Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • prudislav
    to přihlašování přes webbrowser je snad největší pitomost od výmyslu autohealu :-(
  • Jak tak pročítám diskuzi, zdá se mi, že nejvyšší čas začít tvrdit, že Battlefield 3 bude hlavně o singleplayeru *1* *1* *1*
    • No jestli bude BF3 halvne o SP,tak to bude hodne velka tragedie,protoze ten SP je cod v hezkem audiovizualu,tudiz brak.
  • H4wk
    Ak toto porovnavate s CoD tak ste asi totalne slepy alebo hrate inu hru...

    Mimochodom preco vyplakavate tu na chate a nejdete reportovat bugy na oficialne forum ktore je dostupne priamo z battlelogu ako normalny ludia ?

    Coho dosiahnete tu na chate ? Zmenu urcite nie.
  • Mně to přijde skoro stejný jako Bad Company 2...
    • Přesně...Já zůstávám u něj...Sem si říkal proč je kolem toho tolik hluku...Škoda mohla to být skvělá hra *13*
      • ZvacA
        MOžná to ještě skvělá hra bude a jen tak mezi námi kolegy - Bad company je to poslední v sérii, u čeho bych toužil zůstávát - 1942, Bf 2, Vietnam a 2142 jsou stále nepřekonatelní zástupci této značky....alespoň tedy do doby než se nám v PLNÉ kráse ukáže Bf3.
        • 2142 s modem TITAN alespoň u mě zůstává nepokořen. *4*
  • Jak tady všichni hipují nad "prej lepší" grafikou. Tak já jásám, že v supermoderní hře roku 2011 si konečně uvidím nohy (vůbec celé tělo). Jinak pro zajímavost první hra s touhle vymoženosti byla Operace Flashpoint z roku 2001.
    • to kecas... prvni hra, co to umela byl Trespasser - celkem prelomova, ale bohuzel uz davno zapomenuta zalezitost
      • Jestli myslíš Jurassic Park: Trespasser tak to neznám ale z videa co jsem se koukl si vidíš jen hrudník ne nohy. To je jedno stejně. Nejde o to ani která byla první. Jde o to že většina her je pořád létající kamera s rukama což je opravdu demence a kord na dnešní dobu.
      • Hmm....Lost World a památná ruka šmátralka *4*
  • Podle mě tohle mohla být hodně dobrá hra ale EA si to ničí sama. Už jen ten Orign !!! To zase kravatáci pokazí co se dá a potom napíšou že se to neprodává protože je moc pirátů. Kdy už to distributoři a vývojáři pochopí že když budou hráči házet klacky pod nohy tak si to prostě nekoupí a maximálně jen stáhne a zkusí a konec. Jinak z grafické stránky to vypadá pěkně.
    • MidnighT91
      + tobě člověče máš naprostou pravdu !!!
      • Tady uz si asi nikdo nepamatuje, kdyz Valve zavedlo u HL2 povinne steam jak z toho byli vsichni naprosto na vetvi.padalo to,nebylo to zabehli...jen proste vedeli ze kdyz to bude u Halfa povinny,vsichni si to budou muset nainstalit.U tyhle hry je to stejny, EA vi,ze prodaj minimalne 9milionu kopii,tak proc si to nerozject na vlastni platforme. Necim se tam ty hraci muser narvat,jo se*e me to, ze to neni na Steamu,ale nadavalo se tenkrat naprosto stejne, jen za tech par let maj monopol
        • Jenže v době když nás nutil Steam (HL2) nemělo tolik lidí internet jak teď a to byl hlavní důvod.
        • MidnighT91
          Tady ale nejde o to že to nejede přes steam, tady jde o jejich podmíky se kterýma s instalací originu souhlasíš, to je to co vadí všem co nebyly blbý a přečetly si je, až to uděláš taky tak se zhrozíš toho co po tobě chcou abys odsouhlasil... jako třeba že si s veškerejma tvejma údajema co pomocí originu získají můžou dělat co chcou jako třeba dát je třetí straně (a oni přes ten origin můžou zjistit naprosto všechno včetně toho jaké stránky navštěvuješ), nebo jim po odsouhlasení dáváš právo k tomu aby s tvým účtem dělaly co chtějí. Máš ve steamu nějakou hru kterou už si 2 roky nehrál? origin ti po 2 letech nezapnutí tu hru smaže i kdiž sis ji v době vydání koupil třeba za 1500, ta koupená hra prostě nepatří tobě ale EA. Napíšeš někam do diskuze v multiplayeru něco o cheatu oni to budou považovat za nabádání k cheatování a smažou ti všechny hry na tvém účtu, atd, atd, atd... tebe by nenas*alo například utratit v průběhu 2 let 15 tisíc za hry a pak o ně ze dne na den nenávratně přijít ?
          • Tý jo. To tak fakt je? Jestli ano tak definitivně bye bye BF3.
  • Ja si nemôžem pomôcť, ale mne sa to proste nepáči. Ani po vizuálnej stránke (hlavne farebnosť), ani všetky tie blbosti, čo to stále vypisuje do ksichtu, to je proste fuj. A jak sa to tam všetko leskne, no fuuuuj *9* Ale nič, čo by som neočakával, s tým som mal problém už v BFBC2...

    A nezabudnite ma tu teraz patrične zjeb*ť za môj názor, ako sa na tiscali diskusiu patrí *3*
    • To je imho nazor celkem v poradku, takhle vyhypovana hra snad ani nemuze nezklamat:) Jiste to neni a nebude spatne, ale jak to u podobnych pecek byva, ocekavani jen tezko zcela naplni.
  • Ja si nemuzu pomoct,ale ta hra vylozene krici CoD a BC2.
    Tohle opravdu neni nastupce bf1942 a bf2,ale konzolovy mix cod a bc a aby se nereklo ,tak tam pridali stihacky a podporu 64 hracu.
    Co ale cekat od EA,kdyz jejich ultimatnim cilem je momentalne sesadit cod z trunu.Ostatne oni se tim ani netaji,prave naopak.
    A potom co predvedli s novym MoH a crysis 2 me to ani neprekvapuje.
  • tak jsem to hral 3 hodiny lvl 10 a musim rict ze jsem si radoby zvyknul na styl hrani ale bohuzel je to zklamani po tech vsech kecech ze je to nejlepsi strilecka atd...a to beru v potaz ze je to Beta tech chyb tam je strasna varka...od lidi co se propadnou graikou a strili do vas a vy nevite od kad to jde az po lidi co stoji proti vam a sviit vam do ksichtu baterkou ale vy nevidite ze tam jsou a rikate strilet nestrilet (nestihate) kudly ktery funguji tak na pul (ze zadu snad vzdy) a o grafice ani nemluvim (PS3 verze) textury nejsou HD ani nahodou predmety se radoby zdaji byt interaktivni ale nesmyslne se zasekavaj dale mrtvoly hracu litaji po smrti je debilni killcam vetsinou i v grafice textury vojacku jsou obcas otoceny takze nazemi lezi vojak na zadech coz kazdeho napadne ze je mrtvy ale bohuzel je zivy a strili na vas nejak podivne a zbran mu skace tam a sem...jen male shrnuti...jinak hratelnost ujde ale vraci me to spis zpet o par let...jak rikam zatim zklamani uvidime co single a vysledna verze MP *9*
  • Po všech těch kecech o dokonalý hře, mne beta na celé čáre zklamala a sem rád, že jsem si nic nepředobjednával. Grafika je super, ale to je asi všechno. Bugy ještě překousnu, ikdyž jsou fakt otravný, ale po hodině hraní sem se nudil, jak jen to šlo. PROČ PROBOHA ORIGIN ? Proč musím mít spuštěný prohlížeč ?? Vždyť je to jak nějaký trapný F2P odpad. Zklamání, a to velké.
    • když už tak alespoň propojení Battlelog-Steam..
    • Čekal jsem to.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit