Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • po nejakych 5 hodkach zanechal nejlepsi dojem fakt, ze implementovali prepinani rezimu strelby .. jinak zabavne to celkem je (i kdyz Metro je uz celkem nuda), akorat to chce jeste hodne poladit .. bugu pozehnane, zbrane trochu slabe .. 6-7 zasahu nez nekoho slozim AKckem ? .. 2-3 (vcetne headshootu) s dragunovem ... tj misto assaulta zvolit snipera, z pusky sundat optiku a jde to .. ale HS ma byt smrt z cehokoliv
  • password na caspian boarder : shoppingcartsareagoodride
  • poradte neviem ako stiahnuť betu z EA stranky pita email a heslo čo tam mam zadať ???
    vlasnim iba BC 2 original
    • stahni EA origin, registruj se a pak se drz pokynu... ale pokud si to nepochopil už teĎ, tak hodně zdaru...
  • +plus jeste k ovladacum, nevim jak ovladace na amd radeon (byvale ati) ale co se tyce nvidia ovladacu tak z me zkusenosti s mym notebookem ktery ma GeForce GT 540m 1GB tak muzu rict kazdej kdo ma nvidiu a chce tu hru vyzkouset na 1000% nainstalujte nove ovladace, nepada a framerate se vazne hooodne zvedl tim myslim minimalne o takovou tretinu vazne jo. Predtim jsem mel nv ovladace 265 ale tyhle 285 beta tehle hre vazne svedci:D takze vsichni nvidiaci ktery chtej zkusit battlefield 3 urcite pred spustenim nahrajte nenjnovejsi ovladace jede to snima minimalne tak o 1/4 az o 1/3 lepe nez s jakejma kolliv jinemjma:)
    • Walldstein
      Já mám ATI Radeon HD 4650 1GB a taky sem si musel sosnout nový ovladače..ovšem nejvíc mě pobavil fakt že sem sosnul ze stránek ovladače přímo pro mojí grafiku z 23.7.2011 (poslední verze) a stejně sem si musel z battlelogu stáhnout Catalyst Control Center v poslední verzi abych to vůbec rozběhl...takže to neni jen u NVIDIA ale i u jiných *15*
    • me to teda do hry se starsima ovladacema ani nepustilo
  • Tak ted sem u Beta Battlefieldu 3 byl asi pres pet hodin vkuse a musim rict ze dobra hra:) Hraju to na notasu s Intel Core i5 2410m a GeForce GT 540m s 96streamcpu 1gb a 8GB DDR3 a jede mi to vse na high v rozliseni 1366*768 (ale bez vyhlazovani) a vubec se to neskube krasne plynulej framerate, nemeril jsem to teda frapsem ale zadny laggy sem nezaznamenal. Jak nekteri lidi pisou ze je to vyhazuje atd tak to me za celejch pet hodin hrani vubec nepotakalo jedine v cem byl problem bylo kdyz sem odpoledne okolo te treti chtel tu betu stahnout tak jak byli pretizene servery tak sem musel asi 15min cekat nez se mi vubec nacetl origin ale tak to prikladam velkemu navalu lidi. Jinak bohuzel mapu caspian sem nemel tu cest vyzkouset ale verim ze bude tak trikrat lepsi nez metro ale i ta mise métro je skvela:) uz se nemuzu dockat az to vyjde a prijde mi moje predobjednavka limit edice s bonusy od xzone i stou krabickou:D

Jinak chci rict, tenhle rok natrhly kluci s DICE lidem od activision docela pr.el :D
    aspon se v activisionu zas probudel a treba dalsi rok nebo dva nam konecne take nabidnou novej engina atd a nebudou jen recyklovat, je videt ze proto aby hry jako cod a jine ktere kazdorocne jen recykluji potrebuji obcas trochu provetrat vyprasit aby si uvedommll ze zaspali a ze by stim mely neco delat. Takze tento rok co se tyce pc strilecek vidim battlefield 3 jako jasnou jednicku.
    (jeste jsem premyslel o orchestre2 ale to sem zkousel a vubec me to nechytlo:/)
    • Walldstein
      taky se těším na svou plechovou krabku od Xzonu...
      Kluci z DICE natrhávaj Velectěné řitě Activisionu snad pokaždý, ale je fakt že letos se jim to povedlo opravdu dokonale....
      Orchestra 2 je zajímavá v tom že ti chybí zaměřovací kříž a že aby jsi něco trefil musíš použít mířidla, blíže se dost realitě...Singl stojí za prd, ale v multy je to celkem nářez...
  • BF 3 bude pecka ale mapa Metro je opravdu tragicka ten venek se neda hrat...nejvice jsem si to uzil az ve vnitr v metru to uz melo nejaky feeling...ale stejne kde jsou vozidla *9* a jeste akorat bych moc necekal ze mi to bude padat na i7 gf580 16gram...a ty bugy xD to jsem opravdu zvedavy jak to stihnou dodelat...
    • Joha
      trolololo
    • obecné povzdechnutí - zajímalo by mě, na co je člověku 16 GB ram...
      • víceméně k jakémukoliv rederování..
      • skaven123
        vacsia ram, mensi ud
  • Stale mi nejde se pripojit :( Vam ostatnim to jde v poho? Pise to furt You were disconnected from the login server.
    • nejaky FW ti to neblokuje?
      • Walldstein
        určitě...protože mě to při spuštění psalo abych si nastavil firewal, než začnu hrát...
  • co se tyce mp fps tak sem hral snad vsechno. od nove red orchestry pres team fortress po black ops. i ten medal of honor sem si blbec koupil. vyzkousim betu. uz jen kvuli tomu ze sem si specialne na hry kupoval zvukovku a analogove kabely abych rozjel prostorovy zvuk. tak sem zvedavy na ty proletavajici rakety a podobne. pokud mi sedne hardcore mod a Dice slibi ze dlc budou zdarma tak jim na battlefielda 4 prispeju
    • DLC zdarma? *1* Zabudni, keď to má pod palcom EA *3* Naopak si budeš musieť zaplatiť úplne každú kktinu, o tom, že blokujú možnosť tvorby akéhokoľvek komunitného obsahu ani nemá cenu hovoriť *7*
    • Pete.palis
      tak to si min. 5 let na tvůj příspěvek počkaj *1*
  • Pete.palis
    Potřebuju poradit....nainstaluju Betu a při spuštění mi to hodí Error hlášku, něco s mým game setupem a ať přeinstaluju hru...tak jsem ji stáhnul znova a zase to samý...
    • Nainstaluj si internet explorer 9
  • Ten blikající a světélkující HUD mě vyložene irituje.Jak nějaká diskotéka.
    Ale ono je to v dneění době asi moderní,když se člověk podívá na většinu fps poslední doby.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší