Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No myslim ze nebyt na svete arabsti teroriste a latinsti narkomafiani, tak serie COD nebo MoH nebudou mit zadny namet :D Ale uz trochu nuda...
  • Tohle hraní za americké superhrdiny může vypadat sebelíp,ale asi mě už nikdy nezabaví.
  • Grafika sice pěkná, ale kam se poděla zábava a hratelnost?vždyť to vypadá jako call of duty s trochu lepší grafikou...a ten námět, no děs, zase blízký východ, copak v historii lidstva nejsou jiná prostředí a historicky zajímavé náměty?blízký východ teď do stříleček cpe skoro každé studio,to vůbec není originální...daleko zábavnější byla druhá světová
  • A BTW stale tu nevidim ziadne oznamenie o tom ze BlackMesa Source konecne vysla a uz ju hram a nemozem si to vynachvalit. O blbostiach pisete (MOH, COD a ine kravoviny), ale to co treba to ne.

10 rokov stara hra, a natre to tymto Call of Honorom na zadek. Prevedene do Source Enginu je to upne paradne.

Sranda je ze sa FPS hry od HalfLifu nikde neposunuli. Len k debilite/konzoloidnosti.
    • Tikov
      kouknou do bleskovek
  • Bohužel bf už se vydalo úplně stejnou cestou jako cod. Takže pro mně obě dvě sra*ky pro malé děcka. *3*
  • Hra ako sracka, o tom nie je pochyb, ale jedno ma na tom videu zaujalo...Takto schopne by mohol vyzerat BF3, keby na nom nebol ten pridrbany modry filter a pripecene efekty svetla...DAKUJEME DICE, konecne vam niekto musel ukazat, ako ma vyzerat hra, efekty...! Vsade je hmla, ale prekvapivo, tu ide nepriatelov v dialke rozoznat lepsie, lebo tu nie je take pridrbane LOD a tmave tiene ako v BF3, kde vsetko so vsetkym splyva, aj ked ma clovel "biele maskace", ak ho nie je poriadne vidno a kepmi sa veselo..
  • zdá se mi to nebo je to jen můj pocit že to míření je až takový super rychlí?
    • Tvrdili, že hru dělají ve spolupráci se skutečnými Tier 1 jednotkami, robotické superrychlé ruce jsou asi standartní vybavení.
      A jak má nalepenou tlamu na tom ACOGu, asi si to spletl s puškohledem...
    • to se ti zdá, na gamepadu je to úplně věrný realitě
  • PS3Hrac
    EA:Proč se namáhat s AI když můžeme přidat tisíce nepřátel na bojiště,děti to zabaví a peníze se budou jen sypat. *16*
    • s tou umělou inteligencí to není tak jednoduchý, asi by nebyl problém udělat suprovou AI, jenže by to pak bylo strašně těžký. problém je spíš v hráčích, kteří když si koupí střílečku, tak chtějí zabít tisíce vojáků za hodinu a ne se choulit někde v úkrytu a jen občas vykouknout (jako v opravdové válce). toto bych vyvojářům za vinu nedával a už vůbec ne EA.
      • DangerousDave
        urobiť suprovou AI je velký problém, urobiť AI ktorá zabije hráča behom milisekundy je otázkou pár minút.
  • Shenkster
    Ten voják je asi nějaký superrychlí Flash nebo co...takle rychle mířit přes hledí jsem ještě neviděl *7*
    • To je jen hra voe, vsechno moc pomalý... mrkni na youtube jak miri Adam Týc
      • Kozy
        ano, každej druhej voják je Týc
        • to nikdo netvrdil, jen odpoved bambulovi, co nevidel rychly mireni
          • Shenkster
            Bambulovi ? Jen mi to přišlo trošku moc rychlý... Podle mě jde celá značka MoH do .... To že tam narvou engine z BF3 ještě neznamená že to bude super hra...ty nascriptovaný scény jsou sice pěkný, ale toho je v CoD jak nasráno. Btw od BF3 se to liší jedině tím že tam není zničitelný prostředí a to je u tohohle enginu klíčový si myslím. Takže mě s tím neoblbnou.
  • jindra.veliky
    vypada to naprosto priserne *15* nejvic jsem se nasmal u casti se strilenim z helikoptery *15*
    • Hlavne na minigun z cinu sa pouzivaju bezne *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit