Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ale zaujima to vacsiu cast kupujucich cize amikov.... *13*
  • s tou umělou inteligencí to není tak jednoduchý, asi by nebyl problém udělat suprovou AI, jenže by to pak bylo strašně těžký. problém je spíš v hráčích, kteří když si koupí střílečku, tak chtějí zabít tisíce vojáků za hodinu a ne se choulit někde v úkrytu a jen občas vykouknout (jako v opravdové válce). toto bych vyvojářům za vinu nedával a už vůbec ne EA.
  • taky nechapu, co je na tom směšnýho... tam je spousta jinejch věcí o kterých, kdyby někdo řekl, že je to směšný, tak nic neřeknu, ale zrovna tohle.
  • jindra.veliky
    vypada to naprosto priserne *15* nejvic jsem se nasmal u casti se strilenim z helikoptery *15*
  • Vraťte nám druhou světovou!Blízký východ mě absolutně nezajímá.Už je to tady snad po desáté *6*
  • Tikov
    kouknou do bleskovek
  • Tikov
    Předpokládám, že by vývojáři měli mít snahu ukázat to nejlepší ze své hry a když ukážou něco takového...
  • DangerousDave
    čo je na tom konkrétne smiešne ? teda okrem toho, že sa prehrieva a ochladzuje o dosť rýchlejšie ako v realite.
  • Ja suhlasim len nesuhlasim s tym hatom smerom ku konzolám, keby pcčkari nekradli tak uz máme doma nex-gen to zaprve a PC by bolo stále na prvom mieste.
  • Ak trolluje nech trolluje ja sa tešim a ako som povedal, nie ze by som hru predobjednával a slintal z nej ale ked bude za rozumnu cenu v zbierke poteši.
  • ZvacA
    On tu někdo někomu něco zakazoval? Stejně jako moralizuješ nad nepěkností a " Zas*anýma haterama " a jejich ruinováním jinak "slušných" fandů, by si mohl při své dospělosti pochopit i princip negativního pozastavení ostatních nad tím, v jakým stavu se další MoH prezentuje. Líbit se ti může koneckonců i šlapání do lejn, ale nečekej, že to s tebou bude dělat celá planeta bez držkování. Osobně se odmítám klanět takové práci ze strany vývojářů. A světe div se, opravdu mi 8-minutová ukázka ze hry, která vychází za měsíc, stačí k tomu, abych pochopil, co se z toho vyklube za srandu.
  • Kur*a zpamatujte se už. Já ty lidi přestávám uplně chápat. Mám takový pocit jako by jsme žili 100 let za opicemi... Vidíte 8 minut záběrů ze hry, [ která má řekněmě abych nepřehánel 9-10 hodin hrací dobu ( i tak přeháním na dnešní dobu ) ] které jsou nic moc ano, ale to není ani celá mise a už je tu panika o tom že to bude srajda první stupne...( Zas*aní Hateři ). Musíte pochopit že už od té doby co udělali první MoH je to stále to samé, až na to že je tam více neprátel a taky více akce. Nevím kdo se tu furt opičí ?! První MoH byl ještě na PSX čili PS1 a to byla první normální FPS o kterou se začali všichni zajímat a opičit se... První MoH potom CoD ( nevím jak byl na to Battlefield ) spíše si myslím že COD začíná být pekná srajda, protože je to furt dokola upřímě dokola furt stejné. ( Stejný engine který je už snad 8 let stejný, pokročilost v grafice teda taky nic moc. stále mi to příjde´rozmazané a tak.. ) Co je na COD jiné je akorát to prostředí. Doba je taky stejná. Furt II. světová a moderní a pak zase II. světová a moderní. První odvážný krok COD je přesun do budoucnosti který dopadne podle mě asi špatně.. Proč mají COD asi tak rádi ? Jde tu o značku. A taky o konkurenc. nerozumím proč by ta hra měla být pro 12 leté děcka ?! Taky demence ... Když se to někomu líbí tak se mu to líbí, 1000 lidí 1000 chutí. Já se taky řadím ke skupině že se mi to líbí a nejsem rozhodně mladší člověk. Kdybyste si měli vybrat: Koupím si nové COD nebo nový MoH ? haha jasná volba pro polovinu tupé zeměkoule... Určitě si koupí třičtvrtina lidí to COD a třetina MoH, protože poslední díl byl trochu blbý. Určitě jde o značku.. Je to tupé střílení do lidí a nic nového. Nemůžete lidem zakazovat to co mají rádi. Vývojáři to dělají po nás a my udělane co ? Zkritizujeme to na plný čáře což mi příjde dost nepěkné. Nevím, mě se to líbí a bude se mi to líbit asi vždy. Komu se to nelíbí je tu jednoduchá věc- nehrát to a obejít to.
  • Jazz
    To přehřátí minigunu je naprosto směšný.
  • ZvacA
    Nejde ani tak o to, že se člověk vyjádří ke konkrétnímu titulu, který je na základě textu údajně pod jeho úroveň - jako každý jiný jsem se taky dřív MoHs nahrál dostatečně a vyjádřil bych se při podobné ukázce k čemukoliv, od CoD, přes BF a i kdyby ukázala podobnou show a směr a hratelnostní úpadek Arma nebo Red orchestra, tak bych zkydal i je bez ohledu na jejich osobní oblíbenost. MoH: Warfighter ukázal věc, nad kterou jsem se s radostí pozastavil. Je to reflexe pohnojených celkových konceptů, ujetosti zpracované látky, nudy, která z toho sálá každým okamžikem a obecně averze proti dnešní politice tvorby válečných, byť arkádových her, které postrádají nejen téměř vše, co člověk znal dřív ( zábavu ), ale s nakopáním do řiti vývojářům kvituju nesnahy je posunout dál, trochu zautentičnit ( ! pro případné moralisty - ne na blízký východ se chystat nebudu, abych měl realističnost ) a nakopnout v nich logiku a uvěřitelnost ( Jak je možné, že MoH Pacific Assault z roku 2004 je i při zachovaném arkádovém pojetí více autentičtější a v možnostech reálnější, než tahle MoH ptákovina z roku 2012 )? Bez ohledu na značku, téměř všechny současné projekty s válečnou tématikou přináší to samé - tupou AI, tupé prostředí, dementní design a nelogičnost misí, velké hurá a cool akční momenty, vedení hráče za ručičku všemožnými kravinkami, nedostatečně využité případné historické pozadí a fakta a hratelnost o kulovém. A jak řekl klasik: " Tohle je na ho*no ". Část herních projektů, modifikací, hráčů a prvních konceptů ukázalo ( i dnes s těm trendy za řití ), že jde dělat kvalitní a představám odpovídající hru, která má co nabídnout a ujme se. Tak jak je možné, že se stále dělají válečné hry jak pro mimina? Na tohle si samozřejmě můžu odpovědět sám, ale nepopírám fakt, že mě to nehorázně dostává, čeho se u značek - které sice měly své chyby, ale hratelnostně a nápadem dříve bavily - člověk stále dočkává toho, jaká žumpa pro "mainstream" z nich každoročně leze.

A musím na závěr se divit, že zrovna kolega mijunior tomu nerozumí.
  • Na margo tej vody ...asi si nebol rozpálený ako vojaci v boji... *1* *1* *1*
  • Ellendway
    Už se celkem těším. Medal of Honor je srdcovka už od PlayStationu.
  • Bohužel bf už se vydalo úplně stejnou cestou jako cod. Takže pro mně obě dvě sra*ky pro malé děcka. *3*
  • Muj kamarad slouzil vanocni msi a clubil se, ze ho farar pochvalil. Ze kdyz bude takhle moc svedomitej, tak to nekam v zivote dotahne.

Prej to bolelo jen chvilinku.
  • MidnighT91
    Jedinej viditelnej rozdíl oproti battlefieldu je ten že ta zbraň má zelené maskování...
  • Prosim prestan chodit na youtube...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit