Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No to jsou ale komici.
    Lepší, než Pitkin.
    No a vo-vo-vo tom to je.
  • smejki
    Todd:"Break that s*it up!"
    Bethesda Programmer ™:"Yes, sir!"
    • http://kecy.roumen.cz/roumingShow.php?file=Brilliant_idea_Todd.jpg
  • Prosim Vás netuší někdo jak downgradovat zpět na patch 1.1 či klidně 1.0 ? Samozřejmně bez reinstalace. Strávil jsem poměrně dost času modováním onoho polotovaru a když mi všechno začalo pěkně běhat tak naši Bug-o-borni vydali tuhle zrudu. Teď se mi hra ani nenaloaduje ....
    • Enclaw
      Zálohovat savy a reinstal...
  • tak ja doufam ze se tu zase roztrhne ohromna debata na 2000+ postu:D
  • EuroSamurai
    Sem rád že sem si to nekoupil za plnou pálku, takhle si počkám až to bude bez bugů a levnější a budou na světě mody :D
    • Modu už je před 1000 a to ani neni modding set :D
      • EuroSamurai
        A 900 modu z toho sou určitě mody jako "huge tits", "uber gore", "vagina armor" apod. ne ? :)
        • To zatím ani ne, právě díky tomu, že není Creation Kit tak jsou to většinou jen zlepšení a zostření textur a jednoduché modifikace meshů, plus sem tam nějaká modifikace UI. Ty nejočekávanější (přeložte si jako nejprsatější a nejodhalenější) modifikace přijdou až s Kitem. *1*
        • Tak nic takovýho sem tam zatim neviděl :D co sem tam našel docela zajímavý byly reskiny na zbraně atd..
  • michaliuz18
    pprave preto kaslem na take patchy a bohate mi staci original hra bez patchov s ktorou som spokojny na 10 bodov
  • No, vidím tu spousty rozhněvaných hráčů skyrimu, co se tu do sebe navzájem pouští... Já po předchozích zkušennostech s Bethesdou jsem se ovládnul, a počkal s nákupem, a jsem rád...
    Uvidím na jaře, tak březen-duben, třeba už to bude poladěný. Zatím si raději zapařím znova nějakou starší tutovku.... *3*
    • Procpak si rad? Veris vsemu co je napsano? Ja uz mam Skyrim dohran(cca 40 hodin-samozrejme zdaleka jsem neplnil vse) a krome chybejicich textur vody na jednom miste a krome toho ze me obr za celou hru parkrat vystrelil do vesmiru,jsem na PC verzi nenarazil na zadny vazny bug.
      Vcerejsi patch je samozrejme fail,o tom neni pochyb. I kdyz ja muzu dat take jen na tento clanek. Hru jsme po nem hrat nezkousel.
      • A ještě k tvému hloupému dotazu, proč jsem rád asi tolik.: Ne, nevěřím všemu co je napsáno, ale tomuto článku ano.
        Buď rád, že už jsi hru dohrál. Kdybys byl teď někde v polovině, tvoje resistence vůči magii zmizela a draci by lítaly pozpátku, tak asi nebudeš zrovna chrochtat blahem, nemyslíš? PC nemám. Pouze xbox360 a PS3 a na hru jsem se hodně těšil. Odolat pokušení si ji koupit nebylo snadný, ale teď toho nelituju. Naopak. Jo ten dnešní hype je prostě nelítostej....
        • Xšrot z roku 360 a PS3, co dodat ...
          • no jo. zase jedna věcná od nějakýho konzolofóba.... *1*
      • No, mě jen připadá, že si asi Bethesda tímto způsobem nějak kompenzuje nedostatek humoru v samotné hře.... *1* Černej humor já tůůze rád.... *3*
  • Vy to nikdo nechápete, to je ve hře úmyslně, aby se o ní mluvilo a abychom se u ní mohli taky zasmát *3*
  • A to sem si myslel ze uz sem z skyrim bugu videl to nejlepsi *1*
  • Tak to je vrchol všech vrcholů, ještě, že me to nedávno přestalo bavit

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit