Přejít na výpis diskuzí
Podívejte se na 8 minut singleplayeru Medal of Honor: Warfighter
14.9.2012 | Adam Homola
119 příspěvků
-
A BTW stale tu nevidim ziadne oznamenie o tom ze BlackMesa Source konecne vysla a uz ju hram a nemozem si to vynachvalit. O blbostiach pisete (MOH, COD a ine kravoviny), ale to co treba to ne.
10 rokov stara hra, a natre to tymto Call of Honorom na zadek. Prevedene do Source Enginu je to upne paradne.
Sranda je ze sa FPS hry od HalfLifu nikde neposunuli. Len k debilite/konzoloidnosti. -
Není, pusť si to na YT ve FULL HD (tj 1080p) a poznáš, že jde bohužel o PC verzi.
-
njn, mě kdyby bylo o 15 let míň, tak bych to asi taky žral.
-
Nemas pravdu, Battlefield 3 je betou pro Battlefield 4. *3*
-
Obavam se, ze pri soucasnem trendu si strilecku podle svych "predstav" jeste dlouha leta (kdo vi jestli nekdy vubec) nezahrajes a tak ti nezbyde nic jineho nez si svoji frustraci kompenzovat placem nad rozlitym mlekem.
Udivuje me ze nekdo investuje cas a energii na sahodlouhe komentovani titulu ktery ho ani za mak nezajima a je evidentne pod jeho uroven. *5* -
"bfko to ma vyladene". Tak to si me rozsekal. *2*
-
Možná ano možná ne. Je snad trolling říct že se těším na hru na kterou se nikdo netěší a že se netěším na hru na kterou se každý těší? To je velice zvláštní uvažování. Zamysli se nad sebou, odpověď nalezneš ve svém srdci.
-
EA:Proč se namáhat s AI když můžeme přidat tisíce nepřátel na bojiště,děti to zabaví a peníze se budou jen sypat. *16*
-
calwine donutil jsi mě podívat se na slovenskej internet (takový ty stránky co končej .sk a je to celý slovensky) a když jsem viděl ty herní weby tam, tak už chápu proč chodíte na českej web a nemám vám to za zlý.
-
U tehle her je delsi instalace nez kampan, kdo by to jeste hral?
-
je to z konzole tak bych to nehrotil ..
-
což nic nemění na tom že má pravdu...krom iq to mohl vynechat
-
Pravda, staci je proste ignorovat. (:
-
Ty tu budeš nejspíš novej, že jo. Nechej management mých příspěvků raději na mně a nesnaž se moc analyzovat, příteli. :D
-
Mam pocit, ze trolluje, ale mozna se mylim.
-
Na veku nikdy nezalezi. Clovek muze bejt i ve 25ti uplne vypatlanej dement!, ktery kazdymu musi dokazovat, ze je vypatlanej dement!, aby lidi pochopili a uverili, ze je vypatlanej dement!. *3*
-
Hele, nic ve zlym Zvaco, beru tvuj nazor - nemas rad, kdyz z tebe tvurci delaji blbce - ale posledni dobou tve prispevky pusobi jak od desetiletyho haranta, ktery se naucil chodit na internetovy diskuze. Uz je ctu nejakou dobu, ale posledni dobou je to fakt peklo. Diskuze k RE serii jsou v poho, ale jakmile jde o neco jinyho, tak jsi jak utrzenej ze retezu, jak kdyby ti hrablo ci co...
Snad jsem si te s nekym nespletl. Nikdo jinej totiz takovou ikonku nema. -
mě je 24 ale má vesměs pravdu *7*
-
jasne:) a píše to človke ktorému je 15 + *3*
-
narozdiel od ostatních s tebou tiež súhasím, u mňa to teda na predobjednávku nieje pretože niesom až tak žhavy na FPSky ( okrem Far Cry 3 ) ale rozhodne si to budem chcieť zahrat.