Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pred chvíľou si napísal že to určite nie je z konzoly a teraz píšeš je to nevieš stopercentne posúdiť, ty si viacej pomýlený ako náš prezident.
    a mimochodom ja som nikomu žiadne mínus ani plus nedával
  • neprekazi, jenom nechapu tu potrebu... mate na slovenskym internetu herni web?
  • neviem to stopercentne posudit, kedze video je v zlej kvalite ale z uvodnej sceny by som nepovedal ze je to akakolvek konzola, prilis vela efektov, a v porovani z inymy hrami malo zubate, ale hadat sa nebudem, a ten styl "sebe + mne -" je trocha ... *7*
  • Shenkster
    Ten voják je asi nějaký superrychlí Flash nebo co...takle rychle mířit přes hledí jsem ještě neviděl *7*
  • DangerousDave
    tí dvaja v úvode sa asi držia pravidla "pod lampou je najväčšia tma":) ... inak ten boj v atramente bol vcelku zaujímavý ... prvých pár sekúnd.
  • to myslíš chybne, nie je tam žiadny aa, všetko je hranaté a kostrbaté a navrch k tomu tam sú nie celkom pekné low res textúry.
  • lol, tak ňak moc nerozímtujeme... ale radši mame češtinu i když se učíme německy, rusky, řecky (lol) a samo že anglicky už brebentíme o sto šest
  • Takže tahle to tam vypadalo? No asi jo když je to podle skutečný události.
  • myslim ze urcite nie, len hrane na gamepade
  • ďakujem za názor no mne sa to páči, aj napriek tomu, že to bola prezentácia z konzole.
  • ti prekaza ze sem chodia slovaci? neuveritelne *7*
  • *vyzerá to na h*vno
  • je to video z konzoly.
  • Smutné je, že až na ten dým u minigunu a pár dalších drobných detailů nebylo ve videu nic zajímavého a jako celek to na mě působilo až neskutečně nudně a nezajímavě.
  • wtf? toto nemyslíš vážne ani zo srandy :D:D
  • vyzerá to ok :)
  • Magister_Peditum
    A co je na něm dobrýho? Ještě se nám můžou zvýrazňovat nepřátelé, ne? *15*
  • calwin
    congratulations ! you´ve been trolled! :D
  • ZvacA
    Co je na něm špatnýho? Osobně na něm vidím špatnýho to, že vůbec k nějakému upozorňování granátu dochází, protože aby se mi označil granát protivníka, který ho ještě ani neodhodil od sebe - no tak tomu já říkám degradace. To vždy patřilo ke střílečkám, že si člověk zkrátka musel všimnout, když mu u nohy přistál granát a pokud si nevšiml, tak smůla. Považuji to i za součást nějaké obtížnosti a herního snažení a pokud jsem mohl vidět, tak zase tak často protivník hráče těmihle dárečky neobtěžoval tak často, aby to byl nějaký problém. Tyhle berličky jsou prostě hovadiny, dělají z hráčů voly a akorát vyhovují těm, kterým ladí směr dopředu a nic. Co je kua dneska za lidi, že potřebují mít u her všechno jak na talíří, jinak je to : bééé - mě zabil granát, béééé - frustrace, bééé - já chci hrát jak nemyslící a nesnažící se panák. Zajímavé, že dřív to šlo, dneska to nepochopitelně nejde a ještě se to obhajuje.
  • Tikov
    nerozumíte slovensky?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit