Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • no zatial pocity rozpacite, ale som len na zaciatku, level 6...hlavne som zvedavy ci sa dozviem co sa do pekla stalo s mojim wardenom a nasim dietatom, ked uz som s tou morrigan siel bohvie kde cez to zrkadlo....
  • no boje su ozaj dost zvlastne, zatial som hral len par hodin, postavy su cca na 6 leveli a na normal obtiaznosti nemam problem s nikym, hlavne ked zacne bethany metat firebally a varric hoist of arrows ci ako sa to vola, to prirovnanie k vietnamskej dzungli fakt sedi..., dokonca som nemusel este ani pouzit nijaky heal potion...ale zas problem s prachmi nemam, splnil som len par questov a uz mam 41 zlatych...
  • krunoslav
    jen takové malé upřesnění..je ti jasné, že hlavní hrdina není ten samý jako z jedničky? kdyby ten měl bráchu, tak by to určitě bylo překvapení..a víš že má ještě strejdu a mámu? *3*
  • Whisp
    Aj mne sa páči, ale od dokonalosti má ďalej ako DA 1. Hlavne ma dorazili opakujúce sa interiéry. V rámci questov vás hra kľudne pošle aj 30x do rovnakého skladu, či bane. Nepriatelia sa objavujú len tak zo vzduchu. Mesto mohlo byť tiež väčšie, alebo aspoň živšie.
    Boje sú tiež dosť nevyrovnané, tu si pozabíjam 20 paladinov s prstom v nose a o chvíľu mám problém na 5-ty pokus zabiť 4 pavúky (hrané na hard obtiažnosti). Tiež som nepochopil, odkiaľ mam získať 112 zlatých na palicu pre môjho čarodejníka :)
  • Wow... takhle lineární prostředí se jen tak u RPG nevidí. Tipuju, že v Dragon Age 3 už bude jen jedna dlouhá chodba ve které se v pravidelných intervalech budou valit skupiny nepřátel.
  • Whisp
    Vľavo dole máš takú ikonu otvorenej dlane, to znamená aby držali pozíciu. Pozri či ju nemáš zapnutú :) Občas sa ale aj mne stalo, že spolubojovníci zamrzli. Tiež som sa sem tam zasekol o nejakú texturu.
  • Whisp
    Lebo je to "COOL"
  • Jsem tady jediný komu se ta hra líbí? Jasně, je trochu jiná - a se nesmí??
  • Tohle se mi párkrát povedlo i Neverwinter Nights 2, ale tam jsem měl nastavené brutální násilí *1*
  • Ze stejneho duvodu, proc se poi zasahu jednim sipem rozprskne v gejziru krve...
  • Drsná realita středověku? Kdo ví.
  • BTW, proč se kurva každej člověk když ho zabiju rozpadne jako igráček? *8*
  • Jsem to jen já nebo se někomu zdá AI společníků naprosto pitomá? Protože když jim nastavím taktiku co mají dělat... tak to sice udělají (aktivují nějakou schopnost atd), ale pak neútočí! A bud jsem slepej ale nevšiml jsem si že by byla možnost nastavit v taktice "automatic attack" *8*
  • No mně se zdál nej mage bo byl docela přehypovaný ale stejně jako u roguna bylo potřeba za něj umět taktizovat *3* jinak 2 ka mi přijde několikanásobně těžší už jen proto, že není tak vélký výběr družiny, equipu, ... ( na nightmare samozřejmě )
  • U RPG bývá příběh taky prim, ale co tak čtu, tak je to vlastně jedno. Ale třeba v EVE je díky té filozofii "hra je hra" atmosféra tak paranoidní, nepřátelská a obecně stupidní, že se občas divím.

Jak jsem psal výš, "dejte pozor, jaké úkoly necháváte za sebou" naznačuje opak toho, co píšeš.
  • Budeme se dohadovat o definici spoileru? To by byla zábava na dlouhou dobu *2*
    Zrovna z DAO si nějak nepamatuji sourozence, kromě sestry v Lotheringu (která sloužila jen jako affection quest).
    Nojo, to už jsem si přečetl.
  • Technicky vzato, Kirkwall je jen lore, a mluvilo se o něm v jedničce, myslím. A že je tam bratr od začátku, to jsem neměl potuchy, dokud mi to bratr Kaina neřekl. Co se týká toho dolu, po přečtení věty "Takže si dejte pozor, jaké úkoly necháváte za sebou" se mi zdálo, že má ten quest nějaký větší význam, než jen kosmetický filler. Sice to nic nemění na tom, že mě to štve (resp. štvalo by, kdybych měl o tu hru zájem), ale asi by se bez nějakých konkrétních příkladů psalo hodně špatně. Od doby, co jsem si četl kdesi recenzi na ME2, kde byla jen tak plácnuta identita Archangela, trpím patrně alergií na podobné . . . výstřelky. Omlouvám se tedy a děkuji za tip na film ^^
  • Souhlas, na rychlo uplacana, povrchni, osekana a pripravena pro DLC, technicky nedodelana, atd..,atd..

Je to opravdu skoda, puvodni DA me opravdu bavilo a bioware mam rad, snad to neznamena zacatek jejich konce kvalitnich her....
  • Souhlas. Az na to ze pro me to neni prvni jejich hra ktera me zklamala. Ale je to prvni jejich hra,ktera se temer neda hrat.
  • Pro mne je toto první hra od Bioware, která mne zklamala...Je to na rychlo udělané : ( Před chvilkou jsem dohrál. Souboje nejsou, tak špatné na vyšší optížnosti, ale sterilita prostředí mne irituje.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit