Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • smejki
    DAO bylo jednoduchý až po prvním patchi. tovární hra byla dost náročná už na medium...
  • smejki
    copa kozy, ale i jak uprostřed bojiště chodí jqk okolo tyče *11*
  • smejki
    ano, ale to byl taky těžký komerční propadák, takže nelze doufat v jeho reinkarnaci....
    leda by zas Avellone něco vymňouk... i kdyby jen v nějakém DLC, jako třeba zde:
    http://www.madbrahmin.cz/index.php?dir=ruzne/clanky/prispevky&id=040311_mca_about_deadmoney
  • Moje rec. Ta hra si tolik pozronosti rozhodne nezaslouzi, protoze vsechno co udelali je naprosto spatne. Opet dalsi a dalsi zjednodusovani. Hlavne aby hra vysla co nejdriv a mela co nejvice DLC aby si mohl nekdo namastit kapsu.
  • smejki
    budeš ji mít do roka a do dne, tak nevzlykej, člověče
  • smejki
    "Rád bych se zeptal... Jak velkou herní náplně tvoří souboje (z hlediska času, četnosti)?"
    "Smejki: O fous víc než v DAO."

Pane Smutný, jak tedy můžete tvrdit, že snadnost soubojů znamená, že je hra zaměřena jiným směrem - na příběh a naraci? Už v DAO bylo soubojů více, než bylo místy zdrávo. Pokud je v DA2 soubojů ještě více (poměrově k ostatnímu obsahu, kdy v DAO to bylo imho 60-70% herního času), pak přeci nelze tvrdit, že je hra zaměřená na příběh na úkor soubojů. Jaký smysl tedy má 70-80% herní náplně, která jde zvládnout s prstem v nose a postupem času musí být díky jednoduchosti zábavná asi jako hubení otravného hmyzu? Je nastavení vyšší obtížnosti (když už tam ty souboje jsou, tak ať za něco stojí) nakonec výzvou (což by výtky spláchlo do hlubin zapomnění), nebo jen prodlužování agonie nudy?
  • souhlas, z mé strany jen přidám mezi tyto dvě ještě Skyrim a můj RPG spirit bude na vrcholu blaha :)
  • Naprosty souhlas *2*
  • stalo to za to precitat si tento clanok.. hlavne kvoli spojeniu.... zlodej draka neuskace... :-) kedze som hral aspon demo, viem ako poskakuje zlodej...
  • zaphod
    imho naprosto zbytečný článek z kategorie 'mluví se o tom, tak vychrlíme co nejvíc článků ať jde čtenost nahoru'
  • napisem vam to este raz aby ste to pochopili... je to abycajna chujovina ako mass effect 2 ... bioware skoncilo s NWN a odvtdy ide dole vodou... aspon ze tu je Obsidian Entertainment
  • hlavne konzolisti se bavi a pochvaluji si , ze maji konecne tlacitko na swing ...
  • Zayl
    Je důležité vědět jak tady funguje aggro. Bohužel mi přijde že to snad neví ani sami developeři. Ale i když pominu ty stupidní respawny (ano, taky mě štvou) tak jde čistě o ten DMG který na hard+ nepřátelé vyprodukují. Nechtěl bych mít natáhnuté elity na kohokoliv jiného než Aveline- I přes její skvělé defense ability má co dělat. Bych to bez ní stěží rozdýchal (hraju mága, takže já teprve ne).
  • Přesně... na to sem taky koukal jak tele :D ale co prsa mam rád, ale čeho je moc... :)
  • Bohuzel :-(
    Hra mi prijde chudsi... Jednodussi, chudsi, min variabilni. Zacal jsem na nejvyssi obtiznost, a tu uz je to celkem zahul (ten daemon+rouge bossove, a tuna koster), takze fallback na hard kde uz se to da.

Bohuzel mi tu chybi tuna skilu, oblekani partaku neni uplne koser... kdyz hraju rouge, a chci dat poradne brneni tankovi - mam smulu (ci je to tam nekde ultimatne schovane? za tech 10-12hodin jsem to nenasel). To doslova stupidni obnovovani vln je vazne vymysl chore mysli. Takticke rozdeleni je uplne k nicemu, nakonec to dopada tak, ze clovek hodi "chodici bombu" bossovi, a zabiji jen jej, protoze ten pak zabije vse ostatni... vymlatit spolecniky ztraci smysl (viz kdyz nehrajete tanka).

Obecne na me hra ted pusobi "dobehni->vymlat, dobehni->vymlat". Na mape vidime krasne kam, ale je to proste takove cele nejake cudne... ME2 bylo prijemne zjednoduseno, DO2 ne :-(

Musim pochvalit boje, jsou hezke na podivani, ale jinak nedoporucuji porizovat tuto hru, tedy ocekavate-li/hledate-li zabavu jako v DA1.
  • Bez češtiny ani ránu.
  • http://your-role.webnode.cz/
  • Signature edition doma, tak se s vámi loučím, teď me douho neuvidí ani vlastní máma...
  • DA2 je pro mě bohužel velmi velkým zklamáním. Interface vypadá strašně, spíš jako z nějaký scifi hry a k tomu beta verze. Elfové vypadají jako zmutovaní avataři. Hawkův hlas je mi strašně nesympatický. A všechno to vypadá jako kdyby dělali podprůměrnou hru, což nedělají a snaží lidi lákat na takové ty hloupoučké věci co dělají Béčková studia. A všechno to zjednodušení...ptám se, bylo to potřeba?

No nic, tohle je jen můj názor, i když sem si jist, že ho má víc lidí.
  • Tak občas mi ten tank přijde na prd. Třeba když se po skorovybití první skupinky nahrnou z obou stran 2 další (čímž mimochodem ztrácí účinnost rozestavení a jakákoliv dopředu plánovaná taktika) a tankovi se stále loadují stěžejní schopnosti, především taunt

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit