Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ja vubec nechapu co tu ty slovaci delaj, me by v zivote nenapadlo jit na slovenskej web
  • Tohle hraní za americké superhrdiny může vypadat sebelíp,ale asi mě už nikdy nezabaví.
  • Tvrdili, že hru dělají ve spolupráci se skutečnými Tier 1 jednotkami, robotické superrychlé ruce jsou asi standartní vybavení.
    A jak má nalepenou tlamu na tom ACOGu, asi si to spletl s puškohledem...
  • to se ti zdá, na gamepadu je to úplně věrný realitě
  • neumíš česky?
  • Co je spatnyho na vykricnikovem indikatoru u granatu? Koukam, ze clovek uz muze fakt kydat na kazdou malickost.
  • zdá se mi to nebo je to jen můj pocit že to míření je až takový super rychlí?
  • ZvacA
    Ale co teprve tahle nesmrtelná teta - [ http://youtu.be/oIqTNcdu_Aw?t=5m30s ] - to nesestřelení sloupu ješte jde. Je mi jasný, že MoH dnes již nemá za cíl žádnou simulaci, ale tohle je už příliš vypláchová věc bez špetky nějaké herní výzvy, natož zábavy.
  • InvisiblE182
    Nejlepší je, jak na dvě rány sundá zeď, ale dřevěnej sloup drží jak přibitej.
  • no teda nevím... od call of duty 1 se toho moc nezměnilo (krom grafiky).... kdyby ta USA helikoptéra aspoň spadla po zásahu z RPG (ta nepřátelská spadal.... zajímevé) nebo kdyby ty postavy fakt umíraly na bojišti v bitvách a ne v animacích... jediné co mě potěšilo bylo doplňování munice, které obšlehli z Vietcongu! ... možná to dám až bude herní sucho
  • gameplay ako obycajne nuda, uvodna scena bola super ale akonahle to zacal hrat tak uz to islo rapidne dolu. ta voda je katastrofalne spravena, z dialky je to pekne, ale ked isli cez tu vodu tak to strastne bylo do oci, a to sa tyka aj inych veci, niektore objekty su prekrasne spravene a niektore ako v cod. Tento Moh jednoznacne vynechám
  • Zase sipky kde su nepriatelia aby 18+ hraci, pre ktorych je to urcene, vedeli na koho strielat?*11*
    Graficky je to pekné, over heat minigun tiez ujde. Najradsej by som bol keby sa konecne zmeni hlavny nepriatel, viem ze kazdy pravy american neznese arabsky hovoriaceho cloveka ale uz par rokov v podstate strielame po tych istych.

Edit: 2:28 Neviem jako specialne jednotky ale vzdy ked ma ofrka voda tak si ju z tvarem musim utriet rukou. Este sa mi nestalo ze by sa za par sekund len tak vyparila *1*
  • ZvacA
    Typická ukázka modelu " hraní na ho*no ". Tohle už nebaví od pohledu. Strašně vždycky fascinuje, jak je hra zajímavá jen v momentech, kdy se přehrává scéna nebo v malých nehratelných a na efekt sekvencích, ale jakmile se začne "hrát", tak to jde do kopru - hratelnostně i nápadem. Z tajnůstkářské akce se vzápětí provede jen tak z hecu frontový útok proti všude se náhodou objevnuvším a téměř nesmrtelným protivníkům a jejich nemastné kosení za vydatného hyper action míření na mířidla a návratu zbraně k boku. Scéna s vrtulníkem a se vším tím " wow " vizuálem to však dotáhla do vrcholu ujetosti a libůstky typu granátů s vykřičníkem a betonové bloky připomínající lego po petardě po jednom výstřelu tomu směle sekundují.

Ale jinak dobrý a hlavně nezapomenout " inspired by actual events "
  • sloužil jsem v afghanistánu a můžu protvrdit, tohle je opravdu mise "inspirována skutečnými událostmi"
  • Pravda ale hold už je takový svět. A navíc Moh 2010 byla beta k battlefieldu 3 protože skoro vše tam bylo totožné s battlefieldem 3 (myslím multiplayer).
  • Grifus
    Agh dah alah bah kmeh. To uz bych radeji uvital v dabingu anglictinu s vtipnym prizvukem. :)

Jinak k videu, me nedavno prestalo bavit hrat hry, kdy nabiha jedna vlna nepratel za druhou. Nicmene chapu, ze tento jednoduchy styl na vypnuti mozku ma porad hodne priznivcu...
  • I když to v mnoha ohledech připomíná battlefield 3 tak musím přiznat že to přeci jenom battlefield neni. Docela mně to mile překvapilo a ta střelba s minigunu byla opravdu úžasná to celé zpracování bylo nádherný a hlavně ten dým co kouřil s rožhavené hlavně. *4*
  • takových tu bude určitě víc.
  • Strileni kachnicek na pouti po stopadesaty ... jsem sam komu tohle vsechno pripada uplne stejny, ad uz cod, moh, bf ?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit