Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jůůůůů. JDEME hrát všichni rychle Skyrim protože je to moc cool a IN. Můžu si toho draka ochočit? Nechci mít jen Kr*p Koně, ale i Kr*pl Draka.
    • Skyrim je supr:)
    • NEEE JDEME se všichni vyblit a vysrat na web protože to je novy sport a je to strašne COOL a IN tady je tech Ki*pluuu, no schvalne dalšich 2500 vyblitku.
      Nema cenu neco seriozni napsat, to fakt nema cenu.
  • A co PS3 verze? Ta už je v pohodě?
    • No vzhledem k tomu, ze jsem vcera potkal dracka, jak si to dava pozpatku, tak moc ne :] . A musim teda checknout resisty, bo me ti Cold draci davali docela zabrat.
    • Masa-san
      http://www.gamezone.com/news/skyrim-patch-1-2-breaks-magic-resistance-on-ps3
      Stačí když ti dám odkaz ? Když tak použij Google translátor *3*
      • Aha. Díky. Takže si ještě s koupi PS3 verze počkat.. *6*
        • Masa-san
          V poho,
          Jestli mužu tak doporučuji spíš koupi PC verze, vzhledem k téměř neomezeným možnostem modifikace hry a fixů od módařské komunity, dá se to hrát na gamepadu taky, jsou větší textury, 8 rychlo slotů na spelly (konzole mají 2) a modařská komunita už například přišla s normálním inventářem v tabulce -da se srovnat podle ceny/vahy/armoru atd a náročnost je minimální, možná jako oblivion či trochu větší*3*
          • No uvidím... Každopádně díky za tip *3*
  • Ja si myslim, že luďom treba opakovať stale dookola 3 zasadne veci:
    1.Bethesda nema vo svojej triede konkurenta, protože je podstatne jednoduchšie robiť linaerne koridorovky, ako openworld system, čo obnaša obrovsku kopu prace nielen s tvorbou, ale aj s odlaďovanim, ale namiesto obdivu, ktory si pravom zasluži, ju za to určita skupina ludi vyslovene nenavidi. Čo k tomu dodať ? Žiadne slušne slova ma nanapadaju, len niečo o pohlavnych udoch...
    Piše sa rok 2011 a ja sa pytam, prečo všetky hry už nie so openworld ??
    2.Žiadna hra sa nechce vydať nedorobena, zabugovana, nedoladena a vydavaju sa napriek tomu, dnes už skoro bez vinimky, asi to bude mať niečo spoločne s betatestom, čo v pripade SKYRIMU musi byť skutočne naročne, a vyvoj stoji prachy, takže by hru mohli vydať o rok či o dva, po dokonalom betateste.
    3.Hru hodnotili ultimatnym hodnoteni recenzenti po celom svete a nie Bhetesda !!!
    Ďalši dôvod k nenavisti...
    Na tomto webe som zaznamenal 2 ultimatne hodnotenia: ME 2 a Deus Ex 3, obe hry som naďaleko obišiel, a nemam s tym žiadny problem, nemyslim si že 10tkova hra musi byť pre každeho.
    • 1. Gothic, Gothic 2, Gothic 3 (ano aj ten, ked je v priamom suboji s oblivionom tak bez problemov), Risen, za chvilu Risen 2. A ludia by mohli povedat ze aj Two Worlds, aj ked to je podla mna sh1t.
      2. To mas naozaj pravdu, rovnako je na tm aj Gothic, ale ked si zoberies ake prostriedky ma Bethesda a v akom stave sa vydavaju ich hry a stale si ich chces zastavat, tak si len zaslepeny fanboy
      3. Hru hodnotili ultimatnym hodnotenim len idi*ti.
      • Presne to sa tykalo aj Fallout 3, to bolo reči, kolko je tam bugov, a že je to nehratelne, dobre že nechceli podpaliť študio...ja som nahral vyše 150 hodin a 1x !! sa mi zombik do pol pasa prepadol do podlahy, čo vyriešilo F5 a F9, ja totišto viem oceniť skvelu hru a nie len od Bethesdy, nie, ja nie som zaslepeny funboy, ja som kozmicka loď Enterprise...
      • 1.Ani jeden Gothic nebol v takom meritku ako hry od Bethesdy a je to proste ina liga.
        2.Ake prostriedky čo za prostriedky čo to taraš, Bethesda ma prostriedky ake ma a kto ju financuje NASA ??
        A v akom stave ?? Ja som nenarazil na žiadne važne bugy a že Vavra robi s komara somara, lebo jemu nič neni dosť dobre a potrebuje sa zviditelňovať a vy mu to žeriete, aby ste boli husty parani a ja som zasleeny fanboy...
        Môžte žvastať, čo len chcete, ja SKYRIM hram !!! a nikto DPC mi nebude rozpravať čo tam je a čo nie je, mam vlastne oči, vlastny nazor a to doporučujem aj ostatnym!
        3.Hru hodnotili ultimatnym hodnotenim len idi*ti, jasne, šeci su kkti, len ty si lietadlo...
        *1*
    • Keď chceš hrať open world, tak hraj nejaké MMO a žiadne takéto bugy neuvidíš.
  • proste je to blbost a hotovo.
    • Jazz
      Přesně.
  • jen taková hloupá poznámka, kdo vás nutí ted hru patchovat? já si update zakázal (každá hra se dá ve steamu nějak nastavit) a včera večer pěkně zahrál
    • Neby by autoři mohli hru přejmenovat na Pratchett scrolls a maj tim pádem vyřešený problémy :-)
  • Že by se inspirovali Danem Vávrou a udělali mu radost a dali mu bugfest jaký chtěl?? :D díky bohu že existuje možnost nepatchovat dokud se mi nechce takže si můžu počkat na výsledky oprav aby se mi něco podobnýho nestalo :D takže u mě má hra furt 10/10 xD
    • Noo..a taky je možný že to je záměr tvůrců :D co my víme jak mají draci vypadat a létat podle Hovardových představ :D nebo novej thuum..silnej vítr..ale to sou jen spekulace :D
  • miker17
    drak po opici :-)
  • Asharak
    "Ale to přece nikomu nevadí, která hra v poslední době má otevřený svět, no ?" *15*
  • to same jako u F3 patch co ma opravit 1-2 problemy dalsich 10 prinese
  • Asharak
    špatný post. sry za spam
    // Má tu někdo vysvětlení proč vyšel patch, který hru tak zhorší ? A dokázal by někdo napsat další takové patche, které jsou jen na škodu ? Nějak si nevzpomínám na nic podobného o.o
    • keigi
      http://games.tiscali.cz/tema/problematicky-patch-1-01-pro-mass-effect-33171
    • Joha
      Battlefield 3... všetky doterajšie.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit