Přejít na výpis diskuzí
Po instalaci Skyrim patche 1.2 létají draci pozpátku
30.11.2011 | levis
282 příspěvků
-
Nj nedávají pozor kdyz dělaj patch .Doufam ze nejni na pc pac by se stáhl automaticky na steamu a to by nebylo dobre.
-
pár bugů navíc, to bych neviděl jako problém :) spíš by mě zajímalo kolik Skyrim ultra fanoušků po pár dnech hraní vystřízlivělo ? :)
-
-
Nejsem skyrim ultrafanoušek ale mám nahráno kolem 300 hodin, prozkoumanou zhruba půlku mapy a jelikož to hraju tak že se snažím za jednu postavičku udělat co nejvíc questů ještě před dokončením hlavní linie tak mi jich ještě obrovská hromada zbývá... Mám hotový družníky, mágskou univerzitu + tuny vedlejších a pár hlavních questů, teď dělám temné bratrstvo a hra mě bavý furt stejně jako na začátku... BTW za celou dobu hraní jsem se nesetkal s žádným vyditelným bugem, hra mi ani jednou nespadla a grafika mi v některejch momentech vyráží dech...
-
-
tak ty si dobrej nemocnej hochu, hrat denne 10 hodin nebo i vic, a "bavy" te to, ale nejsi fanousek. Jsi akorat hloupy decko.
-
11.11.2011 to vyšlo. Dneska je 30.11. To je 19 dní. Krát 24. To máme 456 hodin. Takže denně ti zbývá maximálně 8 hodin na spánek a ostatní aktivity. 19 dní po sobě. Nechceš napsat jiný počet odehraných hodin, nebo odvolat "Nejsem skyrim ultrafanoušek"?
-
-
Tak si přidal nulu, no a co? Nula sem, nula tam. *3*
-
-
To Langin: No jo, asi se neshodnem nevadí každej jsme úplně jinej typ člověka to co ty považuješ za zábavu (fotbal?) já povžuju za více méně nepochopitelnou ztrátu času a radši ho promrhám u něčeho co mě bavý (dobrá hra nebo knížka)... Pak, češtinu se dál učit nepotřebuju protože umím psát i mluvit česky tak aby tomu každej rozuměl a každej pochopil o čem a to my stačí, nežiju tu trvale a nepracuju jako novinář ani spisovatel takže ztrácet čas dalšíma hodinama češtiny se my nechce jenom kvůli tomu aby to nevadilo diskutujícím na games.cz... Vlastní rodinu ještě nemám a mladá je do skyrimu zažraná snad víc než já což znamená další spoustu volného času, spánku my stačí 4, 5 hodin (jsem ranní ptáče) a pracuju 8 hodin deně navíc na počítači takže u pc prosedím v podstatě celej den když zrovna nedávám špeka s kámošema... Vyplívá z toho tedy že pro tebe je 13 hodin u pc nenormální, ale pro mě je dejme tomu 18, 19 hodin před obrazovkou každodení rutina takže tak...
-
-
Ješte dodatek to že si nespočítám kolik hodin jsem u hry strávil není moje lenost nebo neschopnost ale naprostej nezájem o tu věc...
-
-
dethklok: v Anglii, ty taky neumíš čínskej pravopis a když by ses tam přestěhoval chtěl bych vidět jak dlouho by ti trvalo se ho naučit...
-
-
Bohužel teď jsem v česku do londýna pojedu pravděpodobně někdy začátkem února jestly tam budeš tak zajdem na pívo :) mě/mně je jednoduchý ale i/y se my občas plete nebo se přehmátnu, obzvlášť kdiž se snažím psát na klávesnici rychle...
-
No, do Ciny jsem se neprestehoval. To mas pravdu. Ale uz 5 let ziju mimo CR, prevazne v anglicky mluvicim prostredi, takze o aplikaci pravopisnych pravidel toho vim pomerne dost. A taky jsem si musel zvyknout na lidi upozonujici mne na chyby. Snazil jsem se z nich ale poucit. A to je tak vse, co bych na tohle tema jeste chtel rict.
-
A v te Anglii jsi porad, nebo ted pobyvas v Cesku? Ja jen ze se tenhle podzim shodou okolnosti nachazim v Londyne ... Ale konec koncu mi do toho nic neni. Navic, at hodi kamenem, kdo nikdy neudelal nejakou gramatickou chybu. Je ale zajimave, ze nektere obraty (me/mne) pouzivas dobre, ale i/y ti obcas dost ustreli.
-
-
-
Jo dethklok klasika ty tu nepíšeš snad nic jiného než to že se ti nelíbý něčí pravopis...
-
-
Tak timhletim prispevkem (nelíbÍ!!!) sis taky moc nepomohl. Jestli sis nevsiml, na pravopis reaguju jen mimoradne. A to pouze v pripadech, kdy jsou to hrubky tak palcive, ze mi to proste neda. Carky ve vetach prechazim, sam takove chyby obcas delam. Ale i/y jsou docela zakladni ...
-
-
Když si koupim hru, tak spím, jím, chodím do práce, na toaletu, sprchuju se, věnuje se dětem a rodině, doma je práce pořád dost,zajdu na hokej, s kámošema zahraju fotbal a ve volným čase (většinou pozdě večer) si jí zahraju. Hrát 13 hodin denně jednu hru 19 dní po sobě není normální. Věnuj čas něčemu jinému, protože evidentně máš mnoho nedostatků ve vzdělání a zároveň máš mnoho volného času. Pokud jsi vyrůstal někde jinde než v Čechách a teď žiješ tady a neumíš pořádně česky, není to pro tebe omluva, je to jen tvoje lenost, protože mluvit česky asi umíš dobře, na gramatiku máš času evidentně dost. Pokud nedokážeš správně spočítat, kolik jsi přibližně strávil s hrou, kterou hraješ poslední tři týdny, času , je to jen tvoje lenost. Asi tak a tím končím, Dost mně vyčerpává výchova mých vlastních dětí, tebe ať vychovávají tvoje rodiče.
-
Však já se ni nesnažím tvrdit nic jiného skyrimem trávím naprostou většinu volného času protože mě prostě fakt bavý a dokážu se do něj skvěle ponořit, ty kdiž si koupíš hru tak ji taky snad hraješ dokud ji nedohraješ ne... (Než skyrim vyšel tak mě skoro vůbec nezajímal, chytl mě až po tom co jsem ho stáhnul a vyzkoušel) ultrafanoušek by na něj 3 dny čekal ve frontě před obchodem v -15. ps sorry znám to příslový nevezmeš jméno Boží nadarmo :)...
-
Tak to by mne opravdu zajimalo, v ktere zemi te ty Y/I ucili ...
-
když se ale někdo učil základní i/y v jiný zemy a s jinejma pravidlama tak nemůžeš čekat že bude automaticky znát pravopis všech jazyků na planetě...
-
-
Nevím, kde bydlíš, ale u nás má den 24 hodin. Při odehraných 250 hodinách máš denně "volno" od skyrimu necelých 11 hodin, tzn. že 13 hodin denně hraješ. Při 330 hodinách hraješ denně více než 17 hodin. To vše 19 dní po sobě. Zkus to unova a pořádně. No tohle fórum chodí i lidi s lepší známkou z matematiky než s pětkou.
-
-
Neříkej bože. Mně zkrátka nějak neštymuje, že píšeš, že nejsi ultrafanoušek, a přitom už téměř tři týdny ničím jiným než skyrimem netrávíš veškerý čas. Těžko pak pokládat tvoje názory za nezaujaté.
-
Bože langine mě je jedno kolik mám odehranejch hodin, ani nevým kde to najdu, jen jsem ten čas plácnul podle toho jak my to přišlo rozhodně nejsem pod 200 hodinama ale i kdybych měl odehranejch těch hodin 10 nebo 8000 nemění to nic na tom co jsem psal nahoře a to konkrétně, že po tom co jsem odehrál jsem ještě ani zdaleka nevystřízlivěl a mám v plánu rozjet jí po novým roce ještě jednou... BTW z matiky jsem měl trojku a vždicky mi lezla krkem...
-
-
Ale jestl"I" neceho fanousek nejsi, tak je to rozhodne pravopis ...
-
-
-
300 hodin? To si hrál od vydání 15h každej den, to se nedivim žes žádnej bug neviděl...
-
-
Zahraju si ho většinou každej den takovejch 6 hodin podle toho jestly mám čas a když někdo neotravuje tak i víc... ono se to na vysokou obtížnost s čtením knih a procházením přírodou docela protáhne (rychlej přesun používám jen občas když cestuju přez celou mapu jinak používám koně...
-
-
kdiz *1*
-
-
-
"Nejsem skyrim ultrafanoušek...nahráno 300 hodin...snažím udělat co nejvíc questů...mám hotový...tuny vedlejších...questů...grafika mi v některejch momentech vyráží dech..." *3*
-
-
To že se snažím naplno dohrát a užít si hru za kterou jsem si zplatil neznamená že na ní ujíždím, oblivion jsem dohrál jednou a jen tak napůl (nebavil mě), arenu jsem nehrál a morrowind si ani nepamatuju... ps novej patch jsem neinstaloval protože jsem věděl jak by to dopadlo takže ne couvajících draku si nevšimnu...
-
-
No tak couvajícího draka už si snad všimneš. *1*
-
-
-
Ten drak ako keby sa zmietal vo veternom vire, muhaha *1*
-
to: huhi
Prosimte usetri me tvych trapnych narazek na vek, ktery v mem podani je zcela jiste vyssi nez tvuj. Apropo tyhle prispevky o veku totiz vetsinou pisi jedinci, kterym sotva tahne na 18. Tve kazani mi totiz prijde ve smyslu, kdo na tebe kamenem ty na neho chlebem, pripominas mi stuj co stuj jehovisty.
Uvedom si ze v dnesni dobe moralniho upadku obzvlaste u mlade generace nactiletych se slusne chovani nenosi a uz vubec ne na diskuzich, kde je kazdy anonymne zasity pod IP a proto si mysli, ze si muze vuci druhemu dovolit naprosto vse a nikdo na nej neprijde, viz kostej a podobna individua.
Ano velice te slechti, ze do teto skupiny nactiletych nezapadas, ale ja takovy nejsem a kdyz se nekdo chova na diskuzi jak prase, tak se k nemu chovam stejným metrem i kdyz me to vicemene srazi na jeho uroven, ale tohle uz opravdu neresim. Abys prezil v tomhle augiasove chlevu, musis mit ostre lokt, pokud je nemas, je to boj s vetrnymi mlyny a ktery se tady snazis zrovna ty a system te drive ci pozdeji semele. Takze vitej v 21 stoleti moralniho upadku, lepsi uz to nebude.
Jo a nevysvetluj si to prosim tak, ze se chovam na diskuzi neurvale ke vsem "diskutujicim", pokud nekdo vede konstuktivni diskuzi, coz v tvem pripade neni, jen neco neustale papouskujes o veku, tak s nim milerad pokecam o vsem moznem ve vsi slusnosti.
Omlouvam se za OT, ktery do teto diskuze o Skyrimu nepatri, ale nedalo me to a musel jsem na pana huhi reagovat. -
-
Zajimave. Kdyz nekdo nadava hracum ktere Skyrim bavi,tak je to podle tebe v poradku. Takze ty jsi tomu cloveku nadaval ze se chova jako prase(tudiz se k nemu podle tve logiky taky muzes chovat jako prase),prestoze on stejne jako ty reagoval na urazlivy prispevek(tudiz dle tve logiky ma stejne pravo se chovat jako prase). Hmmm. Nemas to nejak pomotane?
A o tom ze neco papouskuji nevim. Bud spatne ctes,nebo si vsechno vztahujes na sebe. Tve posty mi pripadaji zbytecne agresivni a na ostre lokty na forech neverim. Pokud je clovek dostatecne vyzraly,nepotrebuje svuj nazor prosazovat za kazdou cenu. Skodi tim jenom sobe *7*
-
-
Este som skyrim nehral, nestiham sa k nemu dostat, ale je fakt ze Bethesda sa ani moc svojej povesti nesnazi zbavit.Mimochodmo co sa tyka narocnosti tak kedze pouzivaju stale ten isty engine (Gamebryo), tak ten mal uz od cias Morrowindu velky problem s overdraw-om. Lepsie povedane vobec neriesi viditelnost objektov preto vsetko vykresluje cez seba aj to co hrac nemoze vydiet preto ta narocnost. Ostatne sa to da lahko cez konzolu v Morrowinde aj Oblivione pozriet a asi aj v Skyrime. Ja som momentalne dohral akurat Rage a mam pocit ze Bethesdacky pristup zavital aj do ID softu lebo je to otras. Technicky biedne, low res textury, vsetko je low poly (ani sa nedivim ze to dokaze bezat 60fps skor by ma prekvapovalo keby nie), kratke a vsade na mna vyskakuje co mam robit ako keby som mal 5 rokov a sedel za konzolov.Celkovo ten konzoloidny pristup je smutny.
