Přejít na výpis diskuzí
Podívejte se na 8 minut singleplayeru Medal of Honor: Warfighter
14.9.2012 | Adam Homola
119 příspěvků
-
Typická ukázka modelu " hraní na ho*no ". Tohle už nebaví od pohledu. Strašně vždycky fascinuje, jak je hra zajímavá jen v momentech, kdy se přehrává scéna nebo v malých nehratelných a na efekt sekvencích, ale jakmile se začne "hrát", tak to jde do kopru - hratelnostně i nápadem. Z tajnůstkářské akce se vzápětí provede jen tak z hecu frontový útok proti všude se náhodou objevnuvším a téměř nesmrtelným protivníkům a jejich nemastné kosení za vydatného hyper action míření na mířidla a návratu zbraně k boku. Scéna s vrtulníkem a se vším tím " wow " vizuálem to však dotáhla do vrcholu ujetosti a libůstky typu granátů s vykřičníkem a betonové bloky připomínající lego po petardě po jednom výstřelu tomu směle sekundují.
Ale jinak dobrý a hlavně nezapomenout " inspired by actual events " -
-
Co je spatnyho na vykricnikovem indikatoru u granatu? Koukam, ze clovek uz muze fakt kydat na kazdou malickost.
-
-
A co je na něm dobrýho? Ještě se nám můžou zvýrazňovat nepřátelé, ne? *15*
-
-
viz konec z vrtulníku. Když už se hry zasekly v grafickém vývoji, mohli by se konečně snažit vylepšit AI.
-
-
Co je na něm špatnýho? Osobně na něm vidím špatnýho to, že vůbec k nějakému upozorňování granátu dochází, protože aby se mi označil granát protivníka, který ho ještě ani neodhodil od sebe - no tak tomu já říkám degradace. To vždy patřilo ke střílečkám, že si člověk zkrátka musel všimnout, když mu u nohy přistál granát a pokud si nevšiml, tak smůla. Považuji to i za součást nějaké obtížnosti a herního snažení a pokud jsem mohl vidět, tak zase tak často protivník hráče těmihle dárečky neobtěžoval tak často, aby to byl nějaký problém. Tyhle berličky jsou prostě hovadiny, dělají z hráčů voly a akorát vyhovují těm, kterým ladí směr dopředu a nic. Co je kua dneska za lidi, že potřebují mít u her všechno jak na talíří, jinak je to : bééé - mě zabil granát, béééé - frustrace, bééé - já chci hrát jak nemyslící a nesnažící se panák. Zajímavé, že dřív to šlo, dneska to nepochopitelně nejde a ještě se to obhajuje.
-
-
Obavam se, ze pri soucasnem trendu si strilecku podle svych "predstav" jeste dlouha leta (kdo vi jestli nekdy vubec) nezahrajes a tak ti nezbyde nic jineho nez si svoji frustraci kompenzovat placem nad rozlitym mlekem.
Udivuje me ze nekdo investuje cas a energii na sahodlouhe komentovani titulu ktery ho ani za mak nezajima a je evidentne pod jeho uroven. *5* -
-
Nejde ani tak o to, že se člověk vyjádří ke konkrétnímu titulu, který je na základě textu údajně pod jeho úroveň - jako každý jiný jsem se taky dřív MoHs nahrál dostatečně a vyjádřil bych se při podobné ukázce k čemukoliv, od CoD, přes BF a i kdyby ukázala podobnou show a směr a hratelnostní úpadek Arma nebo Red orchestra, tak bych zkydal i je bez ohledu na jejich osobní oblíbenost. MoH: Warfighter ukázal věc, nad kterou jsem se s radostí pozastavil. Je to reflexe pohnojených celkových konceptů, ujetosti zpracované látky, nudy, která z toho sálá každým okamžikem a obecně averze proti dnešní politice tvorby válečných, byť arkádových her, které postrádají nejen téměř vše, co člověk znal dřív ( zábavu ), ale s nakopáním do řiti vývojářům kvituju nesnahy je posunout dál, trochu zautentičnit ( ! pro případné moralisty - ne na blízký východ se chystat nebudu, abych měl realističnost ) a nakopnout v nich logiku a uvěřitelnost ( Jak je možné, že MoH Pacific Assault z roku 2004 je i při zachovaném arkádovém pojetí více autentičtější a v možnostech reálnější, než tahle MoH ptákovina z roku 2012 )? Bez ohledu na značku, téměř všechny současné projekty s válečnou tématikou přináší to samé - tupou AI, tupé prostředí, dementní design a nelogičnost misí, velké hurá a cool akční momenty, vedení hráče za ručičku všemožnými kravinkami, nedostatečně využité případné historické pozadí a fakta a hratelnost o kulovém. A jak řekl klasik: " Tohle je na ho*no ". Část herních projektů, modifikací, hráčů a prvních konceptů ukázalo ( i dnes s těm trendy za řití ), že jde dělat kvalitní a představám odpovídající hru, která má co nabídnout a ujme se. Tak jak je možné, že se stále dělají válečné hry jak pro mimina? Na tohle si samozřejmě můžu odpovědět sám, ale nepopírám fakt, že mě to nehorázně dostává, čeho se u značek - které sice měly své chyby, ale hratelnostně a nápadem dříve bavily - člověk stále dočkává toho, jaká žumpa pro "mainstream" z nich každoročně leze.
A musím na závěr se divit, že zrovna kolega mijunior tomu nerozumí.
-
-
Hele, nic ve zlym Zvaco, beru tvuj nazor - nemas rad, kdyz z tebe tvurci delaji blbce - ale posledni dobou tve prispevky pusobi jak od desetiletyho haranta, ktery se naucil chodit na internetovy diskuze. Uz je ctu nejakou dobu, ale posledni dobou je to fakt peklo. Diskuze k RE serii jsou v poho, ale jakmile jde o neco jinyho, tak jsi jak utrzenej ze retezu, jak kdyby ti hrablo ci co...
Snad jsem si te s nekym nespletl. Nikdo jinej totiz takovou ikonku nema. -
-
Ty tu budeš nejspíš novej, že jo. Nechej management mých příspěvků raději na mně a nesnaž se moc analyzovat, příteli. :D
-
-
Pravda, staci je proste ignorovat. (:
-
-
-
-
-
-
Strileni kachnicek na pouti po stopadesaty ... jsem sam komu tohle vsechno pripada uplne stejny, ad uz cod, moh, bf ?
-
-
Pravda ale hold už je takový svět. A navíc Moh 2010 byla beta k battlefieldu 3 protože skoro vše tam bylo totožné s battlefieldem 3 (myslím multiplayer).
-
-
Nemas pravdu, Battlefield 3 je betou pro Battlefield 4. *3*
-
wtf? toto nemyslíš vážne ani zo srandy :D:D
-
-
takových tu bude určitě víc.
-
-
Nejlepší je, jak na dvě rány sundá zeď, ale dřevěnej sloup drží jak přibitej.
-
-
Ale co teprve tahle nesmrtelná teta - [ http://youtu.be/oIqTNcdu_Aw?t=5m30s ] - to nesestřelení sloupu ješte jde. Je mi jasný, že MoH dnes již nemá za cíl žádnou simulaci, ale tohle je už příliš vypláchová věc bez špetky nějaké herní výzvy, natož zábavy.
-
-
U tehle her je delsi instalace nez kampan, kdo by to jeste hral?
-
Vraťte nám druhou světovou!Blízký východ mě absolutně nezajímá.Už je to tady snad po desáté *6*
-
-
Ale zaujima to vacsiu cast kupujucich cize amikov.... *13*
-
-
Bohužel
-
-
-
....ukázat skoro polovinu hry v jednom videu...trochu nepraktické
-
Jedinej viditelnej rozdíl oproti battlefieldu je ten že ta zbraň má zelené maskování...
-
Agh dah alah bah kmeh. To uz bych radeji uvital v dabingu anglictinu s vtipnym prizvukem. :)
Jinak k videu, me nedavno prestalo bavit hrat hry, kdy nabiha jedna vlna nepratel za druhou. Nicmene chapu, ze tento jednoduchy styl na vypnuti mozku ma porad hodne priznivcu... -
Zase sipky kde su nepriatelia aby 18+ hraci, pre ktorych je to urcene, vedeli na koho strielat?*11*
Graficky je to pekné, over heat minigun tiez ujde. Najradsej by som bol keby sa konecne zmeni hlavny nepriatel, viem ze kazdy pravy american neznese arabsky hovoriaceho cloveka ale uz par rokov v podstate strielame po tych istych.
Edit: 2:28 Neviem jako specialne jednotky ale vzdy ked ma ofrka voda tak si ju z tvarem musim utriet rukou. Este sa mi nestalo ze by sa za par sekund len tak vyparila *1* -
-
Na margo tej vody ...asi si nebol rozpálený ako vojaci v boji... *1* *1* *1*
-
-
gameplay ako obycajne nuda, uvodna scena bola super ale akonahle to zacal hrat tak uz to islo rapidne dolu. ta voda je katastrofalne spravena, z dialky je to pekne, ale ked isli cez tu vodu tak to strastne bylo do oci, a to sa tyka aj inych veci, niektore objekty su prekrasne spravene a niektore ako v cod. Tento Moh jednoznacne vynechám
-
-
je to video z konzoly.
-
-
myslim ze urcite nie, len hrane na gamepade
-
-
to myslíš chybne, nie je tam žiadny aa, všetko je hranaté a kostrbaté a navrch k tomu tam sú nie celkom pekné low res textúry.
-
-
neviem to stopercentne posudit, kedze video je v zlej kvalite ale z uvodnej sceny by som nepovedal ze je to akakolvek konzola, prilis vela efektov, a v porovani z inymy hrami malo zubate, ale hadat sa nebudem, a ten styl "sebe + mne -" je trocha ... *7*
-
-
"myslim ze urcite nie"
myslim, Myslim, MYSLIM *3* -
pred chvíľou si napísal že to určite nie je z konzoly a teraz píšeš je to nevieš stopercentne posúdiť, ty si viacej pomýlený ako náš prezident.
a mimochodom ja som nikomu žiadne mínus ani plus nedával
-
-
-
-
-
neumíš česky?
-
-
congratulations ! you´ve been trolled! :D
-
nerozumíte slovensky?
-
-
lol, tak ňak moc nerozímtujeme... ale radši mame češtinu i když se učíme německy, rusky, řecky (lol) a samo že anglicky už brebentíme o sto šest
-
-
ja vubec nechapu co tu ty slovaci delaj, me by v zivote nenapadlo jit na slovenskej web
-
-
ti prekaza ze sem chodia slovaci? neuveritelne *7*
-
-
neprekazi, jenom nechapu tu potrebu... mate na slovenskym internetu herni web?
-
-
Prosim prestan chodit na youtube...
-
calwine donutil jsi mě podívat se na slovenskej internet (takový ty stránky co končej .sk a je to celý slovensky) a když jsem viděl ty herní weby tam, tak už chápu proč chodíte na českej web a nemám vám to za zlý.
-
Slováci se donás pořád cpou. Pche furt by chtěli česko-slovensko, ale nějak zapoměli že už nejsme bratři tak ať jdou na sector
-
stando... to vám čechom teda nebudem generalizovať ale konkrétne tebe tá prohibícia uškodila na mozog? :D herných webov je hromada ale každý máme radi ten svoj oblúbený (ja tu rád diskutujem napríklad)... som tu už dva roky (minimálne) a stále sa divím že to dokáže nejakému pepíkovi vadiť... radšej si registruj konto a nevystupuj ako anonym... lebo si stopercetne decko čo nevyšlo ani za hranice mesta/dediny
teda otázka... čo je to ten slovenský internet? až by začali games z recesie písať po slovensky ty by si bol asi prvý čo by spáchal samovraždu lebo by mu to jeho česť nezniesla... robíš svojim národovcom hambu potom všetkých hádžu do jedného vreca
-
-
-
-
-