Přejít na výpis diskuzí
Podívejte se na 8 minut singleplayeru Medal of Honor: Warfighter
14.9.2012 | Adam Homola
119 příspěvků
-
docela se mi to líbí, jen obtížnost snad bude vetsi kdyz si vyberu hard. Tohle je doufam jen nejakej cheat/easy mod pro prezentace. Ty "cool" efekty bych ale ubral, je to zbytečný.
Taky doufám v nějakou slušnou herní dobu. -
tí dvaja v úvode sa asi držia pravidla "pod lampou je najväčšia tma":) ... inak ten boj v atramente bol vcelku zaujímavý ... prvých pár sekúnd.
-
Hlavoun - jediná sra*ka na tomto foru jsi ty takže asi tak
-
-
Copak copak, pravda boli co, jen bez, x-krabice ceka.
-
-
Už se celkem těším. Medal of Honor je srdcovka už od PlayStationu.
-
A zase se tu ozyva hromada rozezranych "hateru"... Radsi prodejte ty Vase kompjutry a tahnete ven poznavat realny svet a prestante tady brecet, jaka se zas chysta sra*ka a podobne. Uz se to fakt neda cist, nikdo po Vas nechce, abyste si to kupovali, nikdo Vas nenuti to hrat... Netvrdim, ze je to spicova hra, dokonala v kazdem ohledu, ale neminim tu pobrekavat! Tak co mate porad za problem??? Zkusim to stejne jako s CoD BO2 a znova pokladam otazku: Kdyz jste teda takovy herne-svetaznaly machri, tak sem napiste, co kdo od toho konkretne ocekava?? Je to sice asi zbytecna otazka, protoze drtiva vetsina z Vas se ani nepokusi ten svuj drubezi mozecek pouzit a klikne radsi na minus, ale s tim ja pocitam :) Takze, chcete tam pokemony?? Proc ne :) Chcete tam jako oddychovku zavody RC auticek?? Proc ne :) Jsou to jen napady, O NIC NEJDE! Tak do toho :)
-
-
Chci, aby si nebyl takový ucho, kašpare...
-
-
nevim co mne děsi vic hra nebo hloupost v tom přiběhu..
-
Tak podle videa je to hodně velký kro zpět. Nevím proč ale vůbec mě nebavilo koukat ani na to video. Nemastné neslané. Plno "cool" efektů ale jinak nic moc teda. Jinak ta voda se jim moc nepovedla. Uvidíme jak to dopadne až hra vyjde.
-
I když to v mnoha ohledech připomíná battlefield 3 tak musím přiznat že to přeci jenom battlefield neni. Docela mně to mile překvapilo a ta střelba s minigunu byla opravdu úžasná to celé zpracování bylo nádherný a hlavně ten dým co kouřil s rožhavené hlavně. *4*
-
-
Smutné je, že až na ten dým u minigunu a pár dalších drobných detailů nebylo ve videu nic zajímavého a jako celek to na mě působilo až neskutečně nudně a nezajímavě.
-
-
To přehřátí minigunu je naprosto směšný.
-
-
čo je na tom konkrétne smiešne ? teda okrem toho, že sa prehrieva a ochladzuje o dosť rýchlejšie ako v realite.
-
-
Přesně to je na tom směšný, sotva vystřelí první salvu nábojů a už je to rozpálený do ruda.
-
Chceš mi říct, že obecně v reálu se ti to rozpálí do červena v takové podobě? Když je to chlazený? Rychlost je samozřejmě věc sama o sobě, ale i tak ten vizuál je přemrštěnej.
-
-
nie až tak výrazne ale áno, rozpály sa krásne do červena http://is.gd/VFdCG0
-
-
Když pominu ty podmínky ve hře a noc ze záznamu, tak dejme tomu. Ovšem, ve hře to opravdu působí přehnaně.
-
-
-
taky nechapu, co je na tom směšnýho... tam je spousta jinejch věcí o kterých, kdyby někdo řekl, že je to směšný, tak nic neřeknu, ale zrovna tohle.
-
-
-
Takže tahle to tam vypadalo? No asi jo když je to podle skutečný události.