-
Lol tak to je pecka xD .
-
Ano patchovat to nebudu ani náhodou *16*
-
-
Pokud máš origo bez cracku a používáš steam, tak se ti to pachne samo ať cheš či ne :)
-
-
To hrajete všichni v ENG? :) já když přepnu jazyk na Steamu do ENG, stáhne se 1.4GB language souborů a hra je ve verzi 2.1 a změny patche se projeví. Jakmile změním zpět na CZ, tak se zase stáhne znovu 1.4 GB CZ language souborů a hra je zpět ve verzi 1.1.21.0
-
proto je lepsi zakazat u kazde nove hry automaticke patchovani. (prozrel sem poprve u Empire total war, u ktere zpocatku vychazeli patche znemoznujici hru vubec spustit) :-)
-
-
No to je fakt mas recht
-
-
-
-
To sou fóry *1*
-
sry za double post:/
Tak to snad ne, to je jako by byli v nějaký poslední agonii :) Rofl, nicméně... kamarád to hraje docela intenzivne, vychvaloval že je to podobný starejm hrám a principům... a to to byl největší pařan Daggerfallu a celkově to neni casual hráč, tak nevim.
-Mě to na kompu de hodně blbě, ale začátek sem rozběhl a bylo to žalostné a hrůzné, oproti např. Daggeru bíííída, a to same začátek Morrowindu či Obliviona (kterého ted na tom samém PC hraju na High s essintial addonama a je to podívaná + VELIKÁ zábava!)
-Ten novej engine je hodně náročnej, a na slabším železe podává hodně špatný výkon - vůbec náročností neodpovídá tomu, co se děje na monitoru :). Ale na o trošku lepším HW to běží moc pěkně - což to vyrovnává.
-Jinak to menu ve hře - to je totální hovadinka, mít vše jen v textu tak to je velikej ROFl a rozhodně to přidá na atmosféře "pravého" RPG - za které máme tuto hru považovat.
Takže asi tak, hru sem sosnul - abych zjistil, že i když splnuji minimalni config tak hra je nehratelná - i když v .ini nastavim jeste nizsi grafiku než je možné ve hře. Zabugovaný je to víc než Daggerfall ( :D:D ) a final patch + nedejbože community patch jsou v horizontech roků. Pak až mužou přijít funkční větší MODy - které postupem let z této hry udělají TOP RPG ve všech ohledech - stejně tak jako je dnes natom Oblivion (po 6ti letech.))
No a v tý době budu mít novej komp a možná si tu hru kopím za 500 na netu. Ne jako když vyšel Morrowind a já po letech trápení a vyčkávání (:D) po Daggerfallu upaloval pro krabici hned jak byla v obchodě a vypláz za ní 1500, což bylo asi jako bych dneska za ní dal 5000, protože předtím jsem si nevydělával :D Tož tak... dal bych 8/10, mín asi ne, možná jako fanboy 9/10 - u obou hodnocení bych připsal, že během pár let hra dosáhne kvalit hodných pro absolutní hodnocení a vstup do RPG Hall of Fame! -
-
http://www.skyrimnexus.com/downloads/file.php?id=953 zkus tohle mě se po tom dost rapidně zvýšilo fps a i celkovej vzhled vypadá líp :)
-
-
a ještě porad, kam hru instaluje ten pitomej stam? c:\prog.files\steam\steamapps???
Jinak když už pořádné RPG, tak jedině Gothic 1 2 :-)
-
-
-
So how about this:
http://www.youtube.com/watch?v=hGMOMkACtn4
You should have acted, It´s already here...
The Elders Scrolls have pro-told of its return...
It´s defeat was merely a delay.
When the time after Gothic opened,
and sons of Bethesda would shed they´re own blood...
But no one wanted to believe, believe it could exist, a buggles Elder Scrolls Game!
However, there´s one it fears, in they´re time he is bug king... Howard Born!!!!!!!!!!!!!!!! -
-
Vtipný ... +1 :))
-