapuce, vždyť je to hra, kde vrazi nosej stejnokroj, aby je každej poznal, kápě je úplná marginálie...
  • Fajn, kapuci.Jde o to, že to má být něco díky čemu by ho strážníci druhej den neměli poznat a ne, že si ho díky tomu budou pamatovat.
  • Trisska
    1. To je dobře, že tě to nenutí. Aspoň si můžeš vybrat ne?
    2. Však je nemusíš hrát všechny, můžeš občas nějakej slabší díl vynechat. Třeba já hrála zatím jen ten první.
    3. Myslím, že lupič po vykradení banky nepůjde na druhej den do práce... *15*
  • Myslíš asi kapuci? Protože pokud vím, kápi měl jen Ezio.
  • To co je? Bolt Thrower pro chudé?
  • Na téhle sérii mi vadí tři věci:
    1.Jednoduchý soubojoví systém-člověka to pak vůbec nenutí hrát stealth.
    2.Vychází to každý rok-už mě to zkrátka po 6. nebaví.
    3.kápě-vadí mi, že hlavní hrdina nosí kápi pořád.Ta kápě by mu měla schovávat jeho identitu.Lupič si taky po vykradení banky nevezme druhej den do práce kuklu.
  • Ty nemáš ponětí, jak oslové dominujou - http://youtu.be/cGmnkG7xe-M
  • Este,ze sa vratili k systemu rozhladni, ktore po preskumani odokryju mapu, ako to bolo v dvojke a dalsich dvoch hrach, teraz hram trojku a aj ked ma ta hra vazne bavi, tak to odokryvanie mapy vlastnym skumanim nie je ziadna zabava, rozhladne boli fajn.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit