Přejít na výpis diskuzí
Podělte se s ostatními o své dojmy z Battlefield 3 multiplayer bety
29.9.2011 | Petr Poláček
377 příspěvků
-
Tak já jsem sice dostal prebeta klíč ale je mi na houby protože nemám Win 7 ani visty :-(
Docela podraz... tak si vyzkouším až COD -
-
Jaký podraz? Vždyť to, že to nepojede pod nišíma woknama než Win7 je docela stará informace. Větší podraz byl v podobě Halo 2.
-
-
V minimalnich pozadavich jjsou i Visty, ale me to nejak jaksi nebezi :(
-
-
-
Ja to vravím furt, BF už nie je vojenská hra. Teraz je z toho taká teplejšia verzia ramba *9* Ale kto má rád BFBC2 a CODy, ten bude mať rád aj toto. O to vývojárom aj šlo no...
-
-
Ono hodně záleží na lidech, už to nehrají ty lidi co dřív, přišla nová generace
-
-
Zdravim panove hra je to pekna pekne se hraje ale je tam jeste spousta bugu ktere snad stihnou opravit nez vydaji plnou hru :) propadavani do zeme obcas me neslo zamirit :) kolisani fps fici me to na i7930, ati 5970 2gb, 8 gbram na 60-90 fps ale obcas me to z nepochopitelnych duvodu spadne na 17fps dela to nekomu taky? ono jeste bude asi treba doladit ovladace ale jen me zajima jestli to nekomu taky dela .)
-
-
Mam nový ovladače přímo na BF3 a zadnýho kolísání jsem si nevšiml. Pravda dvojjádrovou grafiku nemám a nechci.
-
-
tak jsem to hral 3 hodiny lvl 10 a musim rict ze jsem si radoby zvyknul na styl hrani ale bohuzel je to zklamani po tech vsech kecech ze je to nejlepsi strilecka atd...a to beru v potaz ze je to Beta tech chyb tam je strasna varka...od lidi co se propadnou graikou a strili do vas a vy nevite od kad to jde az po lidi co stoji proti vam a sviit vam do ksichtu baterkou ale vy nevidite ze tam jsou a rikate strilet nestrilet (nestihate) kudly ktery funguji tak na pul (ze zadu snad vzdy) a o grafice ani nemluvim (PS3 verze) textury nejsou HD ani nahodou predmety se radoby zdaji byt interaktivni ale nesmyslne se zasekavaj dale mrtvoly hracu litaji po smrti je debilni killcam vetsinou i v grafice textury vojacku jsou obcas otoceny takze nazemi lezi vojak na zadech coz kazdeho napadne ze je mrtvy ale bohuzel je zivy a strili na vas nejak podivne a zbran mu skace tam a sem...jen male shrnuti...jinak hratelnost ujde ale vraci me to spis zpet o par let...jak rikam zatim zklamani uvidime co single a vysledna verze MP *9*
-
Hraj je to dobra ,v pohodě šlape i na mém stroji ,ale ten jejich battlelog je prostě na přez držku !!!!!! Nevím kterej kokůtek to tam vymyslel .
-
na mojom phenom x4 3.6(3.9), 8gb ram, GF 560ti SOC, ovladace 278.xx (vyhadzovalo hlasku ze na starych ovladacoch to nespusti ale spustilo) nastavenia na max detajly 1920x1080 s mierne obmedzenym aa a blur na 50 fps plynule hranie bez problemov, hra 1x crash a 1x biela obrazovka za 3 h hrania
minusy:- nepodarilo sa mi plne nakonfigurovat ovladanie na ostatne tlacitka mysi a
niektore ine klavesy, spustanie cez web browser, nutnost mat spusteny origin a aj
web prehliadac, prepadavanie do terenu s nustnostou suicide(snad to opravia) a
AUTOHEAL, FUJ to je snad vtip
plusy : -pekna grafika (vidiet nohy konecne ), vyborny zvuk
-herny system zhodny B:BC2 tesim sa na hardcore mod,
- konfugurovanie zbrani -
taky odzkouseno cirka 3 hodinky. hraju na sestave c2d 3ghz,4 ram, geforce550.
nejdriv co se mi nelibi:
propadavani pod mapu
na nekterych nerovnych mistech postava porad jakoby poskakuje (tres obrazu)
mega vykyvy framerate. stojim venku na nejakym namesti koukam pred sebe a mam 22-25 snimku, otocim se na druhou stranu kde se nebojuje (porad stojim na miste uprostred obrovskeho namka) a FPS naskoci na 70
se zbranema nejak problem nemam , do tretiho mista se umistim snad vzdy :D
je to pekny, chce to doladit ale prekvapilo me to celkovou "nenarocnosti" kdyz vezmu v potaz moji sestavu.na vanoce si poridim core i5 tak dofam ze ty propady FPS zmizi -
-
to je kvuli cpu, tuhle hru nema cenu spoustet na dvoujadrovem cpu
-
-
já mám dvou jadro a ano, občas to lagne, ale nic strašného...
-
mno mam 4jadro :)
-
-
joj mam presne to same ty vykyvy psal jsem to tady taky .)
-
-
Jak tady všichni hipují nad "prej lepší" grafikou. Tak já jásám, že v supermoderní hře roku 2011 si konečně uvidím nohy (vůbec celé tělo). Jinak pro zajímavost první hra s touhle vymoženosti byla Operace Flashpoint z roku 2001.
-
-
to kecas... prvni hra, co to umela byl Trespasser - celkem prelomova, ale bohuzel uz davno zapomenuta zalezitost
-
-
Jestli myslíš Jurassic Park: Trespasser tak to neznám ale z videa co jsem se koukl si vidíš jen hrudník ne nohy. To je jedno stejně. Nejde o to ani která byla první. Jde o to že většina her je pořád létající kamera s rukama což je opravdu demence a kord na dnešní dobu.
-
Hmm....Lost World a památná ruka šmátralka *4*
-
-
-
no konecne po Update BETY sa nam dostava hra jak sme ocakavali... servre fungujju, textury funguju , neprepadavame sa do utrob hry a plinulost ako taka je uz super... snad prva beta ktora okamzite reagovala na vsetky bagy... radost hrat !
-
-
no to nevim .. mne pise, ze je aktualni, a blikani, propadavani, nefunkcni optika, ne uplne dobra optimalizace atd. jsou tam stejne jako pred pul dnem ...
-
-
Čo z toho, keď sa to tam všetko leskne jak psie gule grafika vyzerá ako nejaký nepodarený pokus o úpravu fotografie v PS *9* Ale asi sa to ľuďom páči?
-
-
*reakcia na KU
-
-
-
-
tak odskoušeno...připadá mi to všechno rozmazaný i na high detaily, jinak co se týče plynulosti hry....nevim mno, ale BC2 mi fárá mnohem líp...:)
-
-
prave tlacitko na obrazku BETA BF3 - daj Updatnut.. 3,9 G ale vsetko uz faka ovela lepsie...
-