Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • deridon
    Tak když už si magicky dělají "plastické" operace ksichtu a těla, tak má asi i něco na ty boty.
  • deridon
    Jako názor ti neberu, jen nechápu to, že jsou "bezobsažná, nic neříkajicí o příběhu". Jako intro k prvnímu dílu je vlastně scéna z knihy, která je dokonalým příkladem zaklínačského řemesla, takže i pro člověka uplně neznalého, celkem informativní a určitě to nabudilo (aspoň pro mě v té době), že je to hodně zajímavé. A intro k druhému dílu říkalo o příběhu dost, hrál jsem nejdříve verzi u které intro ještě nebylo, takže mě vlastně zajímalo, jak asi ta vražda krále mohla vypadat (když Letho přinesl hlavu Iorwethovi a několikrát to bylo i zmíněno). Takže fajn doplnění k příběhu.
  • Za sebe musím říci, že už mě dlouho žádné herní CGI tolik nenadchlo jako tohle. Uznávám, že je to částečně dáno i mým nadšením pro Yennefer (Triss z duše nesnáším), ale i když to odfiltruji, tak je to vážně skvělé navnazení, nemít předobjednáno, tak bych předobjednával znova. *5*
  • Asharak
    neurážej Dark Souls!
  • TheGGG
    Tak to očividně neznáš moc fantasy světů, pokud černobílý FR považuješ za nějaký masterpiece. Uznávám, že pokud je ti +-15 let a chceš něco nenáročnýho, tak se ty knížky daj, ale nesmíš u toho moc myslet. Každopádně pořád lepší než warcraft. *11*
  • No ja ti poviem narovinu, ze keby si cital knihu, tak by ti to video povedalo velmi vela, a uz by si vedel o com presne bude aj hra.
  • Matthew1J
    Až na ty zapálené šípy velice pěkné. Ale Letho a Adda byli asi lepší.
  • Tak první a druhý díl měl podle mě lepší intro
  • Kr.Pa
    V Nilf armádě byl kde kdo, když jim císař "slíbil" volnost a "samostatnost" státu po obsazení severních králostvi.
  • Kr.Pa
    Je očividné, že into míří na mladé hráče a američany, snaží se zaujmout a nahnat je na koupi. Me se tedy více líbilo toto video: https://www.youtube.com/watch?v=HtVdAasjOgU&list=UUzybXLxv08IApdjdN0mJhEg
  • No jo čarodějka - co by jsi od ní čekal *1* *1* (joke)
  • Krescz
    ocekavam minihru...nebo video s realnymi herci
  • Nikdo te prece nenuti se divat.
  • ani jedno intro k zaklinacom nebolo bezobsazne - striga, vrzada krala a jennefer v bitke s nilfgardom...
    vsetky pekne zapadaju a odkazuju na obsah a udalosti v hre...
    to ze ty si to nevies pospajat alebo ti tieto suvislosti unikaju neznamena ze su bezobsazne...
    nehovoria nic o pribehu? nehovoria nic o svete, lore? trolling...
  • vo to nejde hele, jde o to že v tom videu je skrytej vodkaz tvl. jako že je tam holka a nakonci budou šoustatvole rozumíštomu?
  • Nějak tu tvou poznámku nechápu. Máš pocit, že Forgotten Realms jsou bezobsažné? Sotva najdeš v současném fantasy svět, který by měl větší lore. Vývojáři nebo autoři fantasy můžou tuto lore použít a umístit tam svůj příběh, což se několikrát stalo. A vůbec, proč se dohadovat s někým, komu je podle fotky 13 let. *2*
  • TheGGG
    LoL prej sims a cod, tos mi to teda natřel. Šup šup, běž se vrátit k nějaké děcké předvidatelné černo bílé fantasy. *5*
  • Hlavne ze tvoje sims a cod maju zmysluplny obsah, buzniku
  • TheGGG
    Že zrovna fanda forgotten realms (odhaduju podle nicku) mluví o bezopsažnosti. *5*
  • proč by nebyla? Já jsem hrál oba zaklínače a oba jsem si užil. Kdysi hodně dávno (ještě v 90. letech) jsem četl i Sapkowského knihy o zaklínači. Na Zaklínače 3 se taky těším a rozhodně si ho zahraju.
    Vše co říkám je to, že jejich intra jsou graficky hezká, ale zcela bezobsažná, tudíž z mého pohledu zbytečná. Neříkají nic o příběhu, neříkají o světu, neříkají nic o ničem. Zobrazují jakousi z kontextu vytrženou akční scénu

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit