Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mě jde o to, kdo tu hru vůbec testoval? to testovali na jedný konzoli a na tý to náhodou šlapalo a řekli si OK, teď je to v ouklandu? fakt to nechápu, něco jako výsmech do obličeje
  • Upalte te čarodejnici !!!
  • Hloupost, Skyrim jde (aspoň na PC) dohrát bez problémů. Bugy tam jsou ale já nenarazil na žádný který by mi nedovolil dokončit hlavní dějovou linii... Takže bych to zase tak strašně neviděl...
    • To se mas, ja mam bugnuteho Esberna a jako bonus navrch sem nemohl dohrat hlavni quest kdy mas domluvit mir mezi Legii a Stormcloaky. Nastesti se to da obejit pres konzoli.
      • Já to přes konzoli zkoušel, ale nic :(
    • Tak jistě bych to netvrdil. Bugl se mi drak odahviing a teď nemůžu dohrát hl. linii :D (a ještě jsem používal rychlé savy a jakmile jsem ho chytil, tak jsem ho použil znovu a další save mám až někde na thalmorském vyslanectví. *1*
    • Trol.diskuzni
      Tak je fakt, že drak letící nazpátek ti "dovolí dokončit" hlavní dějovou linii bez úhony... To i tvůj let po zásahu palcátem, kdy po dopadu z výšky sta i více metrů, se zvedneš a valíš dál bez úhony, tě nijak nezastaví. Je to jen o tom, nakolik máš silný žaludek to s těmahle fíčurama hrát... *3*
  • Kdyz si vezmu jake hodnoceni dostava treba Arma tak je to celkem velky vysmech - BI studio si dela z hracu betatestery ale s kazdym patchem je hra hratelnejsi, Bethesda si z hracu udela taky betatestery ale misto oprav jim naseka jeste vetsi problémy . . . Proste desitkova hra jak se patri nebo desitkovy HYPE . . .
  • Hustý :D:D
  • S koupí ještě počkám. Morrowind i Oblivion jsem si taky pořídil až v jejich broukuvzdorné verzi, a jsem s nimi nadmíru spokojen:)
  • Dnes 33 lvl, 53 hod origoš a všimol som si dva bugy, v jaskyniach preblikáva niekedy prostredie na "vodu" a raz padol predomňa mamut, inak nič. Klop, klop, klop ...
  • Damarus
    je to jen horší oblivion říznutej new vegas..... drak má ve sprádém fanstasy turbulenci jako nový skill
    • smejki
      v jakém směru je to říznuté new vegas?
      • Také si říkám.
  • Amylee.Anderson
    To neni bug, jenom je ten drak moc šikovnej. :D:D:D:D LOL
  • Klasika, staručký predchodca TES: Dagerfall, tuším kedysi získal titul "najzabugovanejšia hra sveta" *1*

To len tak, aby bolo jasné, že takéto masívne bugy nie sú nejaký moderný trend *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší