Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Slováci se donás pořád cpou. Pche furt by chtěli česko-slovensko, ale nějak zapoměli že už nejsme bratři tak ať jdou na sector
  • Copak copak, pravda boli co, jen bez, x-krabice ceka.
  • Super. Vypadá to skvěle a opravdu moc se těším až si to zahraju. BO 2 už mám předobědnaný a i tato hra je jasná koupě
  • Hlavoun - jediná sra*ka na tomto foru jsi ty takže asi tak
  • Jednoducha rovnice.

EA + Frostbite + Konzole = Super Mega Sra*ka pro decka 12+ s iq 60

Chjo...
  • "myslim ze urcite nie"
    myslim, Myslim, MYSLIM *3*
  • No myslim ze nebyt na svete arabsti teroriste a latinsti narkomafiani, tak serie COD nebo MoH nebudou mit zadny namet :D Ale uz trochu nuda...
  • Tikov
    viz konec z vrtulníku. Když už se hry zasekly v grafickém vývoji, mohli by se konečně snažit vylepšit AI.
  • mizerie...
    minulej moh taky nebyl zadna slava...
    umela inteligence -, grafika -, pribeh -, hratelnost - ...

bfko je aspon zabavne, a ma to aspon trochu vyledane... todle mi prijde jak hra v roce 2005
  • calwin
    stando... to vám čechom teda nebudem generalizovať ale konkrétne tebe tá prohibícia uškodila na mozog? :D herných webov je hromada ale každý máme radi ten svoj oblúbený (ja tu rád diskutujem napríklad)... som tu už dva roky (minimálne) a stále sa divím že to dokáže nejakému pepíkovi vadiť... radšej si registruj konto a nevystupuj ako anonym... lebo si stopercetne decko čo nevyšlo ani za hranice mesta/dediny
    teda otázka... čo je to ten slovenský internet? až by začali games z recesie písať po slovensky ty by si bol asi prvý čo by spáchal samovraždu lebo by mu to jeho česť nezniesla... robíš svojim národovcom hambu potom všetkých hádžu do jedného vreca
  • to nikdo netvrdil, jen odpoved bambulovi, co nevidel rychly mireni
  • nevim co mne děsi vic hra nebo hloupost v tom přiběhu..
  • Je sice hezké že to běží na Frosbite 2, ale jaký to má smysl, když tohle vizuálně zvládne COD taky :D, a pár efektů jakože rozbitá zeď to opravdu nezachraňuje. Grafici odvedli hodně špatnou práci.
  • Kozy
    ano, každej druhej voják je Týc
  • COD v tomto stylu hraní alespoň vyniká. Tohle vypadá jako nudná hra a nevidím důvod proč bych to měl alespoň zkusit. Video mě o tom teda nepřesvědčilo.
  • miker17
    ....ukázat skoro polovinu hry v jednom videu...trochu nepraktické
  • souhlas, meli pustit radsi tu scenu z mariňaka, jak si honí na hajzlíku
  • To opravdu mysleji vazne? Ja bych se tak stydel hlasat "...with respect for the soldier at its core" ci "It doesn't get any more real than this." a ukazat tohle video.
  • Ikdyž jsi jenom nějaký troll,ode mě máš + za pobavení :-)
  • To je jen hra voe, vsechno moc pomalý... mrkni na youtube jak miri Adam Týc

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit