Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ja som sa stal šťastným vlastníkom pevnosti, štyroch dobrodruhov poslal zajať Kráľa tieňov, /zrejme to schytajú *2* / a my piati s partiou obiehame mapu a hľadáme baníkov, podarilo sa mi ukradnúť 720 zlatých prsteňov, ale neviem kto vykupuje kradnuté veci...
    SKR to je iná hra...
  • "a u dolu odpadá rozhodování, jestli se tím zabývat nebo ne"

Je to sice jenom hodně boční quest, ale doporučuju tohle rozhodnutí přehodnotit *3*
  • Vzhledem k tomu, že jsem nehrál ani demo ani plnou hru, tak ani jedno nevím. U sourozence odpadá vyjevení "Jů hele, brácha, jak vzácné" a u dolu odpadá rozhodování, jestli se tím zabývat nebo ne. Obecně to je prozrazení děje, čemuž se říká spoilování. U příběhového RPG to dokáže naštvat. Zvlášť, když to jde napsat jinak. A na TG jsem viděl takové varování jen jednou jedinkrát, jinak se z každé preview / review / prvních dojmů dozvím něco z děje, více či méně důležitého. Proto, pokud už něco podobného čtu, tak až po dohrání. A DAII pořád nevím, jestli si to koupit, tak jsem si tohle přečetl. Chyba.
  • Jako ona je to hodně dobrá hra, ale po ani ne trech hodinách hraní mě už prostě nic nenutí si to pustit..
  • Kúsok = neopravňuje mě to ke kvalitnímu a plnohodnotnému názoru... aneb když nevím, tak radši mlčím ;-)
  • V jedničce to možná bylo stejně, ale nešlo to až tak děsně vidět, teď se to neztratí, bojovníkem ubírám, když je dobře, po 16ti a mágem po 60ti úplně běžně.
  • Inventar sel odemcit ;-)
  • Sandal je větší borec než tvoje full grupa *3*
  • hral som kusok ale ze by som to chcel znova zapat tak to ne
  • trolo
    tie dungeony su fakt fail.. maximalne trochu zmeneny interier a konec. to uz aj gothic 3 mal viac typov
  • Tak sourozence máš od první minuty hry a důl je jen jeden z mnoha sidequestů pro příklad - zas až takové spoilování od autora to není *3*
  • *1* tak nevím, jestli jsem věštec, ale tohle se mi nikdy nestalo - ani v ME a zatím ani teď v DA2. Navíc mi příjde vychytané, že i vaše povolání může ovlivnit výsledek rozhovoru - nějaký kluk je třeba mág-renegát a tak si od jiného mága nechá spíš poradit, než aby došlo k boji a tak podobně se dá postupovat ve spoustě dalších případů.
  • Jéé ani mi nepřipomínej. Pro mě stále nej rpg. Hlavně kvůli tématu, atmosféře a opravdu černému humoru :D
  • Wow, sourozenec? Důl zkrachuje? Ještě že tam byl napsaný spoiler alert.
  • Inon Zur se podřekl, že hra byla vydána předčasně, protože EA tlačilo na pilu. To vysvětluje můj pocit z dema, že hraju ranou betaverzi. Vůbec bych se nedivil, kdybychom se nakonec dozvěděli, že inventář byl v demu zamčenej, protože v době jeho vydání ještě nebyl hotovej...
  • Musíme si holt zvyknout na změnu doby. Hry se dneska prodávají po částech, a po částech holt dostáváme i recenze. Akorát by se to nemuselo maskovat za nedostatek místa...
  • Za ten slohový maglajz se omlouvám, psal jsem to narychlo.
  • Jako že v jedničce to nebylo úplně stejné. Nemluvě o ME1. Jako mám to dohrané za cerka 30 hodin se skoro všemi questy (2 jsou buglý a ty Quanari meče bych musel hledal celej den) a teda kromě (po cca 20 hod) stereotypních dungách a cliffhanger konci, jsem s DA2 spokojen. A kdo říká, že to je pouze bezmyšlenková rubačka, tak ať si zkusí na Hard/Nightmare porazit toho draka u dolů. Takhle záhulovej souboj jsem v žádné Bioware hře zatím nezažil. Životů tři prdele to má, AOE jako prase a každou chvíli na vás ještě naběhnou ve velkých počtech mláďata a "dorostenci" (který dělaj dmg jako prase).
  • Když se přihlásíš na svůj EA účet ve hře tak se automaticky odemknou, takže je nemusíš stahovat.
  • Tak zrovna heal strom mi přijde o dost ochuzenej... v DAO byl lepší healer... ale tak tam měl aspoň co dělat než v DA 2

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit